• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Selamlar @erdogduakca

Öncelikle normal bir explorer dan zümrüt karaca roastery sitesine giriş yapıp kullanıcı adı ve şifren ile üyelik profiline giriş yaptıktan sonra sayfayı sağ üsttemi X'ten kapatarak indirim link'ini tıkladığında direkt profilin açılacaktır ve çekirdekleri indirimli fiyatlar üzerinden temin edebilirsin.
Çok teşekkürler, sorun explorer daymış

Bu ayki alımda Brezilya ve Guatemalı’yı deneyen olduysa hangisini tavsiye edersiniz? Ya da pas geç mi dersiniz?

(İkisi de daha düz çekirdekler farkındayım, sabahları makinada demlemek için alacağım. Damak tadı olarak bu kategoride şu ana kadar CD Chuzapacca favorim, William’ın Brezilya Gildo Neto’su değil 🙂)

Bu ayki alımda Brezilya ve Guatemalı’yı deneyen olduysa hangisini tavsiye edersiniz? Ya da pas geç mi dersiniz?

(İkisi de daha düz çekirdekler farkındayım, sabahları makinada demlemek için alacağım. Damak tadı olarak bu kategoride şu ana kadar CD Chuzapacca favorim, William’ın Brezilya Gildo Neto’su değil 🙂)
Ben Brezilya derim. Düz bir kahvede olsa içinde ufaktan farklı bir nota var :)

Selamlar,

Yaşamış olduğum bir deneyimi paylaşmak istedim.Bir siparişimin notuna çekirdeklerin öğütülerek ve talep ettiğim öğütüm derecesini paylaşarak sipariş verdim.Lakin bir karışıklık olmuş ve çekirdek halinde geldi.Sitedeki iletişim formuna dün akşam durumu izah ederek çekirdekleri iade ederek yenilerinin gönderimi hususunda yardım istedim.Konu bildirimin mail'imde herhangi bir geri dönüş alamayınca whatsapp hattından yazdım.Meğer çekirdeklerin iadesini dahi beklemeden aynı adrese öğütülmüş halini hemen çıkartmışlar ve çekirdekleri dahi iade etmemin gerekli olmadığını ilettiler.
Göstermiş olduğunuz esnaflık ve naifliğiniz için yürekten teşekkür ederim @zumrutkaraca

Selamlar,

Yaşamış olduğum bir deneyimi paylaşmak istedim.Bir siparişimin notuna çekirdeklerin öğütülerek ve talep ettiğim öğütüm derecesini paylaşarak sipariş verdim.Lakin bir karışıklık olmuş ve çekirdek halinde geldi.Sitedeki iletişim formuna dün akşam durumu izah ederek çekirdekleri iade ederek yenilerinin gönderimi hususunda yardım istedim.Konu bildirimin mail'imde herhangi bir geri dönüş alamayınca whatsapp hattından yazdım.Meğer çekirdeklerin iadesini dahi beklemeden aynı adrese öğütülmüş halini hemen çıkartmışlar ve çekirdekleri dahi iade etmemin gerekli olmadığını ilettiler.
Göstermiş olduğunuz esnaflık ve naifliğiniz için yürekten teşekkür ederim @zumrutkaraca
Tebrik ederim Zümrüt Karacayı, piyasada ürünle ilgili yaşadığın sorun karşısında sırra kadem basan firmalarda var. 🙂

Selamlar,

Bendeniz de kendi hatam sonucu indirimsiz fiyat üzerinden sipariş vermiştim. Kendilerine ulaştığımda hiç "ık mık" demeden indirimli fiyat üzerinden 250 Gr çekirdek daha ilave ettiler siparişe.
İşte bunlar hep memnuniyet. 👍

@zumrutkaraca bey,rica etsem tahmini bir süre iletmeniz mümkünmüdür?
@srkntmn selamlar, kişisel deneyimlediğim yıkanmış ve light roast diyebileceğimiz çekirdekler paket açmadan 1 ay civarı verim almanız mümkün.
medium ve kısmen medium-dark diyebileceğimiz naturel çekirdekler 3 ay.. ( 5 ay valfsiz paketinde bekletip içtiğim kahveler de de çok az bir aroma kaybı vardı). Bir arkadaşım natural kochere çekirdeğini 4-5 ay sonra içtiği tecrübesini paylaşmıştı hiç aroma kaybı yaşamadan keyifle içtiğini söylemişti. umarım faydalı olur.

Merhaba bi şey sormak istiyorum. Adres eklerken sorun yaşıyorum. Daha önce yaşayan var mıdır? Sadece ödeme sayfasında adres girsem bir sıkıntı olur mu? Konuyu takip edemedim bu ay, daha önce konuşulduysa bilmiyorum. 🙏

@srkntmn selamlar, kişisel deneyimlediğim yıkanmış ve light roast diyebileceğimiz çekirdekler paket açmadan 1 ay civarı verim almanız mümkün.
medium ve kısmen medium-dark diyebileceğimiz naturel çekirdekler 3 ay.. ( 5 ay valfsiz paketinde bekletip içtiğim kahveler de de çok az bir aroma kaybı vardı). Bir arkadaşım natural kochere çekirdeğini 4-5 ay sonra içtiği tecrübesini paylaşmıştı hiç aroma kaybı yaşamadan keyifle içtiğini söylemişti. umarım faydalı olur.
Dönüş için saolun.Bu açıklama üzerine aldığım yıkanmış çekirdeklerin pekte fazla bir dayanımının kalmadığını anlıyorum.

Bana gelen çekirdekler 4 eylül kavrumlu idi (degassing sürelerini tamamlamış olmaları benim istemediğim birşeydi açıkçası),siparişi ayın 15’inde vermiştim. Yeni kavrum geleceğini düşünüyordum.Şehir dışında da olduğumdan kahveleri henüz içemedim maalesef.

Siparişlerde “yeni ya da eski kavrum tarihli seçeneğini” mutlaka eklemeniz gerektiğini düşünüyorum,biz tüketiciler için önemli bir detay çünkü..Elimizdeki kahve durumuna göre siparişler veriyoruz çünkü..

5 çekirdeğimden 3’ü yıkanmış.Bakalım nasıl olacak..

saygılar..

Son düzenleme:

Guatemalayı bugün kalita ile deneyimledim,dolu dolu aromalar olmasada çokta düz diyemem, firma tadım notlarında belirtilen üzüm tadını bariz belli ediyor, geriden hafif çikolata tadını aldım, çok beğendiğim hoş bir tadım oldu. Yoğun gövdeli oldukça lezzetli kahve diyebilirim.

Selamlar,

Güzel esnaflık harbi. Geçen seneki Zümrüt Karaca toplu alımında henüz değirmenim yokken ben de öğütülmüş istemiştim ve çekirdek gelmişti. Aradım durumu söyledim. Yanlışlık olmuş çevrenizdeki bir kafede öğüttürebilirsiniz dendi. Pandemi zamanı, çevrede açık kafe bulamadım. Bulduğumun öğütücüsü yok ya da bana yok dendi. Çin'den sipariş ettiğim değirmen gelene kadar kaldı öyle. 2 hafta sonra değirmenim gelince içmeye başlamıştım.

Sonuçlar farklı olsa da benzer bir olay yaşamış olunca ben de paylaşmak istedim :)

Güzel esnaflık harbi. Geçen seneki Zümrüt Karaca toplu alımında henüz değirmenim yokken ben de öğütülmüş istemiştim ve çekirdek gelmişti. Aradım durumu söyledim. Yanlışlık olmuş çevrenizdeki bir kafede öğüttürebilirsiniz dendi. Pandemi zamanı, çevrede açık kafe bulamadım. Bulduğumun öğütücüsü yok ya da bana yok dendi. Çin'den sipariş ettiğim değirmen gelene kadar kaldı öyle. 2 hafta sonra değirmenim gelince içmeye başlamıştım.

Sonuçlar farklı olsa da benzer bir olay yaşamış olunca ben de paylaşmak istedim :)
Zaman içerisinde yaşanılanların geri bildirimlerinden ders alınmış zannımca bu bile takdir edilmesi gereken bir husus (y)

Bu kampanyada emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarıma ve Zümrüt Karaca firmasına teşekkürlerimi sunuyorum. Siparişimi verdim beklemedeyim. Listemdeki çekirdekleri alan arkadaşlardan deneyimlerini yorumlamalarını rica edebilirmiyim. Şimdiden teşekkürler..

zk.JPG

Bu kampanyada emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarıma ve Zümrüt Karaca firmasına teşekkürlerimi sunuyorum. Siparişimi verdim beklemedeyim. Listemdeki çekirdekleri alan arkadaşlardan deneyimlerini yorumlamalarını rica edebilirmiyim. Şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyayı görüntüle 15763

Selamlar @HaNGMaN

Bu ay ki toplu alıma ilişkin tadım deneyimlerinin paylaşıldığı aşağıda iletmiş olduğum konu başlığı takip ederek ilgili çekirdeklerin forumdaşlarımızca kullanılan demleme parametrelerini ve tadıma ilişkin paylaşımlarına vakıf olabilirsin.

Thread 'Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı Tadım Deneyimleri - Zümrüt Karaca' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...e-alimi-tadim-deneyimleri-zumrut-karaca.4319/

Selamlar @HaNGMaN

Bu ay ki toplu alıma ilişkin tadım deneyimlerinin paylaşıldığı aşağıda iletmiş olduğum konu başlığı takip ederek ilgili çekirdeklerin forumdaşlarımızca kullanılan demleme parametrelerini ve tadıma ilişkin paylaşımlarına vakıf olabilirsin.

Thread 'Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı Tadım Deneyimleri - Zümrüt Karaca' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...e-alimi-tadim-deneyimleri-zumrut-karaca.4319/
Çok teşekkür ederim 🙏

Emeği geçenlere teşekkürler. sipariş vermek için elimdeki kahvelerin bitmesini bekledim. 9015 sipariş numarası ile beklemedeyim.

Geri