• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

selamlar, kahveleri karataş'tan alma şansımız var mı acaba, hem hayırlı olsun demek isteriz :)
Merhabalar, elbette, siparişinizi vermediyseniz notlar bölümüne "karataş teslim" diyebilirsiniz. Tek ricamız henüz açılışı yapmadığımız için gelmeden bizi 02322342912'den aramanız. Eğer siparişinizi verdiyseniz de sipariş no verirseniz biz notlara ekleyebiliriz.

Merhabalar, elbette, siparişinizi vermediyseniz notlar bölümüne "karataş teslim" diyebilirsiniz. Tek ricamız henüz açılışı yapmadığımız için gelmeden bizi 02322342912'den aramanız. Eğer siparişinizi verdiyseniz de sipariş no verirseniz biz notlara ekleyebiliriz.
henüz vermemiştim yarın önce arar sonra sipariş geçerim. çok teşekkürler.

El Salvador'u daha önce deneyen varsa bir reçete verebilir mi lütfen?
Merhaba,
V60 seviyesine henüz geçemedim, genelde Clever ve Kalita ile demlemelerimi yapıyorum, en son bugün Kalita-185 ile yaptığım iki kişilik tarif;

Demleme Ekipmanı: Kalita wave - 185
Değirmen:1ZPresso JX PRO
Öğütüm Derecesi: 3.2 (128klik)
Çekirdek Miktarı: 38 gr.
Su miktarı: 600 ml. Buzdağı damacana
Su sıcaklığı: 93~95 derece (termometrem yok tahmini bu aralıkta)
Çekirdek: El Salvador Eugenia Nohemy Díaz
Kavrum Tarihi: 06/07/2021

100 ml. İlk döküş ve 45 sn. blooming süresi sonrası 4 parçalı döküş ile demlemeyi bitirdim, acılık veya ekşilik oluşmadı, geriden gelen tam adını koyamadığım ama hoş tadın yanında çikolata tadı baskındı, ayrıca Cleverlede Hoffman metoduylada güzel sonuçlar almıştım ama en iyi sonuç yukarıda açıkladığım kalita ile bugün yaptığım demlemeydi, belkide degassing süresinin uzamasının olumlu katkısı olmuştur.

Son düzenleme:
Merhaba,
V60 seviyesine henüz geçemedim, genelde Clever ve Kalita ile demlemelerimi yapıyorum, en son bugün Kalita-185 ile yaptığım iki kişilik tarif;

100 ml. İlk döküş ve 45 sn. blooming süresi sonrası 4 parçalı döküş ile demlemeyi bitirdim, acılık veya ekşilik oluşmadı, geriden gelen tam adını koyamadığım ama hoş tadın yanında çikolata tadı baskındı, ayrıca Cleverlede Hoffman metoduylada güzel sonuçlar almıştım ama en iyi sonuç yukarıda açıkladığım kalita ile bugün yaptığım demlemeydi, belkide degassing süresinin uzamasının olumlu katkısı olmuştur.
Çok teşekkür ederim, Comandante 23 Clik ile başlayayım o zaman, ben de Buzdağ kullanıyorum. 🙏

Merhaba,

Bu arada profil resminiz her zaman dikkatimde, Nazım'ı da saygıyla anayım istedim. 🙏

Bu arada profil resminiz her zaman dikkatimde, Nazım'ı da saygıyla anayım istedim. 🙏
Teşekkür ederim,
çok sevdiğim, değer verdiğim benzer dünya görüşüne sahip olduğum yeri doldurulamaz bir şairimiz.
"Yaşamak! Bir ağaç gibi tek ve hür.
Ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim” diyeceğim ama ne ağaç bıraktılar ne orman nede kardeşlik.😒
Eskiler "Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır" derlerdi ülkenin getirildiği ekonomik durumundan dolayı kahve alacakda durum kalmadı, hatırıda yok ettiler. Bu aralar çayın havasından geçilmiyor, mübarek protokolde yer buldu, sevincinden havalarda geziyor.😀

Teşekkür ederim,
çok sevdiğim, değer verdiğim benzer dünya görüşüne sahip olduğum yeri doldurulamaz bir şairimiz.
"Yaşamak! Bir ağaç gibi tek ve hür.
Ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim” diyeceğim ama ne ağaç bıraktılar ne orman nede kardeşlik.😒
Eskiler "Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır" derlerdi ülkenin getirildiği ekonomik durumundan dolayı kahve alacakda durum kalmadı, hatırıda yok ettiler. Bu aralar çayın havasından geçilmiyor, mübarek protokolde yer buldu, sevincinden havalarda geziyor.😀
Eyvallah,
korkarım sözün bittiği yerdeyiz. 😐

Aslında daha bahsetmeyecektim ama yeni bir gelişmenin de haberini şimdiden vereyim. Kampanyada hangi kahveyi beğeneceğimiz konusunda yeterince zamanımız oldu ve bu özellik için doğru zamanlama diye düşünüyorum.
Yeni bir "Kahve Aboneliği" modeline yakında geçiş yapacağız. Henüz testlerini yapıyorum fakat büyük ihtimalle beğendiğiniz kahvenin sayfasına girdiğinizde çıkacak bir "abone ol, x yerine y indirimli fiyatı ile al" seçeneği gelecek.
Testler sonuçlanınca ve aktif hale getirince detayları ile duyurusunu yapacağım.
Hayırlı olsun şimdiden:)
🙏

Selamlar @Go_Master

O kadar güzel bir toplu alım ve sohbet oluştu ki geçtiğimiz ayın toplu alım anket başlığında bulmak biraz zor oldu ve seninde gözünden kaçmış olabilir.

Sevgili @Ömer Aydın abonelik hususunda ay içerisinde bir ön bilgilendirmede bulunmuştu,detaylarını heycanla bekliyoruz.

Selamlar @Go_Master

O kadar güzel bir toplu alım ve sohbet oluştu ki geçtiğimiz ayın toplu alım anket başlığında bulmak biraz zor oldu ve seninde gözünden kaçmış olabilir.

Sevgili @Ömer Aydın abonelik hususunda ay içerisinde bir ön bilgilendirmede bulunmuştu,detaylarını heycanla bekliyoruz.
Cevap için teşekkür ederim. Tam da alıntılamış olduğun mesajla ilgili sormuştum aslında, detaylar belli oldu mu diye.

Merhaba arkadaşlar, ilginiz için çok teşekkür ederim, bu konuda yarın bir çalışma yapacağım madem herkes bekliyor, bekletmek olmaz:)

Merhaba arkadaşlar, aboneliği açtım, hayırlı olsun, eposta duyurusunu hafta sonu yapacağım, bir süre tanıtım avantajlı olacak.
Ağustos ayında kahvelerini belirleyenler için faydalı bir seçenek olacağını düşünüyorum.
Yorumlarınızı beklerim.
Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar, aboneliği açtım, hayırlı olsun, eposta duyurusunu hafta sonu yapacağım, bir süre tanıtım avantajlı olacak.
Ağustos ayında kahvelerini belirleyenler için faydalı bir seçenek olacağını düşünüyorum.
Yorumlarınızı beklerim.
Sevgiler.
Merhaba Ömer Bey, abonelik sistemini çekici hale getirenin her seferde farklı kahveler gelmesini olduğunu düşünüyorum. Sitemizdeki abonelik sayfasından doğru anladıysam, her hafta aynı kahve gelecek. Haftalar için farklı kahve seçme opsiyonu yok. İndirim oranı iyi olmakla beraber, bu kısıtlama ilgiyi azaltacaktır zannediyorum.

Merhaba @Ömer Aydın
Ekonomik ve uygulama açısındam mantıklı mı bilmiyorum ama aynı kahveden x 250 gr mecburiyeti biraz zorlar sistemi… daha esnek bir abonelik sistemi olsa daha çok kullanıcıya ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum
Merhaba Ömer Bey, abonelik sistemini çekici hale getirenin her seferde farklı kahveler gelmesini olduğunu düşünüyorum. Sitemizdeki abonelik sayfasından doğru anladıysam, her hafta aynı kahve gelecek. Haftalar için farklı kahve seçme opsiyonu yok. İndirim oranı iyi olmakla beraber, bu kısıtlama ilgiyi azaltacaktır zannediyorum.
Çok faydalı yorumlar, teşekkürler, değerlendiriyoruz.
🙏

Yorumlarınızı beklerim.
Sevgiler.
Merhabalar,
Ben bunu anlamadım. 1 aylık abonelik coffeevine değilseniz olur mu yahu.. bence kronotrop gibi 3-6 ay abonelik sistemi başlatın ki insanlar alıp unutsun..

Eğer aboneliğin hedef kitlesi ev demleyicisi ise haftalık kahve çok fazla. 2 hafta ve ay başı gönderim yeterli..

Çok çekirdeğiniz olduğu için "şefe bırak/sürpriz" gibi bir şey olmalı. Ne istediğini bilen adam zaten abone olmadan alacaktır..
güncelde "piyasa espressosu (paketi 50-65lira çikolata karamel notalı)" gibi bir seçeneğiniz olsaydı belki tercih eden olur derdim ama şu an böyle bir şey yok. Haliyle düşünmeye de gerek yok bir çekirdeğe bağlı kalmak isteyenleri😁😁

"ne içiyorsunuz" diye bir soru eklenip "filtre - espreso - filtre ve espresso" seçenekleri konursa
3 ay boyunca ay başı 2 paket kahve aboneliği başlatan birine 1 espresso 1 filtre yollanabilmeli. bu şekilde aylık tüketimi 500gr olan biri 3 ay boyunca kahve almayı dert edinmiyor, sizden içiyor olur.

Her şeye tıklamalı tek bir site olmak zorunda da değil. "kahve aboneliği 3 ay- 6 ay - 9 ay" gibi gibi farklı şeyler oluşturulup onun içinde "ayda bir-iki gelsin" seçilebilir. Muttley and Jack böyle yapmış.

ben gördüğüm yurtdışı abonelik ayarlama şeylerini paylaşıyorum, yazdıklarımı buralarda gördüm.
1) https://coffeecollective.dk/subscription/
2) https://muttleyandjack.com/products/adventure-box
3) https://www.morgoncoffeeroasters.co...s-of-coffee-every-month-free-swedish-shipping
4) https://www.kronotrop.com.tr/tr/online-magaza/kahveler/kahve-aboneligi

Merhabalar,
Ben bunu anlamadım. 1 aylık abonelik coffeevine değilseniz olur mu yahu.. bence kronotrop gibi 3-6 ay abonelik sistemi başlatın ki insanlar alıp unutsun..

Eğer aboneliğin hedef kitlesi ev demleyicisi ise haftalık kahve çok fazla. 2 hafta ve ay başı gönderim yeterli..

Çok çekirdeğiniz olduğu için "şefe bırak/sürpriz" gibi bir şey olmalı. Ne istediğini bilen adam zaten abone olmadan alacaktır..
güncelde "piyasa espressosu (paketi 50-65lira çikolata karamel notalı)" gibi bir seçeneğiniz olsaydı belki tercih eden olur derdim ama şu an böyle bir şey yok. Haliyle düşünmeye de gerek yok bir çekirdeğe bağlı kalmak isteyenleri😁😁

"ne içiyorsunuz" diye bir soru eklenip "filtre - espreso - filtre ve espresso" seçenekleri konursa
3 ay boyunca ay başı 2 paket kahve aboneliği başlatan birine 1 espresso 1 filtre yollanabilmeli. bu şekilde aylık tüketimi 500gr olan biri 3 ay boyunca kahve almayı dert edinmiyor, sizden içiyor olur.

Her şeye tıklamalı tek bir site olmak zorunda da değil. "kahve aboneliği 3 ay- 6 ay - 9 ay" gibi gibi farklı şeyler oluşturulup onun içinde "ayda bir-iki gelsin" seçilebilir. Muttley and Jack böyle yapmış.

ben gördüğüm yurtdışı abonelik ayarlama şeylerini paylaşıyorum, yazdıklarımı buralarda gördüm.
1) https://coffeecollective.dk/subscription/
2) https://muttleyandjack.com/products/adventure-box
3) https://www.morgoncoffeeroasters.co...s-of-coffee-every-month-free-swedish-shipping
4) https://www.kronotrop.com.tr/tr/online-magaza/kahveler/kahve-aboneligi
Ne diyeyim, daha iyisi şamda kayısı, kampanya döneminde de kulüpten arkadaşlar yardıma koşmuştu, bitince de destek devam ediyor, harikasınız 👏 👏 👏

Sevgili arkadaşlar, özellikle İzmir’li kahve severler. Malum duyurumuzu yapıyorum…

Bu Pazar (12 Eylül) saat 12:00 da CoffeeNutz Karataş Kavurma ve Tadım Atölyemizin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Sizlerle güzel bir başlangıç zaten yaptık, şimdi sohbet edelim, v60’lar gitsin, cortadolar gelsin, birbirimizi daha iyi tanıyalım, tatlı konuşalım, tatlı kahveler içelim istiyoruz.
İzmir’lilere ve İzmir’e yolu düşenlere duyurulur.

Adres: Barbaros Mh. 333 Sk. No: 11 Karataş, Konak, İzmir (Karataş Hastanesi’nin olduğu sokak)

Geri