• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Günaydın herkese. İlk hafta Zümrüt hocamdan dükkandan teslim almak üzere sipariş vermiştim 5 paket 250'şer gram kahve. İki gün sonra da dükkana gidip almıştım. Dün akşam aynı siparişim (aynı miktarda aynı kahveler) kargo ile evime geldi. Bu sabah götürüp dükkana bıraktım ikinci kez gelen siparişimi. Dükkandaki arkadaş bazı kargolarda bazı şeyler oldu dedi, olur öyle dedim. Yani benim anladığım kargo işleri biraz karışmış heralde. Umarım gelmeyen siparişleriniz en kısa zamanda gelir.

Selamlar arkadaşlar.

Ufak bir güncelleme yapalım, kargolarda sorun yok, Mağaza teslim ibaresinin sipariş fişlerinde çıkmadığını farkettik sonradan, o yüzden mükerrer teslimatlar olmuş. Kargo entegrasyonu kullandığımız firmanın sistemindeki hatadan dolayı siparişler hazır olduğu halde kargo fişleri çıkamadı, 2. parti sevkiyat gecikti biraz. Ama şu an sorun yok inş. olmaz da. Şu an çıkmayı bekleyen sadece Pazartesi ve Salı siparişleri var onun dışında bir birikme söz konusu değil. Büyük bir kısmı da bugün çıkmış olacak zaten. Hepinize ilginiz ve sabrınızdan ötürü tekrar teşekkür ederim. Keyifli kahveleriniz olsun.

.
.
.

7178643E-F8DD-4D88-B519-C1E0BB110C08.png
Alıma katıldık hayırlısı ile bakalım..

Kargom dün geldi. 10 eylül kavurumu. Filtre için 5-7 gün önerilmiş, sanırım haftasonu ilk denemeyi yaparım.

Herkese iyi akşamlar dilerim. Kenya Massai Kiambu çekirdeği için demleme yapan arkadaşlardan comandante ile tavsiye alabilirmiyim? Teşekkürler

Tekrardan herkese selamlar, Eylül alımı ile ilgili detaylar netleşti. @zumrutkaraca bizi kırmayarak Kulübümüze özel %33 indirim kodu tanımladı. (150 grlik paketlerde yaklasik %30 civarinda indirim uygulandi. %33 indirim orani 250 gr ve 1 kg lik alimlar icin gecerli.)

-105 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz olacak.

-1kg lık siparişler tek pakette gönderilecek.

-Her ay belirttiğimiz gibi bu ay içerisinde de oluşan sipariş yoğunluğundan dolayı kargolarımızda gecikme yaşanabilir bu konuda hassasiyetinizi ve anlayışınızı bekliyoruz.

-Link ay sonuna kadar aktif olacak.

Alımı linki: https://www.zumrutkaraca.com/kampanya/

@zumrutkaraca Zümrüt Abi'ye yardımları ve destekleri için teşekkür ederiz. Öneri, şikayet ve isteklerinizi bana @mvscoffee @coffeebean @Kahveciningalaksirehberi ne özel mesajla gönderirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Umarız güzel bir Eylül ayı alımı olur. Sonbaharın ilk alımı hayırlı olsun.

Herkese sağlıklı günler.

Türker

Edit: paketlere gore indirim orani bilgilendirmesi
Merhaba
Decaf seçeneği var mı acaba Zümrüt Karaca'da? Web sayfasında göremedim.

@zumrutkaraca bey,bugün kahvelerim elime ulaştı.Kavrum tarihleri 10 eylül.Acaba paketleri açmadığımız taktirde çekirdeklerin taze kalma süresini ne kadar öngörebiliriz?

@zumrutkaraca selamlar, bugün sipariş kargolanmış mı diye kontrol ederken ödeme seçeneği gördüm. ödeme alınmış mı diye kontrol eder misiniz acaba? sipariş no 8650

@zumrutkaraca selamlar, geisha çekirdek şu an gözükmüyor. Stoklara ne zaman gelir acaba? Espresso kavrum seçeneğini nasıl belirtiyoruz sipariş verirken ben bulamadım ama.

@zumrutkaraca selamlar, geisha çekirdek şu an gözükmüyor. Stoklara ne zaman gelir acaba? Espresso kavrum seçeneğini nasıl belirtiyoruz sipariş verirken ben bulamadım ama.

Selamlar @tilt_y

Bildiğim kadarı ile geisha artık gelmeyecek.
Filtre ve espresso olarak ayrı kavrum profilleri yok,çekirdekler omni kavrulmakta.Sitedeki espresso ve filtre ayrımı ise demleme yöntemi itibari ile çekirdekten alınan maximum verimi ifade etmektedir.

Günaydın herkese alıma katıldım bende .

8903 numaralı sipariş, 18 Eylül 2021 tarihinde verildi ve şu anda Hazırlanıyor durumundadır.
SİPARİŞ DETAYLARI
Etiyopya Banko Gutiti Natural - 250g Çekirdek
Kolombiya Strawberry - 250g Çekirdek
Etiyopya Keramo Natural - 250g Çekirdek

Tekrardan herkese selamlar, Eylül alımı ile ilgili detaylar netleşti. @zumrutkaraca bizi kırmayarak Kulübümüze özel %33 indirim kodu tanımladı. (150 grlik paketlerde yaklasik %30 civarinda indirim uygulandi. %33 indirim orani 250 gr ve 1 kg lik alimlar icin gecerli.)

-105 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz olacak.

-1kg lık siparişler tek pakette gönderilecek.

-Her ay belirttiğimiz gibi bu ay içerisinde de oluşan sipariş yoğunluğundan dolayı kargolarımızda gecikme yaşanabilir bu konuda hassasiyetinizi ve anlayışınızı bekliyoruz.

-Link ay sonuna kadar aktif olacak.

Alımı linki: https://www.zumrutkaraca.com/kampanya/

@zumrutkaraca Zümrüt Abi'ye yardımları ve destekleri için teşekkür ederiz. Öneri, şikayet ve isteklerinizi bana @mvscoffee @coffeebean @Kahveciningalaksirehberi ne özel mesajla gönderirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Umarız güzel bir Eylül ayı alımı olur. Sonbaharın ilk alımı hayırlı olsun.

Herkese sağlıklı günler.

Türker

Edit: paketlere gore indirim orani bilgilendirmesi
Merhaba, link üzerinden indirim alamıyorum, yapmam gereken başka bir şey mi var acaba

Merhaba, link üzerinden indirim alamıyorum, yapmam gereken başka bir şey mi var acaba

Selamlar @erdogduakca

Öncelikle normal bir explorer dan zümrüt karaca roastery sitesine giriş yapıp kullanıcı adı ve şifren ile üyelik profiline giriş yaptıktan sonra sayfayı sağ üsttemi X'ten kapatarak indirim link'ini tıkladığında direkt profilin açılacaktır ve çekirdekleri indirimli fiyatlar üzerinden temin edebilirsin.

Geri