• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

63ff0d730075a Sipariş numarasıyla verdiğim siparişimdeki tüm kahveler filtre kahve makinesi olarak belirtmeme rağmen çekirdek olarak yollanmış. Nasıl bir yol izlemeliyim?

63ff0d730075a Sipariş numarasıyla verdiğim siparişimdeki tüm kahveler filtre kahve makinesi olarak belirtmeme rağmen çekirdek olarak yollanmış. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Selamlar, yaşanan durumdan kusura bakmayın, arkadaşlarım iletişime geçecek sizinle.

Evet espressocuların yorumlarını rica ediyoruz efendim:

Profitec Pro 300 mü, Lelit Elizabeth mi, Lelit Mara X mi? Neden?
Goygoy: ECM puristika 😜.
Gerçek: Nacizane tecrübem espresso makinesinde fark yaratan en önemli değişkenin su sıcaklığının ayarlanabilmesi ve bu sıcaklığı stabil bir şekilde sağlaması. Bunu için de bir espresso makinesinde mutlaka PID olmalı. Yine mümkünse çift kazançlı bir makine tercih edilmeli. Ve yine mümkünse kazan büyük olmalı ki su sıcaklığı stabil olsun.

Goygoy: ECM puristika 😜.
Gerçek: Nacizane tecrübem espresso makinesinde fark yaratan en önemli değişkenin su sıcaklığının ayarlanabilmesi ve bu sıcaklığı stabil bir şekilde sağlaması. Bunu için de bir espresso makinesinde mutlaka PID olmalı. Yine mümkünse çift kazançlı bir makine tercih edilmeli. Ve yine mümkünse kazan büyük olmalı ki su sıcaklığı stabil olsun.
İşin içinden sütü çıkardık mı, sizin goygoy tek gerçek olarak kalıyor. Çıkaralım be ya.

Divina= Karamelli bisküvi. Soğudukça ortaya çıkan asidite de mevcut. Eski hasadını denememiştim ama bu halinde belirtilen tatları vermesi gayet memnun edici.

Selamlar

Aynı sepette hem kahve hem ekipman olunca kod çalışmıyor sanırım? Nasıl yapmalıyız?

@cemtolgaizm Cem Bey yıkanmış Etiyopya kahvenizin tedarikçi bilgisi ve şayet varsa tedarikçinin paylaştığı puanını öğrenebilir miyiz? İyi çalışmalar.

Aero Press'i epeydir merak ediyordum, indirim vasıtasıyla ofis için Aero Press alarak alıma katıldım, teşekkür ederim katkısı olan herkese.

@cemtolgaizm Cem Bey yıkanmış Etiyopya kahvenizin tedarikçi bilgisi ve şayet varsa tedarikçinin paylaştığı puanını öğrenebilir miyiz? İyi çalışmalar.
Selamlar; Ethiopialar,Kenya ve Colombia Falcon Specialty'den ithal edildi. El Salvador'lar zaten direct trade söylemeye gerek yok görüyorsunuz :D

Duromina 87.75
Kabira 88.5
Kenya 88
Colombia 84

La Fany Pacamara 88.5
Divina Providencia 86
Siberia 87

Diğer kahvelerin tedarikçilerini az çok biliyorsunuzdur yazmadım tekrar özellikle.

Selamlar; Ethiopialar,Kenya ve Colombia Falcon Specialty'den ithal edildi. El Salvador'lar zaten direct trade söylemeye gerek yok görüyorsunuz :D

Duromina 87.75
Kabira 88.5
Kenya 88
Colombia 84

La Fany Pacamara 88.5
Divina Providencia 86
Siberia 87

Diğer kahvelerin tedarikçilerini az çok biliyorsunuzdur yazmadım tekrar özellikle.
Teşekkürler 👍

Cem bey merhaba. Otomatik makine kullanıyoruz (Simens) .Bu ay seçim yapmakta zorlandım. Geçen ay 4 adet 250 gr kahve denedik. Hepsi bitti. Ailemiz 3 kişi. Bu ay sizden deneyeceğiz. Çok fazla bilgi sahibi değilim. Çok ekşi tatları sevmedik. Bize bir kaç kahve öneriniz olursa denemek isteriz Seçim yapmakta zorlandım biraz. Teşekkürler.

Cem bey merhaba. Otomatik makine kullanıyoruz (Simens) .Bu ay seçim yapmakta zorlandım. Geçen ay 4 adet 250 gr kahve denedik. Hepsi bitti. Ailemiz 3 kişi. Bu ay sizden deneyeceğiz. Çok fazla bilgi sahibi değilim. Çok ekşi tatları sevmedik. Bize bir kaç kahve öneriniz olursa denemek isteriz Seçim yapmakta zorlandım biraz. Teşekkürler.
Ekşi pek sevmiyorsanız Blendleri tercih edebilirsiniz

Bugün internet sitenizde sipariş verdikten 30 dakika sonra beykoz'daki mağazanıza gidip ürünleri teslim aldım, ürünleri bu kadar hızlı teslim alabildiğim için teşekkür ediyorum size.
Tek rakibimiz Türk Hava Yolları 😂

Bu arada stok ile alakalı bilgi vereyim.

Rwanda sadece 250gr olarak 10 adet kaldı.
Elkin Guzman 50gr 5 adet, 250gr da 3 adet kaldı.

First come first serve.

Kalan Elkinler Super Specials Set için ayrıldı :)
Ondan da az kaldı kaçıran üzülür 😂

Onun dışında kritik bir stok şu anlık yok.

Efenim iyi haftasonları, bol bol demlemeler dilerim.

Geri