• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Friendzone 3rd Wave Coffee and Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amadeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Melih bak kahven geliyor Melih

Umuyorum şakamı mazur görürsünüz 😂😅 Serkan Bey bu konuyu okuyor galiba ama girdi oluşturmuyor.Kardes forumda daha aktif, sorularınızın yanıtlarına ve taleplerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.Malesef mail ve kendi sitesindeki Messenger çok aktif değil benim gözlemlediğim kadarıyla,yine sitedeki numara da kafenin numarası,internet satışlarının gerçekleştiği yer değil.Yeni paketinize hızlı bir şekilde ulaşırsınız umarım,Serkan Bey yardimci olacaktır, sonuçla ilgili lütfen bizleri de bilgilendiriniz.Umarim bir daha boyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız 🤗

Güzel espri :)

Ben çözüm bulmak için buraya yazmadım, baktım arka arkaya yazılar girilmiş fikir olsun maksadında yazdım.
ister okur ister yazar ne diyim.

Güzel espri :)

Ben çözüm bulmak için buraya yazmadım, baktım arka arkaya yazılar girilmiş fikir olsun maksadında yazdım.
ister okur ister yazar ne diyim.
Olur mu kimsenin madur pozisyonda kalmaması gerek.Hem sizin bu sorunu çözüp cozumune dair paylasacaklariniz,bundan sonra benzer sorunu yaşayacak arkadaşlar için de mühim.Bu arada siparişi n11 veya Trendyol üzerinden verdiyseniz oradaki soru-cevap ve talepler kısmı da daha aktif.Ben de daha önce firmayla iletisime geçmekte zorlanmistim Trendyol daki soru cevaptan rahatlıkla ulasmistim.

Yani bilemiyorum, o kadar çok çalışana sahip olup da şu foruma bir kişi görevlendirmemek çok mantıklı gelmiyor. Nitelikli kahveye halk arasında da bir meyil olsa da hâlâ ana tüketici kitle burada. Kahve kavurucularının listesini yapıyorum ve sayıları çok hızlı şekilde artıyor, piyasa artık oldukça zor, oldukça iyi kavurucular var ve fiyatta da rekabet ediyorlar. Sonuçta bu bir ticaret işi, alırsın satarsın, satamazsan batarsın. Mantıken bir esnaf olarak böyle zor bir sektörde elindeki müşteriye çok iyi bakman gerekiyor. Bir pakette üç farklı kavrum profilinde bir çekirdek gönderip sorulan sorulara cevap vermemek ya da verip de anlamsız bir mazeret sunmak, "yapamamışız, düzelteceğiz" diyememek bana pek doğru bir tavır gibi gelmiyor.

trendyolda satış şekilleri ile ilgili eleştirimi kabul etmeyip (ve sonrasında dikkate de almayıp) halen daha aynı şekilde, online alışverişlerini pürdikkat yapmama gafletinde bulunan kahveseverlere "metal filtreye göre öğütülmüş" kahve sürprizi yaşatmalarına rağmen, kavrumlarını başarılı bulduğum ve çeşitlilik sunduğu için bağrıma taş basıp friendzone diyorum..

eleştirmi de bu vesileyle bu ortamda yineleyeyim: öğütülmüş istersem seçim yaparım bu işin raconu budur, default olan çekirdektir, öğütülmüş kahve listelemeyin arkadaşım..
Paragrafın başında anladim friendzone olduğunu 😂 "Kavrumlarını başarılı bulduğum" kısmı bir acaba dedirtti ama...😂 Bu bilgiler anket kısmında değil kavurucunun sayfasında kalmalı bence,dikkat etmeyen herkes bu şekilde gafil avlanabilir.Firma omniden sasmadigi müddetçe uzun bir süre denemek dahi istemiyorum açıkçası.

2 paket sipariş verdim.
10 gün önce kavrulmuş idi ikisi de (benim için problem değil)
Ancak birinin paketinde küçük bir delik vardi diğerinin de valfı çalışmıyordu.

2 paket sipariş verdim.
10 gün önce kavrulmuş idi ikisi de (benim için problem değil)
Ancak birinin paketinde küçük bir delik vardi diğerinin de valfı çalışmıyordu.
Ağustosta espresso için ,sipariş vermiştim elimde biraz daha kahve vardı ve 5 Kasım kavrumlu espresso kahvelerden yine aldım :) Ağustos olan light kavrum, kasım olan :) City ve yukardaki arkadaşın dediği gibi çekirdekler homojen değil karışık :)

Olur mu kimsenin madur pozisyonda kalmaması gerek.Hem sizin bu sorunu çözüp cozumune dair paylasacaklariniz,bundan sonra benzer sorunu yaşayacak arkadaşlar için de mühim.Bu arada siparişi n11 veya Trendyol üzerinden verdiyseniz oradaki soru-cevap ve talepler kısmı da daha aktif.Ben de daha önce firmayla iletisime geçmekte zorlanmistim Trendyol daki soru cevaptan rahatlıkla ulasmistim.
dün kargoya verildi benim değişim kahvem durum güncellemesi olarak yazıyorum. buraya yazdıktan sonra maile cevap aldım (4-5 gün cevap yoktu) ama tesadüf de olabilir :)

dün kargoya verildi benim değişim kahvem durum güncellemesi olarak yazıyorum. buraya yazdıktan sonra maile cevap aldım (4-5 gün cevap yoktu) ama tesadüf de olabilir :)
Tesadüftür evet 😂 Durumda herhangi bir maduriyet oluşmamasına çok sevindim,umuyorum gelen paket size keyifli fincanlar sunar 😊☕

Firma ile iletişime geçip değişim yapılıyor genelde sorun da çıkmıyor ama bu sayının çok olması ,tutarlı kavrumların sürekli olmadığını gösteriyor. Paylaşılan fotoğraflardaki çekirdekler örneğin, nasıl bir açıklama yapıldı acaba bilmiyoruz. Pardon karıştı , hata oldu denir insanlık hali ama bu pardonlar çok fazla olunca ben tekrar alışveriş yapmak istemiyorum. Bunu yazmadaki amacım da tamamen ,firmadan okuyanlar varsa belki daha özenli olunur diye. Yoksa ben çoğunluk olumlu konuşmaya başladığı güne kadar kahve almayı düşünmüyorum.

Valla benim Ağustosta aldığım çekirdekle şimdi aldığım çekirde karasında dağlar kadar fark var.

Ekli dosyalar

• 20231119_132239.jpg
    20231119_132239.jpg
    109.6 KB · Görüntüleme: 80
  • 20231119_132334.jpg
    20231119_132334.jpg
    133.6 KB · Görüntüleme: 80
  • 20231119_132733.jpg
    20231119_132733.jpg
    125.1 KB · Görüntüleme: 80
Paragrafın başında anladim friendzone olduğunu 😂 "Kavrumlarını başarılı bulduğum" kısmı bir acaba dedirtti ama...😂 Bu bilgiler anket kısmında değil kavurucunun sayfasında kalmalı bence,dikkat etmeyen herkes bu şekilde gafil avlanabilir.Firma omniden sasmadigi müddetçe uzun bir süre denemek dahi istemiyorum açıkçası.

Valla benim Ağustosta aldığım çekirdekle şimdi aldığım çekirde karasında dağlar kadar fark var.

ben de bi durdum hocam şimdi bunları görünce, demek ki bana da denk gelmiş.. neyse boşa attığımız ne ilk ne de son oy olacaktır bu :)

Geri