teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Benim 22 temmuzda postalanmış, sanırım bayram yoğunluğu kaynaklı bekliyor.temmuz ayı abonelik kahveleri eline ulaşan varmı ?
Aynı durumdayım hiç bir hareket yokBenim 22 temmuzda postalanmış, sanırım bayram yoğunluğu kaynaklı bekliyor.
Temmuzu dondurdum ben şehir dışında olacağım için ancak yine ilginç bir seçki yapmış. En son beanbrosda manhattan var diye onu aktive etmiştim tekrar, döndükten sonra tekrar bakacağım aboneliklere...Ağustos ayı seçkisi açıklanmış @KdundarEkvator, Brezilya ve Honduras
Kavurucular da Kanada, Hollanda ve İngiltere'den daha önce denemediğim firmalar.
Bayram kaosu sanırım@teyyaredenkahve bizim kahveler kayboldu sanırım![]()
@teyyaredenkahve bizim kahveler kayboldu sanırım![]()
thecoffeevine.com
Ben de dayanamayıp Levent Bey'in indirim koduyla 3 paketlik aboneliği başlattım az önce. Kendisine hem haberdar olmamızı sağladığı için hem de indirim için teşekkür ederim. Toplam 35,87€ ödedim + 100TL gibi potansiyel bir gümrük masrafını (daha az da çıkabilir tabii) da kattığımızda toplam 460 lira gibi bir tutara denk geliyor. Kendi adıma, aylık tüketimime baktığımda zaten 3 çeşit iyi çekirdeğe hemen hemen bu paraları ödediğimi fark ettim, ve genelde içlerinden en az bir tanesi hayal kırıklığı yaratıyor. Bu seçkilerin de yaratmayacağının elbette garantisi yok ancak farklı ülkelerden çeşitli kavurucuların kahveye yaklaşımını tecrübe edebilmek adına güzel bir olay olduğu kanısındayım.
Bakalım Ağustos paketini denemek için 1 ay - 40 gün nasıl sabredeceğim![]()
benimki de gümrükte gösteriyor heyecanlıyız bakalımBenimki biraz önce gümrüğe sevk edildi.
Bazen 3 günde bazen 10 günde gümrüğe ulaşıyor Hollanda'dan sevk edildikten sonra. Kontrol edin sizinki de bugün yarın gümrüğe girer (belki de şu an girmiştir). Önümüzdeki hafta içi de kahve ulaşır.
Rica ederim. Umarım kahvelerden hep beraber memnun kalırız. Bu zamana kadar yapılan seçkiler güzeldi.Ben de dayanamayıp Levent Bey'in indirim koduyla 3 paketlik aboneliği başlattım az önce. Kendisine hem haberdar olmamızı sağladığı için hem de indirim için teşekkür ederim. Toplam 35,87€ ödedim + 100TL gibi potansiyel bir gümrük masrafını (daha az da çıkabilir tabii) da kattığımızda toplam 460 lira gibi bir tutara denk geliyor. Kendi adıma, aylık tüketimime baktığımda zaten 3 çeşit iyi çekirdeğe hemen hemen bu paraları ödediğimi fark ettim, ve genelde içlerinden en az bir tanesi hayal kırıklığı yaratıyor. Bu seçkilerin de yaratmayacağının elbette garantisi yok ancak farklı ülkelerden çeşitli kavurucuların kahveye yaklaşımını tecrübe edebilmek adına güzel bir olay olduğu kanısındayım.
Bakalım Ağustos paketini denemek için 1 ay - 40 gün nasıl sabredeceğim![]()
@Leylifer benim de şu an gümrükte görünüyor. Demek ki aynı anda işlem görüyorlar.benimki de gümrükte gösteriyor heyecanlıyız bakalım![]()
ben umudu kestimkahveler gümrükte daha ne kadar durur, ne zaman bize ulaşır ortalama bir vakit olarak ne dersiniz deneyimli dostlar![]()
kahveler gümrükte daha ne kadar durur, ne zaman bize ulaşır ortalama bir vakit olarak ne dersiniz deneyimli dostlar![]()
teşekkür ediyorum ilginizeGümrükten çıkmış kahveler 31.34TL vergi ile; gözünüz aydın
Yarın ya da ertesi gün şehrinizdeki PTT şubesine ulaşır.
hocam foto yüklenmedi bi türlü yüreğime iniyodu ya bu haber böyle mi verilir allasen