• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flores Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Colove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, Flores Roastery’den Indonesia Series setini satın alan herkese gerçekten teşekkür etmek istiyorum. İlginiz sayesinde ilk set tamamen tükendi.🙏🏻

Gelen geri bildirimler üzerine, daha rahat denenebilir bir versiyon hazırladık
4 x 100g Endonezya kahvesinden oluşan yeni bir tadım seti.

Bu şekilde farklı profilleri daha kolay karşılaştırabilirsiniz.

Kısa bir hatırlatma olarak:
Bu ay sonuna kadar tüm kahvelerde %25 indirim mevcut.
“FLORES25” kodunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca kişisel önerim😁
El Salvador Ochuspe Anaerobic Natural — espresso olarak oldukça tatlı ve kompleks meyve bir profil sunuyor.

Geri bildirimleriniz benim için çok değerli, tekrar teşekkür ederim.

floresroastery.com

Merhabalar. Tadım notalarında bal olan kahvelerinizde bal tadını alabilmek için demleme esnasında yapmamızı önerdiğiniz bir şey var mı? "Ethiopia Bombe" kahvenizi almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Öğütme kalınlığı, su sıcaklığı ve demleme süresi hakkında sitenizde reçete var mı? Göremediysem eğer kusura bakmayın lütfen.

Öğütme kalınlığı, su sıcaklığı ve demleme süresi hakkında sitenizde reçete var mı? Göremediysem eğer kusura bakmayın lütfen.
Merhaba Murat Bey, Ethiopia Bombe çekirdeğimizde o hedeflediğiniz bal tatlılığını en üst seviyeye çıkarmak için kendi özel reçetemi sizinle paylaşmak isterim. Ben bu kahveyi demlerken 2024 WBrC üçüncüsü Ryan Wibawa'dan ilham aldığım "Double Immersion" yöntemini kullanıyorum. Bu teknik, kahvenin asiditesini dengelerken gövdedeki tatlılığı artırıyor.

Kullandığım parametreler tam olarak şöyle:

Su Profili: 92°C sıcaklıkta, 77 ppm değerinde Assu(33ppm) su kullanıyorum. Suyun içeriğini Final Touch ile (2 damla Magnezyum, 3 damla Sodyum ve 3 damla Potasyum) optimize ediyorum. Bu mineral dengesi, meyvemsi tatları çok daha parlak hale getiriyor.
Ekipman & Oran: Hario Switch, 15gr kahve ve toplam 220ml su.
Teknik: 1. Vanayı kapatıp 100ml su döküyorum. 1:00 dakikaya kadar bekleyip vanayı açıyorum. 2. Vanayı tekrar kapatıp 120ml su daha ekliyorum. 1:50 dakikada vanayı tekrar açıyorum. 3. Toplam demleme süresini 2:30 dakikada bitiriyorum.

Bu yöntemle Bombe, tam istediğiniz gibi bal tatlılığında ve mandalina benzeri dengeli bir asiditeye sahip oluyor. Ben genelde funky profilli kahvelerde 92 dereceyi koruyorum; ancak washed veya wet-hulled bir çekirdek demlersem sıcaklığı biraz daha artırıyorum, ve yaklaşık 2 senedir bu reçeteyle çok deniyorum ve çok seviyorum, belki bu forumdaki bu reçete daha önce aynısı denediniz mi ?😁

Merhaba Murat Bey, Ethiopia Bombe çekirdeğimizde o hedeflediğiniz bal tatlılığını en üst seviyeye çıkarmak için kendi özel reçetemi sizinle paylaşmak isterim. Ben bu kahveyi demlerken 2024 WBrC üçüncüsü Ryan Wibawa'dan ilham aldığım "Double Immersion" yöntemini kullanıyorum. Bu teknik, kahvenin asiditesini dengelerken gövdedeki tatlılığı artırıyor.

Kullandığım parametreler tam olarak şöyle:

Su Profili: 92°C sıcaklıkta, 77 ppm değerinde Assu(33ppm) su kullanıyorum. Suyun içeriğini Final Touch ile (2 damla Magnezyum, 3 damla Sodyum ve 3 damla Potasyum) optimize ediyorum. Bu mineral dengesi, meyvemsi tatları çok daha parlak hale getiriyor.
Ekipman & Oran: Hario Switch, 15gr kahve ve toplam 220ml su.
Teknik: 1. Vanayı kapatıp 100ml su döküyorum. 1:00 dakikaya kadar bekleyip vanayı açıyorum. 2. Vanayı tekrar kapatıp 120ml su daha ekliyorum. 1:50 dakikada vanayı tekrar açıyorum. 3. Toplam demleme süresini 2:30 dakikada bitiriyorum.

Bu yöntemle Bombe, tam istediğiniz gibi bal tatlılığında ve mandalina benzeri dengeli bir asiditeye sahip oluyor. Ben genelde funky profilli kahvelerde 92 dereceyi koruyorum; ancak washed veya wet-hulled bir çekirdek demlersem sıcaklığı biraz daha artırıyorum, ve yaklaşık 2 senedir bu reçeteyle çok deniyorum ve çok seviyorum, belki bu forumdaki bu reçete daha önce aynısı denediniz mi ?😁
İlginiz için çok teşekkür ederim. Reçeteyi kaydediyorum. Kahvelerinizi en yakın zamanda denemek istiyorum. Bu reçeteyi de mutlaka uygulayacağım.

Geri