Şimdi saydım, kendilerinin 43 tane farklı kahvesi var. Ben bu tarz firmalara zaten önyargı ile yaklaşırım ve beklentiye girmem. Bu kadar farklı çekirdek sunulması hiçbirine yeterli özenin gösterilmediğini, hiçbirinin üzerinde yeterli çalışmanın yapılmadığını gösteriyor bana kalırsa. Yani bakıyorum firmaya gelen yorumlara; kahveleri denemelerde değerlendirilmiş, harcanabilir ürün olarak görülmüş, Trendyol indirimlerinde kovalanmış... Yani çekirdeklerine verdikleri değer ölçüsünde itibar görmüşler. Varsa burada bu firmadan yetkili çıksın yanlışlasın beni.
Burayı hasbelkader okuyacak başka firmalardan arkadaşlar varsa bir fikir belirtmiş, naçizane tavsiyede bulunmuş olayım;
Çok fazla çeşit kahveniz olması iyi bir şey değildir. Hem iş kaliteniz düşer, hem insanlar benim gibi önyargı geliştirebilirler. 5-10 çeşit olsun, bizim olsun.
Burayı hasbelkader okuyacak başka firmalardan arkadaşlar varsa bir fikir belirtmiş, naçizane tavsiyede bulunmuş olayım;
Çok fazla çeşit kahveniz olması iyi bir şey değildir. Hem iş kaliteniz düşer, hem insanlar benim gibi önyargı geliştirebilirler. 5-10 çeşit olsun, bizim olsun.