• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ben de @Tone Coffee Roastery Co. 'yu tebrik ediyorum. İki senedir geçirdiğim en iyi toplu alımın ikisi de Tone idi. Kavrumları gerçekten çok başarılı ve stabil. En beğendiğim beş Türk kavurucuyu sayacak olsam Montag'tan sonraki dört adaydan biri Tone olurdu.

Birkaç eleştiri de yapayım:

- Düz yıkanmış genelde seçkilerinde az sayıda oluyor. Son zamanlarda miktar arttı sanırım ama "washed" olarak belirttikleri kahvelerin bir kısmı da tam yıkanmış değil, özel işlemli.

- Fiyatlar biraz fazla yüksek. Birkaç kahve hariç tüm kahveler 1000 lira bandına yaklaşmış ya da geçmiş. Meet Lab, Ultra, Petra gibi bir satış yöntemine mi evriliyorlar bilmiyorum ama biraz kontrollü gitmekte fayda var diye düşünüyorum. Örneğin sattıkları Etkin filtre kağıdı bile (50 adet, 400 lira) anormal pahalı. Tetra'da aynı kağıt 210 lira.

Ben de @Tone Coffee Roastery Co. 'yu tebrik ediyorum. İki senedir geçirdiğim en iyi toplu alımın ikisi de Tone idi. Kavrumları gerçekten çok başarılı ve stabil. En beğendiğim beş Türk kavurucuyu sayacak olsam Montag'tan sonraki dört adaydan biri Tone olurdu.

Birkaç eleştiri de yapayım:

- Düz yıkanmış genelde seçkilerinde az sayıda oluyor. Son zamanlarda miktar arttı sanırım ama "washed" olarak belirttikleri kahvelerin bir kısmı da tam yıkanmış değil, özel işlemli.

- Fiyatlar biraz fazla yüksek. Birkaç kahve hariç tüm kahveler 1000 lira bandına yaklaşmış ya da geçmiş. Meet Lab, Ultra, Petra gibi bir satış yöntemine mi evriliyorlar bilmiyorum ama biraz kontrollü gitmekte fayda var diye düşünüyorum. Örneğin sattıkları Etkin filtre kağıdı bile (50 adet, 400 lira) anormal pahalı. Tetra'da aynı kağıt 210 lira.

Merhaba genel olarak memnuniyetinize sevindik.

Künyelerdeki durumla ilgili şikayetlerinizi anlıyoruz ancak ülkemizdeki hiçbir kavurucu kafasına göre kahvenin künyesiyle oynamıyor. Bizler de tarla sahibinden bize gelen bilgi kağıtları doğrultusunda hazırlıyoruz. Ancak kahvenin açıklama kısmında gerekli özeni gösterip olabildiğince şeffaf olmaya çalışıyoruz.

Kahve fiyatları konusunda 250G ve 1KG seçeneklerinde %30 ile olabildiğince avantajlı fiyatlar sunmaya çalıştık.

Eleştirilerinizi dikkate alacağımızı bilmenizi isteriz.

Sevgiler

Herkese Merhaba

Ankete girer girmez bizi seçtiğiniz için tekrardan çok teşekkür ederiz. Bunun bizim için çok anlamlı olduğunu bilmenizi isteriz.

Bu yıl 37 farklı şehrimize 500’ün üzerinde sipariş ile kahvelerimizi ulaştırdık. Memleketimizin her noktasında bu kadar çok kahve severin olması bizi gelecekteki projelerimiz için heyecanlandırıyor.

Ay içerisinde sunduğumuz 23 farklı çekirdeğin 6 tanesinde stok bitirdik. Kalan kahvelerimizin ise çoğunda stok bitirmeye yakın bir noktadayız.

Bu ay bizi tercih eden 436 farklı ev demleyicisine ve süreçte yanımızda olan adminlere teşekkürü borç biliriz.

Ekim ayı için Coffee Department ekibine bol şans dileriz.

Sevgiler
🫶🏼

Silverter Rosso da bugün deneyimledim..Bunda karadenizliler bilir kokulu üzüm notası hakim kokuda bubblegum var lakin tad bildiğiniz kokulu üzüm..kokulu üzüm aromasını sevmeyenlere tuhaf gelebilir ama farklı bir deneyim arayanlar için uygun diyebilirim.

Geri