• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Detayları bilmiyorum ama grupların kavrum tarihleri bazıları 8 haziran bazıları 15 haziran görünüyor. Sucafina grubundaki siparişimin kargoya verildiğine dair mail almıştım bugün.
Muhtemelen alım bittiği için direkt sonraki kavrumu yani 15'ini gösteriyor. Hepsi 8 kavrumu diye tahmin ediyorum. Etiyopya için Ömer Bey yetişmediğinden çıkmadı dedi, 15 değildir yani.

Selamlar arkadaşlar,

Kargoların çoğunluğu gönderildi, birden fazla siparişler birleştirildi, onların sistemdeki kayıdında tek gönderi görünür.

Kalanlar bugün yola çıkıyor, önce bir kahve yapalım, sonra başlıyoruz:)

Selamlar arkadaşlar,

Kargoların çoğunluğu gönderildi, birden fazla siparişler birleştirildi, onların sistemdeki kayıdında tek gönderi görünür.

Abi merhaba.
8 haziran kavrumlu damoyu, ne zaman nasıl demleyeyim?
Daha önce reçete verildi mi bilmiyorum.

Selamlar arkadaşlar,

Bugün kargoyu teslim aldım elinize sağlık tekrardan 🙏 Chelchele , Gedeb ve Geisha için ideal degass sürelerini paylaşabilir misiniz belki daha önceden paylaşılıp benim gözümden kaçmışta olabilir 😀

Merhaba Arkadaşlar,

Pazartesi sabahından sonra girilmiş siparişler hariç tüm grup-al kampanyalarının sonuncularını bugün gönderdim. 2 gün gecikmemiz oldu kusura bakmayın ama arka planda sürekli irtibattaydık, umarım kahvesi biten ve zor durumda kalan olmamıştır.

Bu arada çuvalın dibindeki Nensebo'dan +3 adet stok açtım, normal kahve bölümünde bulabilirsiniz, bağlantısını da bırakıyorum:

https://www.coffeenutz.net/collections/kahve/products/etiyopya-west-arsi-nensebo-refisa

Son düzenleme:
Merhaba @srfsmsk benim tecrübelerim degasını en az 3 hafta tutar ve düşük sıcaklık kullanırsan gayet keyifli bardaklar elde edeceğin yönünde.

Sevgili @Ömer Aydın

Çekirdeklerinizi en son temin ettiğimde ikamet ettiğim bölgedeki doğal kaynak suları ile çok keyifli fincanlar içebiliyordum lakin kısa sayılmayacak bir süre önce doğal kaynak sularında bir bozulma oldu.Bu yüzde kahve denlemenin o olmazsa olmaz sorusu ile sizi karşı karşıya bırakacağım :)

Çekirdeklerinizi demlerken hangi ambalajlı suyu kullanmalıyız,bu husustaki tecrübelerinize ihtiyacım var.

Sevgili @Ömer Aydın

Çekirdeklerinizi en son temin ettiğimde ikamet ettiğim bölgedeki doğal kaynak suları ile çok keyifli fincanlar içebiliyordum lakin kısa sayılmayacak bir süre önce doğal kaynak sularında bir bozulma oldu.Bu yüzde kahve denlemenin o olmazsa olmaz sorusu ile sizi karşı karşıya bırakacağım :)

Çekirdeklerinizi demlerken hangi ambalajlı suyu kullanmalıyız,bu husustaki tecrübelerinize ihtiyacım var.
Selamlar abi, ben Abant geyiktepeden genel anlamda memnunum, 28 ppm.

Sevgili @Ömer Aydın

Merhaba @NoPainNoCoffee hangi sulara erişiminiz var? Erişiminiz kısıtlı ise belki olasılıkları eleyerek gidebiliriz…

Ambalajlı sularda, bir parti diğer partiyi tutmuyor maalesef. 4-5 damacanada bir başıma geliyor.

Geri