• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bella Vista ile açılış yaptım ama CMD 19 clickten - 24e kadar bir aralıkta, demleme süreleri de haliyle ona göre değişerek, nestle su kullanarak yaptığım denemelerde sürekli starbucks'tan filtre kahve almışım gibi yanık kahve tadının baskın olduğu fincanlar alıyorum. Aroma falan alınacak gibi değil. Yanlış anlaşılmasın ama böyle endüstriyel üretim bir kahve almışım da onu içiyorum hissi yaşamaktayım. Neyi farklı deneyebilirim? Bu haliyle içmeye devam edilecek gibi değil çünkü :)

Bella Vista ile açılış yaptım ama CMD 19 clickten - 24e kadar bir aralıkta, demleme süreleri de haliyle ona göre değişerek, nestle su kullanarak yaptığım denemelerde sürekli starbucks'tan filtre kahve almışım gibi yanık kahve tadının baskın olduğu fincanlar alıyorum. Aroma falan alınacak gibi değil. Yanlış anlaşılmasın ama böyle endüstriyel üretim bir kahve almışım da onu içiyorum hissi yaşamaktayım. Neyi farklı deneyebilirim? Bu haliyle içmeye devam edilecek gibi değil çünkü :)
Ben blooming + tek dokus ile en iyi verimi aldım, demleme süresini de 2 dk veya biraz altında tutunca güzel fincanlar çıkıyor benim deneyimime göre.

Ben blooming + tek dokus ile en iyi verimi aldım, demleme süresini de 2 dk veya biraz altında tutunca güzel fincanlar çıkıyor benim deneyimime göre.

O zaman tavsiyeye göre çok daha kalın çekmeye doğru gitmem lazım herhalde. Hep 2'nin üzerinde kaldı çünkü bitiş.
Şimdi Las Delicias'ı da açtım, videodaki reçeteye göre yaptım, süre vs her şey tuttu ama offf yani gerçekten bu da çok olumsuz bir deneyim, soğudukça da bir şey değişemedi.

@Tetra.n.Roastery bu ay aldığım kahvelerin karakterleri nedeniyle narenciye ve çiçeksiliğin olduğu fincanlara doyduk. Bu sefer daha kırmızı tatların olduğu, daha orman meyveli, daha tatlılığa yönelik kahveler denemek adına aquiares ve jairo arcilayı önerir misiniz?

@Tetra.n.Roastery bu ay aldığım kahvelerin karakterleri nedeniyle narenciye ve çiçeksiliğin olduğu fincanlara doyduk. Bu sefer daha kırmızı tatların olduğu, daha orman meyveli, daha tatlılığa yönelik kahveler denemek adına aquiares ve jairo arcilayı önerir misiniz?
Kesinlikle Costa Rica Aquiares ve Jairo Arcila kırmızı meyveleri rahatça alabileceğiniz kompleks tatlarla farklı maceralara çıkabileceğiniz kahveler. Ayrıca Etiyopya Konga'da narenciye ve çiçeksi tatlardan farklı olarak meyve asiditesine ve doyurucu bir tada sahip.

Bir de sürpriz bir haber verelim. Çiçeksi tatların belki de en zirvesi yeni kahvemiz hafta içi mağazamıza eklenecek☺️

Afiyet olsun☺️

Kesinlikle Costa Rica Aquiares ve Jairo Arcila kırmızı meyveleri rahatça alabileceğiniz kompleks tatlarla farklı maceralara çıkabileceğiniz kahveler. Ayrıca Etiyopya Konga'da narenciye ve çiçeksi tatlardan farklı olarak meyve asiditesine ve doyurucu bir tada sahip.

Bir de sürpriz bir haber verelim. Çiçeksi tatların belki de en zirvesi yeni kahvemiz hafta içi mağazamıza eklenecek☺️

Afiyet olsun☺️
Konga da gayet lezzetlidir, bundan şüphem yok. Ancak bu ay etiyopyalar adına bombe bu işin nirvanasaydı bana göre. Haricen bahsi geçen 2 kahveyi de dört gözle bekliyorum kolay gelsin.

@Tetra.n.Roastery Costa Rica Aquiares ve Jairo Arcila kahvelerinin siparişini verdim. Yeri gelmişken norbey anaerobic için demleme tavsiyesi alabilir miyim? Redclix ile 29 kliğe düşmeme rağmen su akıp gidiyor. Sıcaklık,öğütüm ve döküş için önerinizi bekliyorum.

@Tetra.n.Roastery Costa Rica Aquiares ve Jairo Arcila kahvelerinin siparişini verdim. Yeri gelmişken norbey anaerobic için demleme tavsiyesi alabilir miyim? Redclix ile 29 kliğe düşmeme rağmen su akıp gidiyor. Sıcaklık,öğütüm ve döküş için önerinizi bekliyorum.
Merhabalar 4-5 döküş teknikleriyle istediğinize yakın sonuçlar alabilirsiniz. Ürün ile birlikte gelen ya da sitemizde bulunan referans reçetesi ile 02:30 gibi bitirebilirsiniz. Daha gövdeli bir sonuç isterseniz 5 döküşe çıkabilir ya da immersion benzeri metotlar kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun ☺️

Merhabalar 4-5 döküş teknikleriyle istediğinize yakın sonuçlar alabilirsiniz. Ürün ile birlikte gelen ya da sitemizde bulunan referans reçetesi ile 02:30 gibi bitirebilirsiniz. Daha gövdeli bir sonuç isterseniz 5 döküşe çıkabilir ya da immersion benzeri metotlar kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun ☺️
Aquires ve diğer kahveler için de siteye referans reçete eklense süper olur bence.

Aquires ve diğer kahveler için de siteye referans reçete eklense süper olur bence.
Merhabalar hafta içinde ekleme yapmaya çalışacağız. Referans reçete süreçlerimiz için farklı kişilerle, ev kullanıcıların yapabileceği yöntemlerle tarifler oluşturmaya çalışıyoruz. Kahvelerimizi tek kişinin beğenisi değil, kahveseverler baskın olsa da her çeşit damak tadına sahip kişilerin beğenisini düşünerek sunmak istiyoruz.

Yine de bir başlangıç noktası olarak örnek yazalım:

Costa Rica Aquires için :
40'lı hario filtresi
Plastik v60
92 Derece Nestle su

20 / 280

00:00-00:45 60 ml su
00:00 - 01:15 60 ml su
01:15 - 01:45 160 ml su

2:30 bitiş

Costa Rica Aquires natural tatların fermentenin de önüne geçtiği nadir kahvelerden. Bu kahvede Immersion olarak da inanılmaz sonuçlar alıyoruz. Henüz yeni sayılan kavrumları gönderdik. Bu sebeple hemen tüketmeyip sürece yaymanızı da öneririz.

Afiyet olsun ☺️

Şubat ayının en çiçeksi, en tatlı kapanışını bizi büyüleyen Rwanda Abakundakawa Natural ile yapıyoruz.

Bu ay pek çok tüketiciden çok olumlu mesajlar aldık. Bu haliyle bizlerin motivasyonunu arttırdı. Her ne kadar seçkimiz şu an oldukça kalabalıkta olsa bu kahveyi denediğimizde hiç kalsın diye düşünemedik. Bu kahveyi “Ankara’dan sevgililerle” tüm kahveseverlere ulaştırmalıydık. 

Rwanda Abakundakawa paketi açtığınız anda sizi çiçeksi kokularla karşılıyor. Öğüttüğünüzde olgun sert çekirdekli meyvelerin olduğu bir dağ esintisi ile buluşuyoruz. Asla yormayan içimi ile damakta bıraktığı tatlılığı gerçekten tam bir doğa kahvesi imajıyla yaşattığı otsu ve çiçeksi tatlarla şenlendiriyor. Biraz soğuduğunda sizi sırasıyla kayısı-nektarin ve şeftali notaları karşılıyor. Git gide sulanan ve tatlılığı da hafif bir otsu kompleksle sunmayı başaran bu kahve “bombe özleyenlere” yeni bir alternatif olacak diye düşünüyoruz.

Ankara’dan sevgiler. Afiyet olsun :)

Dün bu ayın 2. siparişinin kargosunu teslim aldım yeni zipli paketler mükemmel olmuş :love:

Az önce de ayın 3. siparişini geçmiş oldum kendi adıma rekor bir toplu alım oldu toplamda 5 kilo 250 gram kahve almışım bütün sülale yes blend içiyo şu an 😂😂 from manisa with love

#TR1643 ile ikinci alımımı, en çok beğendiğim las delicias’ın 1 kg’lık paketi ile yaptım. Notlara yazdım diye düşünüyorum ama tekrar siparişimi kontrol ettiğimde göremedim yazdığım notu o yüzden buradan tekrar yazmak istedim. İlk siparişimden baya kahve var daha o yüzden en taze kavrumu yollayabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

Geri