nuclearmoonrise
Barista
E bu firma uygunmuş... Ben konuda hep zengin arkadaşlar var diye bakmamıştım bile. TR fiyatına yurtdışı...
E bu firma uygunmuş... Ben konuda hep zengin arkadaşlar var diye bakmamıştım bile. TR fiyatına yurtdışı...
Güney Amerika temalı bir seçki. Yine tek tek deneyemeyeceğim kavuruculara yer vermiş.Ağustos seçkisi hakkında fikri olan var mıdır? Kanadalı kavurucuya ait kahve ilgi çekici duruyor aslında.
İlk defa düşük vergi çıktı onun sevincihocam foto yüklenmedi bi türlü yüreğime iniyodu ya bu haber böyle mi verilir allasen![]()
Gözüm kaldı
Kavrum tarihi nedir ?benim paket de sağsalim ulaştı az önce, hemen heyecanla kamwangi’yi açıp demledim ama önerilen tarifle hiçbir verim elde edemedim ya. bir önerisi olan olur mu![]()
benim paket de sağsalim ulaştı az önce, hemen heyecanla kamwangi’yi açıp demledim ama önerilen tarifle hiçbir verim elde edemedim ya. bir önerisi olan olur mu![]()
Kenya kahvelerine Kalita çok yakışıyorBen Kamwangi'ye bayıldım. Muazzam bir asiditesi var.
CMD 21 click
Kalita 155
15:240
30+70+70+70gr.
0+30+55+85.sn'ler
Nestle Su, 93 derece
(Coffeevine brew guide'daki önerilere çok takılmıyorum.)
Nestle su kaç ppm ölçme imkanınız varmı ?Ben Kamwangi'ye bayıldım. Muazzam bir asiditesi var.
CMD 21 click
Kalita 155
15:240
30+70+70+70gr.
0+30+55+85.sn'ler
Nestle Su, 93 derece
(Coffeevine brew guide'daki önerilere çok takılmıyorum.)
Bu seriden alamıyor muyuz şu an
MaalesefBu seriden alamıyor muyuz şu an![]()
69 ppm.Nestle su kaç ppm ölçme imkanınız varmı ?
Çok teşekkür ederim ben de bir bakıyım takıldığım bir şey olursa sorarımMaalesefher ay 3 kavurucu ve 3 kahve var. Sayfalarından ağustos seçkisine bakabilirsiniz.
Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.