• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (593) üyeye çok teşekkürler. Şubat toplu alım anketinde 1. çıkan firma Tetra N Caffeine (227 oy) olurken 2. Grizzly Coffee Roasters (123 oy) oldu. 3.Firma(50 oy) ise Probador Collectiva , 4.Firma ise Williams Roastery (26 oy) oldu.

Tetra N Caffeine sahibi Sefer bey ile geçtik ve hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm veya @kahveanalisti mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Alımla ilgili detaylar aşağıda! Şimdilik Konu Kilitli. Detaylar Gelince Konu açılacaktır.

Tetra Web Sitesi

İNDİRİM KODU

View hidden content is available for registered users!

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,

Uzun zamandır takipte olduğumuz fakat son zamanlarda aktif olabildiğimiz değerli kahvekulübü forumu bizlere çok şey kattı. “Ankara Ekibi” olarak yanımıza gelen dostlarımızla çok kıymetli zamanlar geçirdik. Son 2 aydır aylık alımlardaki oylarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve şubat ayının seçileni olarak kahvelerimizi indirimli fiyatlarla sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Tüm kahvelerde geçerli %25 indirim

Kiloluk alımlarda %5lik bir avantajımız daha oluyor.

Ayrıca her sepette tüm kahve alımlarında ekipmanlar için geçerli %10 indirim olacak.

Tüm siparişler ertesi gün kargoya verilecektir.
Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz. Sepet toplamı 400 lira ve üzerine kargo ücretsiz.

Yaklaşık 1 aydır Cofinet Kolombiya seçkimiz üzerine detaylı bir şekilde çalıştık. Hem kavurma profillerini hem de tarifleri tadım ekibimiz ile defalarca denedikten sonra kararlaştırdık.

JAIRO ARCILA - Kolombiya

Tadım Notu: Böğürtlen, Yıldız Anason, Tropikal Meyveler İşlem: Gün Kurusu ( 200 saat fermente ) Tür: Caturra Hasat Yılı : 2022

DIOFANOR RUIZ - Kolombiya

Tadım Notu: Kardinal Üzüm, Vişne Likörü, Kırmızı Meyveler İşlem: Gün Kurusu ( Anaerobik ) Tür: Castillo Hasat Yılı : 2022

NORBEY QUIMBAYO - Washed Anaerobic - Kolombiya

Tadım Notu: Mandalina, Ayva, Kayısı İşlem: Yıkanmış ( Anaerobik ) Tür: Tabi Hasat Yılı : 2022

RAFAEL AMAYA - Kolombiya

Tadım Notu: Portakal Kabuğu, Kırmızı Meyveler, Kayısı İşlem: Yıkanmış ( Anaerobik ) Tür: Caturra Hasat Yılı : 2022

NORBEY QUIMBAYO - Kolombiya

Tadım Notu: İncir, Portakal Kabuğu, Nektarin İşlem: Yıkanmış Tür: Caturra Hasat Yılı : 2022

JAVIER RUBIO - Kolombiya

Tadım Notu: Sarı Meyveler, Mandalin, Beyaz Greyfurt Tür: Caturra Hasat Yılı : 2022

Yanlış anlaşılmamak açısından şunu belirtmek istiyoruz: Cofinet'in 2022 bu seçkisindeki tüm kahveler yalnızca bizde mevcut.

Diğer seçkilerimiz:

LAS DELICIAS - El Salvador
Tadım Notu: Ahududu, Çikolata, Rom İşlem: Gün Kurusu - Anaerobik Fermantasyon

BELLA VISTA - Honduras
Tadım Notu: Yoğun Rom, Kurutulmuş Muz, Kırmızı Elma İşlem: Gün Kurusu

SAN VICTOR - Guatemala
Tadım Notu: Şarap, Beyaz Çiçekler, Karamel İşlem: Gün Kurusu - Anaerobik Fermantasyon

BOMBE BENSA - Etiyopya
Tadım Notu: Çarkıfelek Meyvesi, Yıldız Meyvesi, Yasemin İşlem: Gün Kurusu

EL JAGUAR - Guatemala
Tadım Notu: Çayımsı, Kiraz, Nektarin İşlem: Yıkanmış

SITIO MANTIQUEIRA - Brezilya
Tadım Notu: Kumkuat, Kırmızı Erik, Tatlı İşlem: Honey

BSCA - Brezilya
Tadım Notu: Çikolata, Fıstık Ezmesi, Kremamsı İşlem: Gün Kurusu

BENCH MAJI - Etiyopya
Tadım Notu: Sedir Ağacı, Kurutulmuş Limon, Çayımsı İşlem: Yıkanmış

DJIMMAH - Etiyopya
Tadım Notu: Akçaağaç Şurubu, Kakao Tozu, Kurutulmuş Erik İşlem: Gün Kurusu

Ayrıca Kolombiya seçkisi ve iki farklı tadım setlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz:

Cofinet Specialty Kolombiya Serisi - Tetra N Tanışma Seti 1 - Tetra N Tanışma Seti 2

Stok durumları 14.02.2023:

Norbey Kolombiya Yıkanmış : 45 Kilo
Norbey Kolombiya Yıkanmış Anaerobik : 28 Kilo
Javier Rubio : 40 Kilo
Jario Arcila : 45 Kilo
Diofanor Ruiz: maalesef stoklarımız tükendi. İlginiz için teşekkür ederiz.
Rafael Amaya: 20 Paket
Bombe Bensa: maalesef stoklarımız tükendi. İlginiz için teşekkür ederiz.
Bella Vista: 35 Kilo
Las Delicas: 30 Kilo
San Victor: 35 Kilo

17 Şubat
ALLY Seçkimiz satışa çıktı.

Etiyopya - Konga - Natural

El Salvador - Atzumpa - Honey

Honduras - Opalaca - Washed

Kosta Rika - Aquiares - Anaerobic Natural

ALLY Seçkisi Tadım Paketi

Bu ay bizler için oldukça heyecanlı geçecek. Kahvelerimizi herkesin tatması, kahveseverlerden geri dönüşler almak bizleri çok mutlu ediyor. Kahveye olan sevgimizi beslediğiniz için sonsuz teşekkür ederiz.

Dip not olarak Ally seçkisi ile birlikte Ankara içerisinde herkese açık bir etkinlik planlıyoruz. Bu etkinliğin detaylarını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Ankara'dan sevgilerle...

Son düzenleme:
Alacak arkadaşlara fikir vermesi açısından tamamen kişisel yorumlarım:

Bombe - Çok tatlı bir asiditesi var. Kesinlikle tavsiye ederim.
El Jaguar - İri çekirdekli bir Guatemala klasiği. Tadı çok düz geldi bana.
San Victor - Hediye olarak geldiğinden midir bilmiyorum çok beğendim. (Bedava sirke effect) Anaerobik sevenler kaçırmasın.
Las Delicias - Paket yeni açıldı. Henüz yorum yapacak kadar içmedim.

Bu ay San Victor + en ucuz iki paket yapacağım sanırım. Yeni gelenler çok cep yakıyor.

@Sefer Dağ ve tüm forumdaşlara hayırlı olsun. Seçki çok geniş ve ilgi çekici görünüyor. Dilerim keyifli bir deneyim olur.

sefer beyin önerisi üzerine JAIRO ARCILA ve öncesinde keyifle tükettiğim bombe bensa ile alıma katıldım şubat bitmeden yeni kahveler de alacağıma eminim emeği geçenlere teşekkürler :)

#TR1052 sipariş numarası. Alıma 6 farklı kahve ile katıldım. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Subat ayi icin kendime dogum gunu hediyesi olarak siparis verecegim , butun kahveleriniz iyidir tabi ki ama en en en diyeceginiz , kendi kendime hediye alarak keyifle icecegim limited serilerinden hangi kahveyi onerirsiniz 😅

Subat ayi icin kendime dogum gunu hediyesi olarak siparis verecegim , butun kahveleriniz iyidir tabi ki ama en en en diyeceginiz , kendi kendime hediye alarak keyifle icecegim limited serilerinden hangi kahveyi onerirsiniz 😅
Bu tamamen damak tadınız ile alakalı. Eğer fermente tatlarda yep yeni bir dünya isterseniz JAIRO ARCILA - Kolombiya . Özlenen yıkanmış ama kompleks tatları olan bir kahve isterseniz NORBEY QUIMBAYO - Kolombiya damağı doyuran bir içimle yoğun meyve asiditeleri için RAFAEL AMAYA - Kolombiya

Kısacası damağınıza göre her birinin ayrı bir güzelliği var, o sebeple sizi Cofinet Specialty Kolombiya Serisi tadım setine yönlendirebiliriz ☺️

Bu tamamen damak tadınız ile alakalı. Eğer fermente tatlarda yep yeni bir dünya isterseniz JAIRO ARCILA - Kolombiya . Klasik özlenen yıkanmış ama kompleks tatları olan bir kahve isterseniz NORBEY QUIMBAYO - Kolombiya damağı doyuran bir içimle yoğun meyve asiditeleri için RAFAEL AMAYA - Kolombiya

Kısacası damağınıza göre her birinin ayrı bir güzelliği var, o sebeple sizi Cofinet Specialty Kolombiya Serisi tadım setine yönlendirebiliriz ☺️
Jairo Arcila dikkatimi cekti ama tadim seriside olabilir aslinda , bi goz atayim ben o zaman Geri donus icin tesekkurler 👍😊

O ne güzel seçkidir. Herkese hitap edecek kahve var. Emeği geçenlere teşekkürler. Keyifli fincanlar herkese.

İndirim için teşekkürler. Umarım firmanız için güzel sonuçları olur. Sizden bağımsız olarak artık durum böyledir.

Seneye çocuğu özel okuldan alıp devlet okuluna vereceğim gibi nitelikli kahveyi de bırakıp sıradan kahveye döneceğim galiba. Hayatımızdaki şeylerin standardı bir bir düşüyor maalesef. İndirimli halleri bile artık psikolojik sınırı aşmış durumda.

Geri