• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Friendzone 3rd Wave Coffee and Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amadeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunlar 2 çeşit kahve arkadaşlar buarada paketin hepsini ayıklayamasamda bunları ben ayıkladım paketten 2 paket kahveden 5 farklı kahve ayıkladım

Kuponla 100'er TL'ye aldığım Ruanda, Etiyopya Nebso ve Kenya Kirinyaga her seferinde çok iyi çıktı, defalarca aldım. Eski hasat olabilirler fakat bardaktaki sonucu değerlendiriyorum.
Ben de bardaktaki sonuca göre konuşuyorum son aldığım 3 paket %75i duruyor içmedim bile. Diğer forumda da aynı kahveden 2 adet alıp bambaşka olduğunu söyleyen kişiler vardı malesef.

Ben de bardaktaki sonuca göre konuşuyorum son aldığım 3 paket %75i duruyor içmedim bile. Diğer forumda da aynı kahveden 2 adet alıp bambaşka olduğunu söyleyen kişiler vardı malesef.
Doğrudur hocam. Uygun fiyatlı diyebileceğim grupta espresso blendleri de bence kötü. Kavrulalı bir ay olacak halen espresso yaparken bardaktan taşan ve hemen sönen bir köpük oluyor. Krema değil, bildiğiniz kola köpüğü veriyor kahve. Fakat filtre kavrum ve eski hasat olan diğer kahvelerinden çok iyi sonuç aldım. Etiyopya Nebso ve Ruanda iddia ediyorum fincanda, paketi 250/300 TL olan yeni hasat kahvelerden geride değil.

Doğrudur hocam. Uygun fiyatlı diyebileceğim grupta espresso blendleri de bence kötü. Kavrulalı bir ay olacak halen espresso yaparken bardaktan taşan ve hemen sönen bir köpük oluyor. Krema değil, bildiğiniz kola köpüğü veriyor kahve. Fakat filtre kavrum ve eski hasat olan diğer kahvelerinden çok iyi sonuç aldım. Etiyopya Nebso ve Ruanda iddia ediyorum fincanda, paketi 250/300 TL olan yeni hasat kahvelerden geride değil.
Tabii ki güzel de çıkanlar oldu mesela Rwanda red bourbon ilk aldığımda dedim ki bu fiyata çok güzel hemen bir daha aldım ama gelen tamamen başka ve kötüydü bir süre sonra aldım o apayrıydı ve yine kötü bir kahveydi. Demek istediğim nokta aslında şu evet uyguna güzel kahveler denk geliyor fakat gelmeyenler de bir o kadar olunca fiyat olarak bir üst sınıftaki kahvelerden daha pahalıya mal oluyor bana bu sebeple direk iyi olduğunu bildiğim kahvelere yöneliyorum kendilerinin de daha pahalıya sattıklarında bir sorun yok değişik hoş kahveleri de var fazlasıyla :)

Tabii ki güzel de çıkanlar oldu mesela Rwanda red bourbon ilk aldığımda dedim ki bu fiyata çok güzel hemen bir daha aldım ama gelen tamamen başka ve kötüydü bir süre sonra aldım o apayrıydı ve yine kötü bir kahveydi. Demek istediğim nokta aslında şu evet uyguna güzel kahveler denk geliyor fakat gelmeyenler de bir o kadar olunca fiyat olarak bir üst sınıftaki kahvelerden daha pahalıya mal oluyor bana bu sebeple direk iyi olduğunu bildiğim kahvelere yöneliyorum kendilerinin de daha pahalıya sattıklarında bir sorun yok değişik hoş kahveleri de var fazlasıyla :)
Ruanda'yı çok beğendim, ikinci defa sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak... Bahsettiğim diğer kahveleri de defalarca aldım ve hep iyi çıktı. Ya benim şansım ya da sizin şanssızlığınız.
Uygun satılmış olması kötü, defolu ürüne kılıf olmamalı. Kavrum ya da ürün bir şekilde istenen kalitede değilse bu belirtilerek satılmalı.

Trendyol üzerinden bende alım yaptım. Durum bende de aynı aroma yok yanık kahve.
Firmaya yazdım değiştirelim dedi. Haftaiçi çalışıyoruz kargoya gitcem ürünü vereceğim bi ton iş. Bilmiyorum öyle elimde kaldı gibi. Demleme de kesinlikle tüketmem kahveyi.

Bence firma sahibi bir seçim yapmalı; nitelikli kahve üreticisi mi olmak istiyor, yoksa mass producter mı? Hangisi olacağına karar verememesi sistemde probleme sebep oluyor.

Kahve festivalindeki stantları oldukça büyüktü, çalışan sayısı fazlaydı, kahve çeşidi olarak zaten şişmiş durumda. Demek ki bir sermaye var. Yatırımını doğru yönlendirirse güzel şeyler ortaya çıkabilir.

Ama daha önce de dediğim gibi her halükarda kahve sayılarında azalmaya gitmesi gerekiyor. Bu kadar çok çekirdeğin kavrumu ile başa çıkamıyorlar belli ki.

instagramdan ulaşabilirsin. Serkan bey ilgilidir. yardımcı olacaktır.
İnstagram sayfalarına yazdım fotoğraflarıda paylaştım hatta forumada davet edip yazdığım yazıları okumalarınıda istedim firma olarak isimlerinin böyle anılmasını istemiyorlarsa bir an önce müşteri memnuniyetini ele almaları lazım bu kendi şahsi düşüncem herhangi bir geri dönüşte sizleri bilgilendirmeyi ihmal etmiyecem.

Valla 2 saat önce attım cevap gelmedi daha pazar günü diye normal karşıladım yarın dönüş almazsam tekrar iletirim size ozaman telefon ile iletişime geçerim pazar günü herkes iş düşünmek istemeyebilir
Tabii ki. İnce düşünmüşsünüz, hafta içi iletişime geçmek daha makul görünüyor.

Durumla ilgili bir gelişme yaşandı firmaya instagram ulaşınca yanıtladı ve bu durumun normal olduğunu söyledi fermantasyon sonucu çekirdeklerde koyulaşma yaşandığını ve durumun onlardan kaynaklı olmadığını söyledi çekirdekleri gönderin inceleyelim dedi konuyu uzatıp dallandırıp budaklandırmak istemediğim ve neticesinde yine aynı çekirdeğin bana geri gelmesi ve kargo ücretlerinden ötürü kabul etmedim firma nectar fruit yellowdan ücretsiz yeni kavrumdan göndereceğini söyledi eski çekirdeği ısrarla göndermeyi söylesemde hayır dedi durumu merak eden kişilere yazışmaları özetlemek istedim.

Not: hiçbir firmayı lekelemek yada karamak gibi bir niyetim yok müşteriyim neticede hiçbir firma ile bir akrabalık yakınlık derecem yok bir müşteri ne kadar yakın olacaksa o kadar yakınım şefaf ve nötr kalmaya çalışıyorum durumun yanlış algılanmasını istemiyorum.

Not2: ilk defa fermente “aneorobik, kuru fermantasyon” kahve satın almadım bu kadar söylemek istiyorum.

Ben sorunum için instagramdan yazmayı tercih etmedim, maille iletişime geçtim. Baştan cevap verdiler sonrasında çözüm/telafi aşamasında kahve göndermeyi bırakın maile cevap vermez oldular.

Yanlış kahve yollandı. iade ettim, doğrusunu bekliyorum.

Yanlış kahve yollandı. iade ettim, doğrusunu bekliyorum.
Melih bak kahven geliyor Melih

Umuyorum şakamı mazur görürsünüz 😂😅 Serkan Bey bu konuyu okuyor galiba ama girdi oluşturmuyor.Kardes forumda daha aktif, sorularınızın yanıtlarına ve taleplerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.Malesef mail ve kendi sitesindeki Messenger çok aktif değil benim gözlemlediğim kadarıyla,yine sitedeki numara da kafenin numarası,internet satışlarının gerçekleştiği yer değil.Yeni paketinize hızlı bir şekilde ulaşırsınız umarım,Serkan Bey yardimci olacaktır, sonuçla ilgili lütfen bizleri de bilgilendiriniz.Umarim bir daha boyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız 🤗

Geri