Kettlellica
Barista
@cemtolgaizm Selamlar, kahveler elime ulaştı divinia ayın 21, duromina ayın 28inde kavrulmuş. Degassing için tavsiyeniz nedir?
Selamlar, yaşanan durumdan kusura bakmayın, arkadaşlarım iletişime geçecek sizinle.63ff0d730075a Sipariş numarasıyla verdiğim siparişimdeki tüm kahveler filtre kahve makinesi olarak belirtmeme rağmen çekirdek olarak yollanmış. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Goygoy: ECM puristikaEvet espressocuların yorumlarını rica ediyoruz efendim:
Profitec Pro 300 mü, Lelit Elizabeth mi, Lelit Mara X mi? Neden?
İşin içinden sütü çıkardık mı, sizin goygoy tek gerçek olarak kalıyor. Çıkaralım be ya.Goygoy: ECM puristika.
Gerçek: Nacizane tecrübem espresso makinesinde fark yaratan en önemli değişkenin su sıcaklığının ayarlanabilmesi ve bu sıcaklığı stabil bir şekilde sağlaması. Bunu için de bir espresso makinesinde mutlaka PID olmalı. Yine mümkünse çift kazançlı bir makine tercih edilmeli. Ve yine mümkünse kazan büyük olmalı ki su sıcaklığı stabil olsun.
Selamlar; Ethiopialar,Kenya ve Colombia Falcon Specialty'den ithal edildi. El Salvador'lar zaten direct trade söylemeye gerek yok görüyorsunuz@cemtolgaizm Cem Bey yıkanmış Etiyopya kahvenizin tedarikçi bilgisi ve şayet varsa tedarikçinin paylaştığı puanını öğrenebilir miyiz? İyi çalışmalar.
TeşekkürlerSelamlar; Ethiopialar,Kenya ve Colombia Falcon Specialty'den ithal edildi. El Salvador'lar zaten direct trade söylemeye gerek yok görüyorsunuz
Duromina 87.75
Kabira 88.5
Kenya 88
Colombia 84
La Fany Pacamara 88.5
Divina Providencia 86
Siberia 87
Diğer kahvelerin tedarikçilerini az çok biliyorsunuzdur yazmadım tekrar özellikle.
Ekşi pek sevmiyorsanız Blendleri tercih edebilirsinizCem bey merhaba. Otomatik makine kullanıyoruz (Simens) .Bu ay seçim yapmakta zorlandım. Geçen ay 4 adet 250 gr kahve denedik. Hepsi bitti. Ailemiz 3 kişi. Bu ay sizden deneyeceğiz. Çok fazla bilgi sahibi değilim. Çok ekşi tatları sevmedik. Bize bir kaç kahve öneriniz olursa denemek isteriz Seçim yapmakta zorlandım biraz. Teşekkürler.
Bugün internet sitenizde sipariş verdikten 30 dakika sonra beykoz'daki mağazanıza gidip ürünleri teslim aldım, ürünleri bu kadar hızlı teslim alabildiğim için teşekkür ediyorum size.Web sitesinden sipariş oluşturup Kavacık Showroom Teslim seçeneğini seçerseniz tabii ki geçerli olur.
Tek rakibimiz Türk Hava YollarıBugün internet sitenizde sipariş verdikten 30 dakika sonra beykoz'daki mağazanıza gidip ürünleri teslim aldım, ürünleri bu kadar hızlı teslim alabildiğim için teşekkür ediyorum size.