Firma web sayfasin da Çarşamba ve Pazar günleri kavrum yaptığını belirtmiş. Muhtemelen sizin sipariş Çarşamba verildiğinden Pazar kavrumunda programa alınır..
Burada yazdığım gün yola çıktı ve ertesi gün elime ulaştı. Zümrüt Bey sesimi duymuş.
MerhabaTekrardan herkese selamlar, Eylül alımı ile ilgili detaylar netleşti. @zumrutkaraca bizi kırmayarak Kulübümüze özel %33 indirim kodu tanımladı. (150 grlik paketlerde yaklasik %30 civarinda indirim uygulandi. %33 indirim orani 250 gr ve 1 kg lik alimlar icin gecerli.)
-105 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz olacak.
-1kg lık siparişler tek pakette gönderilecek.
-Her ay belirttiğimiz gibi bu ay içerisinde de oluşan sipariş yoğunluğundan dolayı kargolarımızda gecikme yaşanabilir bu konuda hassasiyetinizi ve anlayışınızı bekliyoruz.
-Link ay sonuna kadar aktif olacak.
Alımı linki: https://www.zumrutkaraca.com/kampanya/
@zumrutkaraca Zümrüt Abi'ye yardımları ve destekleri için teşekkür ederiz. Öneri, şikayet ve isteklerinizi bana @mvscoffee @coffeebean @Kahveciningalaksirehberi ne özel mesajla gönderirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Umarız güzel bir Eylül ayı alımı olur. Sonbaharın ilk alımı hayırlı olsun.
Herkese sağlıklı günler.
Türker
Edit: paketlere gore indirim orani bilgilendirmesi
Hocam görünmüyor ise yokturMerhaba
Decaf seçeneği var mı acaba Zümrüt Karaca'da? Web sayfasında göremedim.
@zumrutkaraca selamlar, geisha çekirdek şu an gözükmüyor. Stoklara ne zaman gelir acaba? Espresso kavrum seçeneğini nasıl belirtiyoruz sipariş verirken ben bulamadım ama.
Merhaba, link üzerinden indirim alamıyorum, yapmam gereken başka bir şey mi var acabaTekrardan herkese selamlar, Eylül alımı ile ilgili detaylar netleşti. @zumrutkaraca bizi kırmayarak Kulübümüze özel %33 indirim kodu tanımladı. (150 grlik paketlerde yaklasik %30 civarinda indirim uygulandi. %33 indirim orani 250 gr ve 1 kg lik alimlar icin gecerli.)
-105 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz olacak.
-1kg lık siparişler tek pakette gönderilecek.
-Her ay belirttiğimiz gibi bu ay içerisinde de oluşan sipariş yoğunluğundan dolayı kargolarımızda gecikme yaşanabilir bu konuda hassasiyetinizi ve anlayışınızı bekliyoruz.
-Link ay sonuna kadar aktif olacak.
Alımı linki: https://www.zumrutkaraca.com/kampanya/
@zumrutkaraca Zümrüt Abi'ye yardımları ve destekleri için teşekkür ederiz. Öneri, şikayet ve isteklerinizi bana @mvscoffee @coffeebean @Kahveciningalaksirehberi ne özel mesajla gönderirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Umarız güzel bir Eylül ayı alımı olur. Sonbaharın ilk alımı hayırlı olsun.
Herkese sağlıklı günler.
Türker
Edit: paketlere gore indirim orani bilgilendirmesi
Merhaba, link üzerinden indirim alamıyorum, yapmam gereken başka bir şey mi var acaba