• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Fiyatlar çok yüksek, 100 gr fiyatı manşetlenerek kullanıcı yanıltılıyor. Bunlar hoş olmayan şeyler.
Toplu alım etkinliği yapıldığı ilk günden bu yana alım yapmadığım ay en fazla 2-3 olmuştur. Bu sefer de alımı pas geçip başka firmalara bakacağım.

Fiyatlar çok yüksek, 100 gr fiyatı manşetlenerek kullanıcı yanıltılıyor. Bunlar hoş olmayan şeyler.
Toplu alım etkinliği yapıldığı ilk günden bu yana alım yapmadığım ay en fazla 2-3 olmuştur. Bu sefer de alımı pas geçip başka firmalara bakacağım.

Merhabalar

Bu konuyla ilgili iki yıldır eleştiri alıyoruz. Ancak yapabileceğimiz herhangi bir şey yok. Kullandığımız alt yapı sistemi başlangıç fiyatını en öne çekiyor. Bizim kimseyi yanıltmak gibi bir amacımız da yok.

Oy süreci yaklaşık 20 gün sürdü. Her ürünün içerisine girip fiyatlarını görebilme imkanınız ise her daim mevcut. Eylül ayı festival ayı birçok firmada çeşitli indirimler mevcut. Biz kendi seçkimizle verebileceğimiz en iyi indirim oranıyla siz forum tüketicilerine karşı mahcup olmamak adına elimizden geleni yapıyoruz. Eminiz bir çok firmada damağınıza uygun kahveleri bulabilirsiniz.

Sevgiler

nectar bloom tavsiye üzerine denedim ne öyle abartılı bezdiren bir aroma ne de aromadan uzak bir profil sonda hafif tıkanma yapabiliyo baştan sona kavun notası çok belirgindi. Emeği geçenlere teşekkürler. Reçete tarifiniz olur mu 25 gr için? lilydrip vs önerirmisiniz daha da inceltmek için 3 dakikalar civarındayım

nectar bloom tavsiye üzerine denedim ne öyle abartılı bezdiren bir aroma ne de aromadan uzak bir profil sonda hafif tıkanma yapabiliyo baştan sona kavun notası çok belirgindi. Emeği geçenlere teşekkürler. Reçete tarifiniz olur mu 25 gr için? lilydrip vs önerirmisiniz daha da inceltmek için 3 dakikalar civarındayım

Merhabalar

25 gram için 3 dakika biraz olması gerekenden kısa sürmüş diyebiliriz. Bize reçetenizi detaylıca iletebilir misiniz?

El rancho ve lalesa ile alıma #2174 sipariş numarasıyla katıldım. çoğunlukla espresso olarak kullanacağım kahvelerden seçmeye çalıştım. Her çekirdek türü için detaylı açıklama ve degas sürelerinin yazılması ayrıca mutlu etti. Emeğinize sağlık.

El rancho ve lalesa ile alıma #2174 sipariş numarasıyla katıldım. çoğunlukla espresso olarak kullanacağım kahvelerden seçmeye çalıştım. Her çekirdek türü için detaylı açıklama ve degas sürelerinin yazılması ayrıca mutlu etti. Emeğinize sağlık.

Espresso için iki iyi tercih olmuş. Afiyet olsun.

#2192 ile bu ay ikinci kez katılım sağladım :) Güncel kavrum gönderebilirseniz sevinirim, elimdeki kahveler duruyor daha, elinize sağlık şimdiden.

Son düzenleme:
Merhabalar

25 gram için 3 dakika biraz olması gerekenden kısa sürmüş diyebiliriz. Bize reçetenizi detaylıca iletebilir misiniz?
açıkçası 3 dakika üzeri gövde baskın ve acımsı bir tad alıyor ben lilydriple daha da inceltip agresif olmayan bir demleme yöntemiyle baya baya daha yoğun kavun notası aldım..1/16 oranını kullandım fermente bir kahve diye sonda tıkanma yaptıgı için lilydrip kullandım daha dengeli bir akış oldu su sıcaklıgını klinikte pek ölçemiyorum göz kararı o:-)

T. Delight, Las Flores, S.Rosso almıştım.
T.Delight en beğendiğim. Bugün tekrar almaya girdim kalmamış.
S.Rosso bazen çok iyi tadlar aldım. Bazen acımsı oldu.

Bugün, S. Rosso tekrar aldım. Nectar B. ile Rose tea ekledim yeni olarak. indirimin de son günü sanırım.

Geri