• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Monteblanco Yıkanmış Karbonik Maserasyon
Cmd 18 Klik / Cafec Traditional
Erikli Su / 93C / 13-200
50-75-75 / Bitiş 2.14

05.07 kavrumunu 7.günde denemek istedim.Ömer beyle de mağazada konuştuğumuzda en az 7 gün hatta 15 gün bile bekleyebileceğimi söylemişti, light kavrum olduğundan mantıklı. 7.günden sonra belli periyodlarla denemek kahvenin açılmasını gözlemlemek açısından iyi oluyor.

İlk deneyimime gelecek olursak; gövde genel olarak düşüktü bu da meyve suyu gibi hissiyat yarattı. Asidite yüksek ve sitrik diyebileceğim ayardaydı. Şaşırdığım nokta asidite sitrik olmasına rağmen yumuşak bir ayarda kalmış yani içerken rahatsız etmeyen, damak kamaştırmayan bir asiditeydi. Uraga derecesinde vurucu değildi, örnek vermek gerekirse.
Bir 7 gün daha beklemenin bu kahveyi daha keyifli hale getireceğini düşünüyorum.

Monteblanco Yıkanmış Karbonik Maserasyon
Erikli Su / 93C / 13-200
50-75-75 / Bitiş 2.14

05.07 kavrumunu 7.günde denemek istedim.Ömer beyle de mağazada konuştuğumuzda en az 7 gün hatta 15 gün bile bekleyebileceğimi söylemişti, light kavrum olduğundan mantıklı. 7.günden sonra belli periyodlarla denemek kahvenin açılmasını gözlemlemek açısından iyi oluyor.

İlk deneyimime gelecek olursak; gövde genel olarak düşüktü bu da meyve suyu gibi hissiyat yarattı. Asidite yüksek ve sitrik diyebileceğim ayardaydı. Şaşırdığım nokta asidite sitrik olmasına rağmen yumuşak bir ayarda kalmış yani içerken rahatsız etmeyen, damak kamaştırmayan bir asiditeydi. Uraga derecesinde vurucu değildi, örnek vermek gerekirse.
Bir 7 gün daha beklemenin bu kahveyi daha keyifli hale getireceğini düşünüyorum.
Sanırım ahali henüz fiyata uyanmamış, uyansa dükkanı yağmalar…

Sanırım ahali henüz fiyata uyanmamış, uyansa dükkanı yağmalar…
uyanmak bir kenara kalsin o iki kati fiyati verip aliyorlar; sonra vay efendim sen nasil bu fiyata satarsin diye baskilar gelir (adini vermeyecegim bir kavurucunun basina geldiginden neredeyse eminimki kapatti(: ) ve bu kavurucularin kahve tedarigi zorlasir. butun suc biz tuketicilerde, bilincsiz tuketicilerde...

Selam arkadaşlar, (eğer doğru anladıysam) merak etmeyin aynı fiyat politikasından devam, bir baskı durumu da yok henüz:)

Kampanya da yapmak isterdim ama kahvenin stoğu tükenmiş yani devamı yok, belki başka bir kahveye mesela Elkin Guzman Strawberry... Neden olmasın?

Selam arkadaşlar, (eğer doğru anladıysam) merak etmeyin aynı fiyat politikasından devam, bir baskı durumu da yok henüz:)

Kampanya da yapmak isterdim ama kahvenin stoğu tükenmiş yani devamı yok, belki başka bir kahveye mesela Elkin Guzman Strawberry... Neden olmasın?
Tüh ben geç gördüm o zaman strawberry için bekliyoruz 😋😀

Elimde başka birkaç kavrulacak numune daha var muhtemelen yarına kadar belli olur haber edeceğim.
Başka numuneyi de beğendim Elkin Guzman Strawberry'yi de zaten beğenmiştim, eleyemedim ikisini de ekledim arkadaşlar:

Kolombiya Elkin Guzman Naturra Strawberry Process: https://www.coffeenutz.net/products/kolombiya-elkin-guzman-naturra-strawberry
Kolombiya Alto Occidente Washed: https://www.coffeenutz.net/products/kolombiya-alto-occidente-espresso-yorumu

Monteblanco cold drip çok eğlenceli 🥳

Monteblanco
Nestle Purelife / 93C / 15-240
50-140-240 (Son döküş swirl) / Bitiş 2.10

5 Temmuz kavrumlu, artık iyice oturduğunu düşünüyorum.Çünkü önceki bardaklarıma göre çok daha kendini belli eden bardaklar çıkmaya başladı. Daha önce içtiğim karbonik maserasyonlarla pek alakası yok, benim kafamda bu işlem kadifemsi gövde yaratan tatlılığı arttıran, vanilya-kakao diyebileceğim bir his yaratan işlem.
Monteblanco ise oldukça alkolsü, cin çok doğru bir nota olmuş bence. Tropikal meyveler de oldukça baskın gerek kokuda gerekse tatta. Farklı bir kahve olduğu için ben sevdim.
Tüketecek arkadaşlara en az 15 gün beklemelerini öneririm.

Geri