• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bir de bu kampanyaya 2 hafta sonra katılsam olur mu? Daha yeni yarım kilo kahve aldım, onlar bitmeye başlayınca alsam daha iyi olur.

Cümleten hayırlı olsun. Cem bey Rwanda Muhando stoğunuz ne durumdadır? Ay sonunu görmez dediğiniz stoğu sınırlı kahveniz var mıdır? İyi çalışmalar diliyorum. @cemtolgaizm

Emeği geçenlere teşekkürler.

Cümleten hayırlı olsun. Cem bey Rwanda Muhando stoğunuz ne durumdadır? Ay sonunu görmez dediğiniz stoğu sınırlı kahveniz var mıdır? İyi çalışmalar diliyorum. @cemtolgaizm
Selamlar!
Var tabii.
Başta Rwanda :) yeşil kalmadı hepsi kavrulmuş o derece.
Bir de Panama o da yarım çuval gibi kaldı.

Aşağıdakiler zaten limitli geliyor ama,
Elkin Guzman
Super Specials Set
Az miktarda stoğu kaldı.

Yeni kahvelerin bazılarında (hepsini kontrol etmedim) kargo koşulsuz ücretsiz oluyor, bilginize.

Yani satın alacak arkadaşların bilgisine 😁

Sonunda benim best kavurucum tekrar piyasalarda. 😁 Aylardır cânı gönülden beklediğim, kendilerini sürekli takip ettiğim; ürünlerini, kahvelerini, ekipmanlarını kullandığım favori firmamdır kendileri. 😅 Sağolsun hem ekipman alımında hem kahve alımında bir çok kez hediye ürün, kahve vs sundu kendisi @cemtolgaizm hem yaptığı işleri hem kendisini çok takdir etmişimdir.
Bu tarz işlerde pek öyle reklam meraklısı değilimdir, aman ürün geldi "çık tişikkirlir pirfitti" falan 😅 ama konu gerçekten espresso perfetto ya da grizzly olunca biraz farklı oluyor. Kendisi de bilir, bir çok kez hediye ürünler sunmuştur, çok fazla yardımı dokunmuştur lâkin sürekli instagramda paylaşım hastası olanlar gibi pek paylaşım meraklısı olmadığım için teşekkür etmeyi borç biliyorum her alanda o kadar. Grizzly gelecek vaadeden bi firma olduğunu düşünüyorum, daha bir çok güzel işlere de imza atacağının kanaatindeyim. Yolu açık, kahveleri hep güzel olsun. 🖐🏻😀

Etiyopyaları ve Kenya'yı ilk geldiklerinde denemiştim. Ne alacağına karar veremeyen arkadaşlara fikir vermesi için hem filtre hem espresso deneyimimi kahve özelinde aşağıya yazıyorum:

- Kenya - fiyatına göre harika bir kahve. Asiditesi ve tatlılığı çok zarif, damak yormayan hafif gövdeli lezzetli bir Kenya.
- Etiyopya Durmonina - paketteki notaları veren, Kenya kadar asiditesi olmayan, çayımsı gövdeye sahip güzel bir etiyopya.
- Etiyopya Kabira - hem filtrede hem de espressoda çok beğendiğim bir kahve. Özellikle espressoda klasik natural etiyopyaları sevenleri mutlu edecek nektarin asiditesi ve tatlılığı var.
- Colombia Monte Bonito - filtrede ve espressoda klasik f/p bir colombia. uçarı kaçarı yok, kuruyemiş, ceviz, kakao notalarını çağrıştıran bir tat profili var, gövdesi hafif espressoda hem sek hem de süt bazlı içeceklerde kullandım.

Son düzenleme:
Sonunda benim best kavurucum tekrar piyasalarda. 😁 Aylardır cânı gönülden beklediğim, kendilerini sürekli takip ettiğim; ürünlerini, kahvelerini, ekipmanlarını kullandığım favori firmamdır kendileri. 😅 Sağolsun hem ekipman alımında hem kahve alımında bir çok kez hediye ürün, kahve vs sundu kendisi @cemtolgaizm hem yaptığı işleri hem kendisini çok takdir etmişimdir.
Bu tarz işlerde pek öyle reklam meraklısı değilimdir, aman ürün geldi "çık tişikkirlir pirfitti" falan 😅 ama konu gerçekten espresso perfetto ya da grizzly olunca biraz farklı oluyor. Kendisi de bilir, bir çok kez hediye ürünler sunmuştur, çok fazla yardımı dokunmuştur lâkin sürekli instagramda paylaşım hastası olanlar gibi pek paylaşım meraklısı olmadığım için teşekkür etmeyi borç biliyorum her alanda o kadar. Grizzly gelecek vaadeden bi firma olduğunu düşünüyorum, daha bir çok güzel işlere de imza atacağının kanaatindeyim. Yolu açık, kahveleri hep güzel olsun. 🖐🏻😀
Gözlerim yaşardı :) Çok teşekkürler yorumların için ✌🏼🎉😍

Hayırlı olsun Grizzly ile ilgili tecrübem espresso blendlerini başarılı buluyorum, f/p iyidir.

Probador ile anlaşılamamasını kayıp olarak görüyor muyum evet ülkedeki en saygın, bu işi en iyi bilen kişiler olarak tanımlanıyor denemek için vesile olurdu, başka bahara inşallah

Etiyopyaları ve Kenya'yı ilk geldiklerinde denemiştim. Ne alacağına karar veremeyen arkadaşlara fikir vermesi için hem filtre hem espresso deneyimimi kahve özelinde aşağıya yazıyorum:

- Kenya - fiyatına göre harika bir kahve. Asiditesi ve tatlılığı çok zarif, damak yormayan hafif gövdeli lezzetli bir Kenya.
- Etiyopya Durmonina - paketteki notaları veren, Kenya kadar asiditesi olmayan, çayımsı gövdeye sahip güzel bir etiyopya.
- Etiyopya Kabira - hem filtrede hem de espressoda çok beğendiğim bir kahve. Özellikle espressoda klasik natural etiyopyaları mutlu edece nektarin asiditesi ve tatlılığı var.
- Colombia Monte Bonito - filtrede ve espressoda klasik f/p bir colombia. uçarı kaçarı yok, kuruyemiş, ceviz, kakao notalarını çağrıştıran bir tat profili var, gövdesi hafif espressoda hem sek hem de süt bazlı içeçeklerde kullandım.
İki Etiyopya da forumda pek konuşulmadı deneyen varsa yazsın diyecektim ki yorumunuzu gördüm. Var olunuz. Teşekkürler

Geri