Merhaba, ben de sordum da henüz kargolanmamış yarın büyük ihtimal.Merhaba grup al lar kargolanmadi değil mi?
Muhtemelen alım bittiği için direkt sonraki kavrumu yani 15'ini gösteriyor. Hepsi 8 kavrumu diye tahmin ediyorum. Etiyopya için Ömer Bey yetişmediğinden çıkmadı dedi, 15 değildir yani.Detayları bilmiyorum ama grupların kavrum tarihleri bazıları 8 haziran bazıları 15 haziran görünüyor. Sucafina grubundaki siparişimin kargoya verildiğine dair mail almıştım bugün.
Abi merhaba.Selamlar arkadaşlar,
Kargoların çoğunluğu gönderildi, birden fazla siparişler birleştirildi, onların sistemdeki kayıdında tek gönderi görünür.
Kalanlar bugün yola çıkıyor, önce bir kahve yapalım, sonra başlıyoruz![]()
Bugün kargoyu teslim aldım elinize sağlık tekrardanSelamlar arkadaşlar,
Kargoların çoğunluğu gönderildi, birden fazla siparişler birleştirildi, onların sistemdeki kayıdında tek gönderi görünür.
Kalanlar bugün yola çıkıyor, önce bir kahve yapalım, sonra başlıyoruz![]()
Merhaba @papuayeniginesever geisha'yı 3 hafta sonraya bırakın, diğerlerini 1 hafta sonra tüketmeye başlayabilirsiniz.Bugün kargoyu teslim aldım elinize sağlık tekrardanChelchele , Gedeb ve Geisha için ideal degass sürelerini paylaşabilir misiniz belki daha önceden paylaşılıp benim gözümden kaçmışta olabilir
![]()
@Ömer Aydın abi mesajımı görmedin sanırım, damocular ne yapsınAbi merhaba.
8 haziran kavrumlu damoyu, ne zaman nasıl demleyeyim?
Daha önce reçete verildi mi bilmiyorum.
damonun ilacı zaman. bu kahveyi kötü yapamazsınız hocam, öyle acaip bir kahve. müthiş yau.@Ömer Aydın abi mesajımı görmedin sanırım, damocular ne yapsın![]()
Selamlar abi, ben Abant geyiktepeden genel anlamda memnunum, 28 ppm.Sevgili @Ömer Aydın
Çekirdeklerinizi en son temin ettiğimde ikamet ettiğim bölgedeki doğal kaynak suları ile çok keyifli fincanlar içebiliyordum lakin kısa sayılmayacak bir süre önce doğal kaynak sularında bir bozulma oldu.Bu yüzde kahve denlemenin o olmazsa olmaz sorusu ile sizi karşı karşıya bırakacağım
Çekirdeklerinizi demlerken hangi ambalajlı suyu kullanmalıyız,bu husustaki tecrübelerinize ihtiyacım var.
Selamlar abi, ben Abant geyiktepeden genel anlamda memnunum, 28 ppm.
Migros varsa bi bakabilirsin abi ben migrostan almıştım. Bisu uygulaması da çevrede satıcılar varsa gösteriyor.Selamlar Güzel Kardeşim @portakalhalil
Bilgi için teşekkür ederim,ne yazık ki benim ulaşabileceğim bir su değil.Ulaşabilecek arkadaşlar için güzel bir bilgilendirme.
Merhaba @NoPainNoCoffee hangi sulara erişiminiz var? Erişiminiz kısıtlı ise belki olasılıkları eleyerek gidebiliriz…Sevgili @Ömer Aydın
Çekirdeklerinizi en son temin ettiğimde ikamet ettiğim bölgedeki doğal kaynak suları ile çok keyifli fincanlar içebiliyordum lakin kısa sayılmayacak bir süre önce doğal kaynak sularında bir bozulma oldu.Bu yüzde kahve denlemenin o olmazsa olmaz sorusu ile sizi karşı karşıya bırakacağım
Çekirdeklerinizi demlerken hangi ambalajlı suyu kullanmalıyız,bu husustaki tecrübelerinize ihtiyacım var.
Çekirdeklerinizi en son temin ettiğimde ikamet ettiğim bölgedeki doğal kaynak suları ile çok keyifli fincanlar içebiliyordum lakin kısa sayılmayacak bir süre önce doğal kaynak sularında bir bozulma oldu.Bu yüzde kahve denlemenin o olmazsa olmaz sorusu ile sizi karşı karşıya bırakacağım![]()
Migros varsa bi bakabilirsin abi ben migrostan almıştım. Bisu uygulaması da çevrede satıcılar varsa gösteriyor.