• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

F/P Kahve Çekirdeği Önerileri

Bence sanalbaharat performanstan öte fiyat konusunda daha başarılı ben özelikle yeni başladığım zamanlarda çokça tükettim kahvelerini ancak kavurma konusunda tutarsızlar sanırım çok farklı kişiler kavuruyor ama beklenti ile alakalı Sezy Coffee ise hem çekirdek kalitesi hem de kavrum kalitesi olarak ileride özellikle kiloluk alımlarda %25 indirim ve yeni gelen kahvelerde %10 indirimle f/p nin tam karşılığı oluyor. Bir de a4kahve var hasat zamanları biraz daha eski tükettiğim kahveler iyi kavrulmuştu. Damak paletinin gelişmesi için farklı kahve seçkikerini denemekte fayda var.

Kurukahveci Mehmet Efendi Espresso Kavrum Çekirdeği tavsiye ederim. Piyasada kilosu 250 civarına bulunabiliyor. Sanalbaharat macerasından sonra iyi geldi. Mokapot ve clever ikisinde de güzel sonuç aldım.

Castro kafeden alışveriş yapan var mı burada? Kendileri İzmir Buca'da kavrum yapmakta, gezerken denk geldiğim bir kavurucu.

Castro kafeden alışveriş yapan var mı burada? Kendileri İzmir Buca'da kavrum yapmakta, gezerken denk geldiğim bir kavurucu.
Ben 4-5 kere kahve almıştım. Kahve konusunda çok bilgili değilim yeni başlayan biri sayılabilirim ancak ben şahsen beğeniyorum kahvelerini. İnternet üzerinden alabileceğiniz kahvelerin neredeyse yarı fiyatına kahve satıyorlar. Bence en azından bir kere denenebilir.

coffeefriendzone Malawi f/p üstü v60- aeropress- türk kahvesi- espresso- mokapot hepsinde harika çıktılar

Selamlar, 1 haftadır denediğim ve gerçekten şaşırdığım bir kahve. Fiyatına göre çok başarılı ve 1 kg fiyatı bayağı avantajlı. Ben almadan önce not kısmına kavrum için medium olmasını belirtmiştim. Pakette medium yazıyor. Ucuz ve sabah için makine kahvesi arayanlar deneyebilir.

Selamlar, 1 haftadır denediğim ve gerçekten şaşırdığım bir kahve. Fiyatına göre çok başarılı ve 1 kg fiyatı bayağı avantajlı. Ben almadan önce not kısmına kavrum için medium olmasını belirtmiştim. Pakette medium yazıyor. Ucuz ve sabah için makine kahvesi arayanlar deneyebilir.

NOT: TSO Terra Serisi kahvelerde standart kavrum derecesi Orta (City veya American Roast) olup, farklı kavrum talebi bu kahve için maalesef yapılmamaktadır.

NOT: TSO Terra Serisi kahvelerde standart kavrum derecesi Orta (City veya American Roast) olup, farklı kavrum talebi bu kahve için maalesef yapılmamaktadır.
Gördüm böyle yazdıklarını ama ben yine de şansımı deneyeyim dedim. Pakette kavrum profili bölümünde medium işaretli. Kavrum çok koyuda gözükmüyor.

coffeetropic 2x250gr alımda ve 1kg alımda indirim var ayrıca üyelere club indirimi de var ofise filtre kahve için alıyorum çok da memnunuz.

Önerebileceğim kahveler,
Kenya AA Nyeri, filtrede en çok tükettiğimiz kahve, Türk Kahvesi ve espresso olarak da çok iyi.
Terra Single Origin Ethiopia Guji Gr.1, espressoda ve filtre kahvede favorilerimden, ilginç bir kahve çakıl taşı gibi ağır ve sert.
Terra Single Origin Ethiopia Yirgacheffe Gr.2, ofis vazgeçilmezimiz bazen sidamo ile dönüşümlü alıyorum.
Terra Single Origin Ethiopia Sidamo Gr.2, demirbaş kahvemiz filtre karışımında mutlaka olmalı.

Son düzenleme:
Boxx coffee’nin blendleri espresso için gayet makul.

Geri