• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sanırım artık indirimle bile 1kg altında kahve almadan ücretsiz kargo kullanamıyoruz. 3 tane kahve ekliyorum, indirim uyguluyorum ve karşıma 45tl kargo ücreti çıkıyor, benim mantığıma yatmıyor.
Benim de mantığıma yatmıyor. Eskiden 3x250 gr kahvede kargo parası verdiğimi hatırlamıyorum... Bundan sonra kavurucu seçerken dikkat edilmesi gereken bir konu bence de.
Yanlış anlaşılmasın bu ay veya Tetran için serzenişte bulunmuyorum, maalesef birkaç aydır durum böyle.

Sefer Bey ile bugün atölyede tanışma fırsatım oldu, yeni başladığım bu süreçte en basit sorularıma bile bıkmadan güler yüzüyle cevap verdi. Kahve ve ekipman alışverişimi de yaptıktan sonra tekrar görüşmek üzere ayrıldım yanlarından. Sağolsun kahve ve espresso da ikram ettiler. Tüm ilgi ve yardımları için bir kez daha buradan çok teşekkür ederim.

Bu aralar 1 sayfa kağıt bile göndermeye kalksanız 40-45 lira alıyorlar ne yazık ki. Bu durum inanın satıcıyı da çok rahatsız ediyor alıcıyı da. kargo bedava olayı da kiloyla değil toplam meblağ ile alakalı. Bazı firmalarda kargo ücretsiz seçeneği bile kaldırılmış asıl o üzüyor.
Bursadan İstanbula sadece 3 sayfa ve poşet dosyayı 75tl'ye gönderdim sabah. Bir yandan sorguluyorum acaba ben mi alışamadım bu fiyatlara diye.

Benim de mantığıma yatmıyor. Eskiden 3x250 gr kahvede kargo parası verdiğimi hatırlamıyorum... Bundan sonra kavurucu seçerken dikkat edilmesi gereken bir konu bence de.
Yanlış anlaşılmasın bu ay veya Tetran için serzenişte bulunmuyorum, maalesef birkaç aydır durum böyle.
Aslında çok değil bir-iki ay önce en uygun kargoyu sanırım Niji gönderiyordu 19TL ye. Hatta ta Antepten buraya çok iyi fiyat diyordum. Kesin kargo şirketi bunlarındı(: Çünkü diğer bütün kavurucular 30+TL üzeriydi.
Şu anda niji 39TLden kargo çıkarıyor. Kargo ücretsiz bedelide 400TLden 420ye çıkarmışlar. Bir ay önce süper rakam diye kendi kendime söylediğim firma bile aynı rakamlara çıkmak zorunda kalmış belli ki.

Bu kargo işi de sadece bizim ülkemizde böyle sanırım. Yurtdışı siparişlerinde sepete ürün koydukça kargo arşa çıkıyor. Bütün dünyada belli bir meblağ üzerine ücretsiz kargo yapan 1-2 firma vardır sanırım.

#TR1126 ile aranıza katıldım:)

Küçük de bir not ekledim, iyi çalışmalar diliyorum.

Bombe Bensa
Bench Maji
Sitio Mantiqueira

Merhabalar. Ben de "TR1098" nolu siparişle bu ayki alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim. :)🙏🍀🌸

Aldıklarım:
1. EL JAGUAR 250 Gr / Çekirdek Kahve
2. SITIO MANTIQUEIRA 250 gr / Çekirdek Kahve
3. CAFEC TH-3 FİLTRE KAĞIDI-CUP4 x 2 adet
#TR1126 ile aranıza katıldım:)

Küçük de bir not ekledim, iyi çalışmalar diliyorum.

Bombe Bensa
Bench Maji
Sitio Mantiqueira
Afiyet olsun 😊

Çekirdeklerimizin her birini, espresso olarak deniyoruz. Kolombiya serimiz dahil :) Ama genel anlamda espresso önerilerimiz damak tadınıza göre değişiyor. Klasik tatlar için Yes Blend, yoğun fakat orta bir asidite ile dengeli bir tat için Sitio, meyvemsilik için Djimmah ve yine hem doyurucu hem de meyve tatlarıyla Ankara Kahve Festivali'nde de fazlasıyla olumlu dönüş aldığımız Etiyopya Bombe'yi önerebiliriz.
Kahvelerde espresso için ayrı bir profilleme yok diye anlıyorum doğru değil mi 🤔

#1079 sipariş kodu ile katıldım. dün sipariş verdim. Kargoya verildi mi acaba nasıl takip edebilirim? Kargo ile alakalı herhangi bir mail veya sms gelmedi

Özellikle son bir ayda kahve fiyatlarında yukarı yönlü ciddi bir fiyatlanma görüyorum bir çok kavurucuda.Bu durum bana normal gelmiyor siz ne düşünüyorsunuz kahve severler?

Aslında çok değil bir-iki ay önce en uygun kargoyu sanırım Niji gönderiyordu 19TL ye. Hatta ta Antepten buraya çok iyi fiyat diyordum. Kesin kargo şirketi bunlarındı:) Çünkü diğer bütün kavurucular 30+TL üzeriydi.
Şu anda niji 39TLden kargo çıkarıyor. Kargo ücretsiz bedelide 400TLden 420ye çıkarmışlar. Bir ay önce süper rakam diye kendi kendime söylediğim firma bile aynı rakamlara çıkmak zorunda kalmış belli ki.

Bu kargo işi de sadece bizim ülkemizde böyle sanırım. Yurtdışı siparişlerinde sepete ürün koydukça kargo arşa çıkıyor. Bütün dünyada belli bir meblağ üzerine ücretsiz kargo yapan 1-2 firma vardır sanırım.
350 idi 400 oldu 420 oldu 1 ay içinde

TR1125 ile ben de alıma dahil oldum. Toplu alımlara aralıklarla katılıyordum ancak seri olarak ilk defa sanıyorum üst üste 3. ya da 4. alımım oldu. Tetra N'i ilk defa deneme fırsatım olacak :) Bu vesileyle hem forumda emeği geçen arkadaşlara hem de Sefer Bey ve ekibini de şimdiden teşekkürler. Sayenizde yeni şeyler öğreniyoruz ve tecrübe ediyoruz.

#1079 sipariş kodu ile katıldım. dün sipariş verdim. Kargoya verildi mi acaba nasıl takip edebilirim? Kargo ile alakalı herhangi bir mail veya sms gelmedi
bugün kargoya verildi. Afiyet olsun 😊
TR1125 ile ben de alıma dahil oldum. Toplu alımlara aralıklarla katılıyordum ancak seri olarak ilk defa sanıyorum üst üste 3. ya da 4. alımım oldu. Tetra N'i ilk defa deneme fırsatım olacak :) Bu vesileyle hem forumda emeği geçen arkadaşlara hem de Sefer Bey ve ekibini de şimdiden teşekkürler. Sayenizde yeni şeyler öğreniyoruz ve tecrübe ediyoruz.
Afiyet olsun :giggle:

1133 kolombiya cofinet seçkisiyle katıldım

Evet omni roast kavurduğumuz için ayrı profil yapmıyoruz.
Merhaba.Sitenizde neden kategorize edildi o zaman bu durum,kafa karıştırıcı oluyor bana göre..Tel çatı altında filtrelemeniz daha uygun olabilir gibi geldi bana..

Bombe bensa tükendi mi acaba?

Geri