250 gram fiyatlarını baz alırsanız fiyatlar makul hale geliyor hocam.Fiyatlar çok yüksek, 100 gr fiyatı manşetlenerek kullanıcı yanıltılıyor. Bunlar hoş olmayan şeyler.
Toplu alım etkinliği yapıldığı ilk günden bu yana alım yapmadığım ay en fazla 2-3 olmuştur. Bu sefer de alımı pas geçip başka firmalara bakacağım.
Merhabalar @Tone Coffee Roastery Co. Ethiopia - Yirgacheffe mokapot sütlü demlemeler için tavsiye eder misiniz?
Fiyatlar çok yüksek, 100 gr fiyatı manşetlenerek kullanıcı yanıltılıyor. Bunlar hoş olmayan şeyler.
Toplu alım etkinliği yapıldığı ilk günden bu yana alım yapmadığım ay en fazla 2-3 olmuştur. Bu sefer de alımı pas geçip başka firmalara bakacağım.
Nectar bloom 1 kg tekrar stokları girecek mi? Dün işten güçten sipariş verememiştim, bu gün baktım tükenmiş![]()
Çok teşekkürler, heyecanla bekliyoruzBizim de stoklarımız bitti ancak dün siparişini geçtik. Yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.
Sevgiler
nectar bloom tavsiye üzerine denedim ne öyle abartılı bezdiren bir aroma ne de aromadan uzak bir profil sonda hafif tıkanma yapabiliyo baştan sona kavun notası çok belirgindi. Emeği geçenlere teşekkürler. Reçete tarifiniz olur mu 25 gr için? lilydrip vs önerirmisiniz daha da inceltmek için 3 dakikalar civarındayım
El rancho ve lalesa ile alıma #2174 sipariş numarasıyla katıldım. çoğunlukla espresso olarak kullanacağım kahvelerden seçmeye çalıştım. Her çekirdek türü için detaylı açıklama ve degas sürelerinin yazılması ayrıca mutlu etti. Emeğinize sağlık.
Nectar bloom 1 kg tekrar stokları girecek mi? Dün işten güçten sipariş verememiştim, bu gün baktım tükenmiş![]()
Teşekkürler hemen sipariş geçtim. 250gr rose tea ve 1kg brezilya da ekledim. Brezilya moka pota daha uygun demiştiniz, bu kış mokapot denemelere agirlik vereceğimMerhabalar
Stokları güncellendi.
açıkçası 3 dakika üzeri gövde baskın ve acımsı bir tad alıyor ben lilydriple daha da inceltip agresif olmayan bir demleme yöntemiyle baya baya daha yoğun kavun notası aldım..1/16 oranını kullandım fermente bir kahve diye sonda tıkanma yaptıgı için lilydrip kullandım daha dengeli bir akış oldu su sıcaklıgını klinikte pek ölçemiyorum göz kararı oMerhabalar
25 gram için 3 dakika biraz olması gerekenden kısa sürmüş diyebiliriz. Bize reçetenizi detaylıca iletebilir misiniz?