Hocam anneler günü için bir tane alın kendinize. Bu güzel günü bu kadar cinsiyetlendirmeye gerek yok.Şimdi alayım mı diyorsunuz
Hocam anneler günü için bir tane alın kendinize. Bu güzel günü bu kadar cinsiyetlendirmeye gerek yok.Şimdi alayım mı diyorsunuz
Hocam anneler günü için bir tane alın kendinize. Bu güzel günü bu kadar cinsiyetlendirmeye gerek yok.
Hayırlı olsun. Welcome to the club.Fakir aroma master ekibine katılmış bulunmaktayım, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bugün outlet bir avmde tefalde karacada çay aletleri bile daha pahalıydı. Epey güzel bir ürüne benziyor.
Bende de su tankı kırık geldiBen de dayanamayıp aldım, hevesle açtım inceledim bugün fakat içinde şıkır şıkır bir şeyin oynadığını farkettim. İçinden bir parçasının kırık olduğunu düşünerek altındaki sökülebilen parçayı söküp baktım, bir tane boşta gezen vida çıktı. İade ya da değişim yapacağım. Kararsızım.
Bu alet çok dillendirildi. Benim evdeki Melitta Enjoy 2 Top'ı emekli edip Sage'e geçme niyetim var. Bundan bir tane edinmeyi tavsiye ediyor musunuz?
Bence artık bu kadar alışverişe şöyle güncellenmiş toplanmış bir bilgi paylaşımı gerekiyor. Ben ilk sayfaları okudum ama bölünmüş biraz bilgiler. Bu konuda da destek olacağınızı düşünüyorumHerkes ufak bir ittirme bekliyor. Alın tabi ki. İlk sayfaları okuyunuz. Makina canavar.
KatılıyorumBence artık bu kadar alışverişe şöyle güncellenmiş toplanmış bir bilgi paylaşımı gerekiyor. Ben ilk sayfaları okudum ama bölünmüş biraz bilgiler. Bu konuda da destek olacağınızı düşünüyorum![]()
Yukarıda yanlış hatırlamıyorsam @Colove açıklamıştı, istediğiniz zaman karafı kaldırıp demlemeyi sonlandırabilirsiniz. hatta yine karafı kaldırarak parça döküş bile yaptırabilirsiniz (burada amacı şöyle düşünün, 2600 lira suyu kusursuza yakın döken ve sıcaklık tutarlılığı harika bir kettle almışsınız)Makineden direkt sıcak su alma modu var sanırım. Amacım kahveyi oguturken o mod ile biraz su alıp hem suyun isinmasini hem dripperin isinmasini saglamak olacak. Daha sonra kahveyi ekleyip direkt demlemeye geçebiliriz sanırım.
Burada en sıkıntılı kısım tartının hassasiyeti. 1 grama kadar problem olmayacak. Daha fazlası için suyu kendisi doktugunden dolayi mudahale de ettirmeyecek ve makine ıskartaya çıkacak
Hocam kettle bundan üstündür ya .Dripperi ve tartisi olan birisi için kettle daha işlevsel.Makinenin başında durup suyu takip edip dripperi çekmeye çalışacağıma direkt manuel demleme yaparım. Benim için bu makine hayatımı kolaylaştırmayacaksa kahvenin tadında da realistik bir fark yaratmayacağını düşündüğümüzde gereksiz oluyor. Tabi bunlar tamamen benim düşüncelerim. Alıp uğraşmak oynamak isteyenler de olacaktır. Sonuç olarak bu fiyata kullanmasam bile alır kenara atarım hediye ederim vs.Yukarıda yanlış hatırlamıyorsam @Colove açıklamıştı, istediğiniz zaman karafı kaldırıp demlemeyi sonlandırabilirsiniz. hatta yine karafı kaldırarak parça döküş bile yaptırabilirsiniz (burada amacı şöyle düşünün, 2600 lira suyu kusursuza yakın döken ve sıcaklık tutarlılığı harika bir kettle almışsınız)