• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yigit Hocam, en azindan su yeni gelen crystal eyei kargo ucretsiz yapsaniz, o siteyi yikacagiz belli ki :)

ve ims shower ekliyorum 209 tl mesela ama yine kargo oduyorum 😢

bi guzellik yapsaniz :)
Merhaba, Gelen yoğun istek üzerine kargo limitleri azaltılmıştır.

Şu an ücretsiz kargodur. ✌️

Merhablar İndirimlerden faydanalanıp hem Kafn Kültürden ilk kahvemi bedavaya hemde Timemore Fish Kettle 600 ml aldım ancak kettle ve alt hazne birbirini tutyor zor ayrılıyor normal midir? @Globally Benim sipariş no 567957213

Ekli dosyalar

• IMG_20211113_104752.jpg
    IMG_20211113_104752.jpg
    106.1 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_20211113_104745.jpg
    IMG_20211113_104745.jpg
    102.9 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
Merhaba @Globally
388152526 nolu sipariş ile Timemore kettle siparişi verdim. Ancak siparişime kahve hediyesini eklemeyi unuttum. Rica etsem Honduras Caballero La Tanairi kahvesini çekirdek olarak gönderebilir misiniz?

teşekkürler, iyi haftasonları

Sanırım aynı ürünü aynı anda almışız. Bana gelen kettle' da bahsettiğiniz sorun yok. Oldukça rahat. Tutma ya da zorlama yok.

Ben kahve hediyesi kısmını tamamen kaçırmışım :)
Merhaba @Globally
388152526 nolu sipariş ile Timemore kettle siparişi verdim. Ancak siparişime kahve hediyesini eklemeyi unuttum. Rica etsem Honduras Caballero La Tanairi kahvesini çekirdek olarak gönderebilir misiniz?

teşekkürler, iyi haftasonları

Yiğit Bey @Globally, ben de Selim Bey gibi Honduras Caballero La Tanairi kahvesini çekirdek olarak rica edebilir miyim? Sipariş numaram 155528782.

Teşekkürler,

Yiğit bey merhaba @Globally

906883554 numaralı siparişte kahve hediyesini eklemeyi unuttuğum gibi nakliye bedeli de ödemişim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

@Globally Yiğit Bey Merhabalar,

Lelit Espresso makinalarını Black Friday de ( 26 Kasım Haftası) daha uygun fiyatlı alma imkanımız olur mu?

Şu andaki indirimden daha fazla indirim yapma planınız var mı?
Merhaba,

Daha önce bana telefonla ulaşanlar veya mesaj atanlara hep aynı bilgiyi paylaştım.

Döviz kurları aynı seviyede kalırsa yine aynı fiyatlar olur daha aşağısı olmaz maalesef.

Şu an görünen kurda yüksek artışların olduğu ve bundan sebep 10-14 kasım fiyatlarının da üstünde bir kampanya fiyatı öngörüyoruz

Geri