• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Kenya kabingara'da 3 dakikaları geçince çok güzel yeşil elma ve yeşil erik tatları aldım.
Aynı tatları yakalayan var mı hiç? 🤤😂

Yeni grup al açılmış hem de fındıklı kahve

Merhaba arkadaşlar,

Bugün yaptığımız yeni bir geliştirmeyi tanıtıyoruz: Grup-Al V.2.0!

Yeni özellik ile artık bizim gibi özenle butik üretim yapma çabasında olan başka üreticileri de göreceksiniz.

İlk örnek ve kampanya biraz önce başlatıldı.

5 günlük kampanya içinde sevgili Mert’in Ordu’da özenle kavurduğu ve benim de müdavimi olduğum fındıklar var (ezme de var tabii).

Ayrıca 2 favori Kenya’mız AA ve Peaberry’de fırsata dahil.

Hem %20 indirimliler hem de ayrı ayrı almaya göre ciddi bir kargo avantajınız var.

Hayırlı olsun 2.0

Selamlar

@Ömer Aydın grup al sayfasında oturum aç dediğimde oturum açtıktan sonra ana siteye geri atıyor.
Zaten oturum açılmış halde buraya geldiğimde de yine oturum açılmamış gibi oluyor:
1675363910916.png

Ama süper bir fikir olmuş, @kahveseverfındık fındıklarını denemek istiyordum epeydir, çok iyi oldu.

Bir haftadır Tega&Tula'yı içiyorum, beğendim ve tavsiye ederim. Çoğunlukla 100 derecede demledim, tatlı ve canlı bardaklar elde ettim.
Deneme setindeki kahvelerin kavrum tarihlerinin eski olduklarına hiç dikkat etmemişim🤦‍♂️. Kenya Kabingara'dan pek bir şey alamadım maalesef, Uraga ise fermente tatlar ağır geldi. Cam kavanozlar çok tatlı ama özellikle soğuktan bayağı etkilenmişlerdi, yoğunlaşma olmuştu kavanozlarda.

Çine bedel kırkımız kahvesi için

15/240
Abaca+
Abant su 90 derece
60 ml switch kapalı bloom
tek döküş 1. dakika 240'a tamamla switch açık
1.51 bitiş

Aşırı keyifli gövdesi düşük ve soğudukça limonata oldu ( baharat tadım notlarına sahip kahvelerde soğuk demleme veyahut soğudukça bu tadı alıyorum bana özgü olabilir)

Emeklerine sağlık Ömer Abi! @Ömer Aydın

Son düzenleme:
Çine bedel kırkımız kahvesi için

15/240
Abaca+
Abant su 90 derece
60 ml switch kapalı bloom
tek döküş 1. dakika 240'a tamamla switch açık
1.51 bitiş

Aşırı keyifli gövdesi düşük ve soğudukça limonata oldu ( baharat tadım notlarına sahip kahvelerde soğuk demleme veyahut soğudukça bu tadı alıyorum bana özgü olabilir)

Emeklerine sağlık Ömer Abi! @Ömer Aydın
Çin Kongque benim de çok beğenerek içtiğim bir kahve oldu.F/P olarak beklentimin çok üstünde bir performans verdi.

Bir süredir sessizlik var sanki. Yeni kahve de gelmiyor gibi. Bilgisi olan var mı?

Selamlar,

Sevgili @Ömer Aydın çok sık seçki değiştiren bir kavurucu değil, kendi tercihi bu yönde. Aslında bir bakıma iyi çekirdekleri tanımak ve daha iyiye ulaşmak manasında doğru bir yaklaşım bence.

Aslında bende kendisinden Burundi Kayanza tarzında daha ulaşılabilir çekirdekler bekliyorum ve coffeenutz tüketmeyi özledim açıkçası.

Bir süredir sessizlik var sanki. Yeni kahve de gelmiyor gibi. Bilgisi olan var mı?
Yeni kahve numuneleri gelmeye devam ediyor önümüzdeki aylar için seçim yapmış olurum mutlaka @bitlogic

Buraya çok sık gelmiyorum ama uyarı mailı haber veriyor neyse ki.

Selamlar

Sağolun arkadaşlar, yoğun bir dönemdi, şimdi yeni çekirdeklere odaklanabilirim ve saklı bir plan değil gözümü nordic approach a dikmiş durumdayım ama tabii yine bir süreç bu…

Ön-alım şeklinde de ilerlemekten emin değilim işe yarıyor ama hepimiz için yorucu oluyor (öncekiler için teşekkürü borç biliyorum o ayrı) sanırım bir kaç ayı daha olur bu durumda.

O zamana kadar da ülkemize yeni ayak basmış incilerden devam edebiliriz, bu yeni Kolombiya Monteblanco stoğu Fest Coffee’de de oldukça az olan özel bir kahve, denemenizde fayda var;)

Sağolun arkadaşlar, yoğun bir dönemdi, şimdi yeni çekirdeklere odaklanabilirim ve saklı bir plan değil gözümü nordic approach a dikmiş durumdayım ama tabii yine bir süreç bu…

Ön-alım şeklinde de ilerlemekten emin değilim işe yarıyor ama hepimiz için yorucu oluyor (öncekiler için teşekkürü borç biliyorum o ayrı) sanırım bir kaç ayı daha olur bu durumda.

O zamana kadar da ülkemize yeni ayak basmış incilerden devam edebiliriz, bu yeni Kolombiya Monteblanco stoğu Fest Coffee’de de oldukça az olan özel bir kahve, denemenizde fayda var;)
Bayram indirimi gibi bir durum olur mu acaba @Ömer Aydın bey?

Geri