• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Eylül 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya

Eylül 2026 – Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği | Tone Coffee Roastery ☕️​

İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı:
İlk üyelikten 45 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Şimdi gelelim Eylül ayına.

Merhaba Arkadaşlar,

Ankete katılan 237 üyeye çok teşekkürler. 🙏

Eylül ayı toplu alım anketinde Tone Coffee Roastery 85 oy (%35,9) ile 1. olurken, Kernel 76 oy (%32,1) ile 2. oldu. Lot 19 oy (%8) ile 3., Grizzly 16 oy (%6,8) ile 4. sırada yer aldı.

🏆 Eylül ayının kazananı: TONE COFFEE ROASTERY!

Tone Coffee ile iletişime geçtik. Kendileri Eylül ayına özel Kahve Kulübü teklifleri için hazırlıklara başladılar. Detayları ve indirim kodunu bu başlık üzerinden paylaşacağız.

Aldığınız kahveleri, demleme reçetelerinizi ve tadım notlarınızı forumda paylaşmayı unutmayın. Böylece Eylül boyunca Tone kahvelerini hep beraber deneyip değerlendirebiliriz.

Sorularınız olursa anketle ilgili @kahveanalisti, @gergingörünüşlüadam ve @emrekocakurt hesaplarına mesaj atabilirsiniz.

Şimdiden herkese iyi alımlar ve keyifli demlemeler! ☕

Firma:
Tone Coffee Roastery
İndirimlerin Bitiş Tarihi: 30.09.2026 – 23:59

🔐 İNDİRİM KODU BURADA​

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

KOD:
View hidden content is available for registered users!
🔥 %[30] İNDİRİM 🔥 21 KAHVE
View hidden content is available for registered users!
-%20 İNDİRİM SETLERDE

Tone Coffee Web Sitesi

1788208220034.png

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar Değerli Kahve Kulübü Ailesi

Eylül ayında yeniden bizleri seçtiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Kahve Kulübü’nde yer almak bizim için gerçekten çok değerli; özellikle ankete tekrar katılma hakkı kazanır kazanmaz bizi seçmiş olduğunuz için mutluluğumuzu ayrıca belirtmek isteriz.

Bu Yılın Sürprizi

Geçtiğimiz yıl tarafımıza ilettiğiniz geri bildirimler sonucu bu yıl size daha iyi deneyim sunmak için 3 özel firma ile güzel bir iş birliği yürütmeye çalışıyoruz.

Tone Roastery sadece bir kavurma atölyesi olduğumuzdan kahvelerimizin deneyim ağını genişletmeyi hedefledik. Ankara’da Bestekar Sokakta bulunan Click Coffee Collective, Eskişehir’de Eti Caddesinde Howe Coffee Co. ve İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Spect Coffee House ile birlikte yürüttüğümüz bu projede bütün seçkimizi 200 liralık özel fiyat ile deneyimleme ve web sitemizden indirimli bir şekilde alma imkanı sunuyoruz.

Toplu alım sürecinde aklınıza takılan herhangi bir konu olursa info@tonecoffeeroastery.co adresine mail atabilir ya da forum üzerinden bize direkt mesaj gönderebilirsiniz.

İndirim Oranları

Bu sene seçkimizde yer alan 21 çekirdeğimizde %30 indirim fırsatı sizleri bekliyor.
Seçki için ➡️ Kahve Seçkisi

Kahve setlerimizde ise tekil alımlara göre fiyat avantajı marka prensibimiz gereği zaten vardı. Kahve Kulübüne özel ek olarak %20 ilave bir indirim daha vermek istedik.
Böylece set alımlarında Kahve Kulübüne özel kodla avantajınız %31’lere kadar çıkmış olacak.
Setler için ➡️ Kahve Setleri

Hem seçkiden, hem setlerden alımınız olur ise, ödeme alanında her 2 kodu da ayrı ayrı ekleyerek tek siparişte tüm indirimlerinizi sepetinize yansıtabileceksiniz.

Kargo Süreci

Kargolarınız Kolay Gelsin Dağıtım A.Ş. firması tarafından teslim edilecektir. Cumartesi ve Pazar günü yapılacak alımlar Pazartesi günü kargoya verilecektir. Kargo süreçlerinin sorunsuz ilerleyebilmesi için telefon numaralarınızı eklemenizi rica ederiz. Kargolarınızın ücretsiz olabilmesi için indirimler uygulandıktan sonraki sepet tutarınızın 1200 TRY olması gerekmektedir.

Kahve Seçkimiz

Tutto Passa : Filtre kahve makinelerinde ve klasik espresso severlerin keyifle tüketebileceği, natürel işlenmiş bir Brezilya kahvesi.

Yirgacheffe : Espresso için parlak asiditeden hoşlanan filtre için ise tatlılık arayan kahveseverlerin tercihi.

Deep Tone : Zaman zaman farklı ülkelerden de çekirdek içerse de SCA 80+ puanlı Güney Amerika harmanı. Aylık alımlarda iki farklı Brezilya çiftliğinden gelen, tam otomatik espresso makineleri için önerdiğimiz kahve.

Carambolo : Çift katmanlı fermantasyon süreci ile reçetenize göre sitrik ve laktik asiditenin farklı yüzlerini keşfedebileceğiniz bir fincan deneyimi sunar.

El Diviso : Çiçeksi lezzetlerin ve tatlı yapının uzun bir bitişle birleşmiş hali.

El Rancho : Pink Bourbon varyetesinin zerafetinin üzüm tatlığıyla 100 saatlik anaerobik fermantasyona tabii tutulmuş hali. Atölyemizde buzlu espresso ve americano için tükettiğimiz favori çekirdeklerimizden.

Finca El Guayacan : Gövdesiyle ön plana çıkan orta tatlılıkta damak yormayan natürel bir Kolombiya kahvesi.

Jairo Arcila Rose Tea : Gül yapraklarıyla kuru fermantasyona tabii tutulan bu lot yüksek seviye tatlılığıyla ön plana çıkıyor.

La Loma : Soğuk demlemelerde ferahlatan fincan arayanların tercihi, güçlü okaliptüs aromasıyla ferah bir lezzet.

Las Flores : Citrus Washed işlemesiyle narenciye lezzetlerden hoşlanan kahve severlerin tercihi.

Las Moras : Güçlü gövdesi ve tatlılığıyla ön plana çıkan temiz içimli bir profil.

Monteblanco Geisha : Geçen yılın hasadına göre biraz daha çiçeksi lezzetlerin ön plana çıktığı Geisha varyetesi.

Nectar Bloom : Geçtiğimiz yılın hasadına göre biraz daha ferah ve sakin bir fincan deneyimi soğuk demlemeler için tatlılığın ön plana çıkacağı bir profil.

Santa Monica : Kırmızı meyvelerin baskın olduğu espressoda ve demlemelerde güçlü karakterini her yudumda hissettiren bir içim sunar.

Silvester Rosso : 90’lı yıllarda çocukluk geçirenlerin özlediği market sakızı deneyimini bu sefer sıvı hale getirdik.

Turkish Delight : Tin Coffee’nin bu özel çalışması sonucunda Afyon lokumunun kahve ile işlenmiş. Stokları sınırlı olan bu deneyimi şiddetle tavsiye ederiz. Damak yormayan ama yüksek tatlılıktan hoşlananların tercihi.

Chirripo Mountain : Honey işlemine rağmen yıkanmış kahve kadar temiz; tek varyeteden gelen yüksek asiditeyle öne çıkan bir kahve.

Guji Hambela : Yeşil elma notasının öne çıktığı, sarı çekirdekli meyvelerin damakta kaldığı bir kahve.

Hambella : Tatlılığı yüksek Etiyopya özleyenlere standartı güçlü bir demleme alternatifi.

Lalesa : Ağızda bıraktığı tanenli yapısı ve güçlü gövdesiyle espresso da asidite, demlemelerde ise gövdesiyle ön plana çıkar.

Matazano : Klasik espressonun biraz dışında ama damağımı yormasın diyorsanız ve natürel işlenmiş Matazano tam olarak aradığınız kahve. Güçlü sütle uyumu ve oturaklı sade demlemesiyle keyifli bir içim sunar.

Kavurma Profilleri

Çekirdekleri mümkün olabildiğince açık kavurmaya çalışıyoruz. Genel seçki içerisinde sadece Tutto Passa, Yirgacheffe ve Deep Tone omni roast seviyelerinde diğer çekirdekleri daha yüksek agtronlarda ve aynı zamanda çekirdeğin dış yüzeyinden merkezine kadar homojen tonlarda sonuçlar almaya yönelik çalışıyoruz. Bazı kahvelerdeki koyu görüntünün sizi aldatmasına müsade etmeyin çünkü bu durum çekirdeklerin kavrulmadan önceki renklerinden kaynaklı olabiliyor.

Reçeteler

Reçete konusunda ise manipüle etmemek için reçete vermekten kaçınıyoruz. Ancak kavrumlarımız ve kullandığımız demleme reçeteleri için genel bir çerçeve çıkartabiliriz. Kahvelerimizi genel olarak ince öğütüm tavsiye ediyoruz konik yapıya sahip demleyiciler için 375 - 405 mikron aralığı, düz tabanlı demleyiciler için ise 390 - 430 mikron aralığını tercih ediyoruz.

Filtre kağıtları için Cafec Abaca ve TH-1 kağıtları ile atölyemizde çalışıyoruz ancak yine kişisel bir tercih. Eğer düz tabanlı ile demlenecekse istenmeyen kokuların önüne geçebilmek içinEtkin filtre kağıdını tavsiye ederiz. Genel olarak su dereceleri bulunduğunuz rakıma göre tercih değişiklik gösterebilir ancak 89 - 93 aralığında kalmanızı tavsiye ederiz. Su olarak ise hazır su tercih edilecekse Abant, Buzdağı, Fuska ve Munzur deneyebilirsiniz.

Genel olarak 15 gram için demleme sürelerinin 2,30 - 2.45 minimum olacak şekilde ve demleme esnasında yatağın kurumasına müsade etmeden demlemenizi tavsiye ederiz.

Ek olarak Deep 27 gibi bir demleme ekipmanı kullanacaksanız. 12 gram kahve için Abaca+ filtre kağıdı ile Ozmotik döküş tavsiyesinde bulunacağımızdan blooming sonrasına tek parçalı döküş. Kahveyi biraz daha inceltip su ısınızı 89 - 91 aralığında tutmanızı tavsiye ederiz.

Soğuk demlemeler için ise flash brew ya da bilinen adıyla Japanese yöntemi kullanılacaksa Switch gibi akış kontrollü bir sistemde mikron aralığınızı daha da incelterek (330 - 360 mikron) Switch kapalı blooming + tek döküş yaparak deneyebilirsiniz. 3 - 4 dakikalık beklemenin ardından Switch açık hale getirip doğrudan buzun üzerine demlemenizi bitirebilirsiniz.

Degas Süreleri

Filtre olarak tüketim yapmak isteyen kahveseverler için degas sürelerini genel olarak aşağıdaki gibi değerlendirebilirsiniz. Buradaki değerleri kendi damak tadınıza göre ± 3 gün olarak değiştirebilirsiniz.

Ekran Resmi 2026-09-01 00.04.14.png
ekran-resmi-2026-09-01-00-04-14-png.44586

Stok Durumu

Seçkimizde ağırlıklı olarak üst segment ve mikrolot kahvelere yer verdiğimiz için bazı ürünlerimizde stoklar sınırlı olabilir. Ancak çeşitliliğe önem veriyoruz ve bu sayede herkesin kendi damak zevkine uygun bir kahve bulabileceğine inanıyoruz.

Stok durumumuz ise aşağıdaki gibidir.

Ekran Resmi 2026-09-01 00.12.10.png

Her yudumda damağınızda unutulmaz bir Tone bırakmak dileğiyle.

Sevgiler,
Tone Roastery Ekibi

Son düzenleme:
Seçki derya deniz, ben kendimi yıkadım kahve yıkanmamıs olsada olur dedim siparişimi verdim :)
250 guayacan 250 hambella 100 rosso 100 el divisio ile alıma katıldım. Denedikçe yorumlarımı yazarım🦦

@Tone Coffee Roastery Co. merhaba hayırlı olsun kahve indirim oranınız da iyi teşekkürler. Fakat gerçeten çok pahalı ve 100 gr fiyatları var ve gerçekten yanıltıcı 250 gr. fiyatlar gibi algılanıyor ama 100 gr fiyatları bu kadar yüksek fiyat kahve seçkisi görmedim kusura bakmayın. nitelikli kahve kavurucu fiyatlarının ortalamasının çok çok üzerinde fiyatlarınız. tamam fiyatlar arttı da bu kadar da değil. 100 gr lık fiyatları 250 gr fiyatı dahi olsa pahalı o derece.​

Son düzenleme:
Burada çoğunluk La Sirena için oy verdi. Bunu bilerek La Sirena’yı indirimli satış ayında kaldırmanız hiç yakışık olmadı.

Bakın 3-5 gün önce bile sitede La Sirena vardı.

Şuan tükendi yazısı ile bile mevcut değil.

Şu hareketinizden dolayı bu ay değil bir daha kendim adıma Tone’dan alış veriş yapmayacağım!!

Burada çoğunluk La Sirena için oy verdi. Bunu bilerek La Sirena’yı indirimli satış ayında kaldırmanız hiç yakışık olmadı.

Bakın 3-5 gün önce bile sitede La Sirena vardı.

Şuan tükendi yazısı ile bile mevcut değil.

Şu hareketinizden dolayı bu ay değil bir daha kendim adıma Tone’dan alış veriş yapmayacağım!!

Merhabalar

Sitemizde gördüğünüz ve tükendi yazan kahveler mevcut stoğumuzda bulunup kavrumları tükenmiş yani yeniden kavrulduğunda tekrardan stoğa girecek olan kahveler, La Sirena bizim de severek demlediğimiz bir çekirdekti ancak stoğumuz tamamen bittiği için kaldırdık.

Anladığımız kadarıyla indirimsiz satış yapmak için satıştan kaldırdığımızı düşünüyorsunuz ama maalesef her güzel şeyin bir sonu var.

Sevgiler

1788251057908.jpeg
1788251064308.png

Arkadaşlar ben mi yanlış okuyorum yoksa 2 tane yıkanmış var ya da ingilizce olarak "washed" kelimesini ben mi yanlış anladım ?

Ekli dosyayı görüntüle 44596
Ekli dosyayı görüntüle 44597

Arkadaşlar ben mi yanlış okuyorum yoksa 2 tane yıkanmış var ya da ingilizce olarak "washed" kelimesini ben mi yanlış anladım ?
Çok iyi bir noktaya değindiniz. Bu konuyu çok tartışmıştık.

Lokum Washed, Capilla del Rosario

Kolombiya’nın Antioquia bölgesinde, 2000 metre rakımda yetişen Colombia, Castillo ve Caturra varyetelerinden oluşan Lokum, deneysel Modulated Washed yöntemiyle işleniyor. Kahve, depulping sonrası yarı anaerobik ortamda; seçilmiş mikroorganizmalar, doğal meyve bazlı bileşenler ve lokum/gül özleri içeren özel bir kültür içerisinde kontrollü olarak fermente ediliyor.

Rosso Co-Fermented, Las Palmas

Kolombiya'nın Huila bölgesindeki Las Palmas çiftliğinde yetiştirilen bu özel lot, kontrollü ve çok aşamalı fermantasyon süreciyle öne çıkıyor. Hasat edilen olgun kirazlar seçildikten sonra oksidasyon ve ardışık fermantasyon aşamalarından geçiriliyor. Sürecin son bölümünde, böğürtlen, çilek, kiraz ve Isabella üzümünden oluşan Silvestre Red Fruits kültürü kullanılarak kahveye katmanlı ve canlı bir karakter kazandırılıyor.

Bilmediğimden soruyorum. Editör kadro ile Tone arasında özel bir ilişki var mı?

Çok iyi bir noktaya değindiniz. Bu konuyu çok tartışmıştık.

Lokum Washed, Capilla del Rosario

Kolombiya’nın Antioquia bölgesinde, 2000 metre rakımda yetişen Colombia, Castillo ve Caturra varyetelerinden oluşan Lokum, deneysel Modulated Washed yöntemiyle işleniyor. Kahve, depulping sonrası yarı anaerobik ortamda; seçilmiş mikroorganizmalar, doğal meyve bazlı bileşenler ve lokum/gül özleri içeren özel bir kültür içerisinde kontrollü olarak fermente ediliyor.

Rosso Co-Fermented, Las Palmas

Kolombiya'nın Huila bölgesindeki Las Palmas çiftliğinde yetiştirilen bu özel lot, kontrollü ve çok aşamalı fermantasyon süreciyle öne çıkıyor. Hasat edilen olgun kirazlar seçildikten sonra oksidasyon ve ardışık fermantasyon aşamalarından geçiriliyor. Sürecin son bölümünde, böğürtlen, çilek, kiraz ve Isabella üzümünden oluşan Silvestre Red Fruits kültürü kullanılarak kahveye katmanlı ve canlı bir karakter kazandırılıyor.

Merhabalar

Bu konu fazla büyümeden açıklamak isteriz. Farklı firmalarda Yıkanmış Carambolo olan kahve ile bizdeki satılan kahvenin herhangi bir farkı yoktur. Bizim Çift Fermantasyon olarak isimlendirmemizin sebebi ise kahvenin bize gelen künyesinde anlatılan sürecin sadece Yıkanmış olarak adlandırılmasının biraz hafif bir tabir olarak kalmasındandır. Ancak bu kahveye Yıkanmış / Termal Şok denilmesinin de yanlış bir tarafı yoktur.

Lokum ve Silvester Rosso isimli ürünlerin tarla çıkışı künyelerinde doğrudan Yıkanmış yazdığı için böyle aktardık. Ancak kimseyi yanıltmamak için de açıklamaları olabildiğince şeffaf yapmaya çalıştık. Burada kötü niyetten ziyade size elimizden geldiğince şeffaf olmaya çalıştığımızı bilmenizi isteriz.

Sevgiler

Var.

Seçilen her firmayla aramızda özel bir ilişki var. :) Bu her oylama sonucunda ön kabul olarak telakki edilirse sevinirim. Sonuçta ana iletişimi biz sağlıyoruz ve bütün firma sahiplerini tanıyoruz.

Biz sadece "editör" değiliz, sizin gibi tüketici ve forum üyesiyiz, kullanıcıyız, yazarıyız... Abartı şeyler söylendiğini düşündüğümüzden yazdık. Aynı zamanda "editörler" olarak arkadaşız, arkada kendi aramızda da konuşuyoruz.

Ayrıca suçumu itiraf etmeliyim, önceki firma ile de aramda özel bir ilişki vardı. Sadece bu sebeple deneyim başlığında kahvelerini beğendiğimi yazdım ve tavsiye ettim.😶(şakadır)

Hadsizlik yapmayalım lütfen farklı anlamlar çıkarmaya çalışacak yazılara karşı eski tahammülüm yok. 2 tarafa dengeli bir şekilde destek olmaya yardımcı olmaya çalışıyoruz. Firma sizin seçtiğiniz firma. Her ay farklı firma seçiliyor. Sizin sorunlarınızı onlara iletip çözmeye çalışırken aynı zamanda onların sorunlarını da dikkate alarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir daha böyle yorumlar görürsem tepkim daha da ağır olacak.

Son düzenleme:
Benim bir sorunum yok firma ile. Kendi adıma yıkanmış kahve seçkide bulamadığım için aylık alıma katılmayacağımı yazdım. Sonuçta özel bir şirket, dilerseler tek çeşit kahve bile satabilirler. Destek olunacak bir durum veya çözülecek bir sorun ortada yok.

Tone çekirdeklerini piyasaya çıktıkları ilk andan itibaren keyifle tüketiyorum, girdiğim birkaç yarışmada da kullandım hatta, seçilmesine sevindim. La Sirena'nın bitmiş olması üzmedi değil, indirimli alacaz diye hiç alamadık 🥲 Marka sahibi Utku beyi de tanırım, iş ahlakı ve etiği olan birisi, toplu alım olmasına rağmen her zamanki gibi her paketi özenle hazırlayacağına eminim.

Tutto passa'yı hem americano hem de sütlü içeceklerde kullanacağım espresso, yirgacheffe ile 48 saatlik bir cold brew reçetem var onu uyguluyorum, finca el guayacan ilk defa deneyeceğim, santa monica v60, etkin, aeropress yanında Türk kahvesinde de kırmızı meyve karakterinin ön plana çıkmasıyla tercih ettiğim bir kahve.

Herkese keyifli demlemeler ☕

tone.png

Geri