• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Kahve: Etiyopya Damo (Anaerobik/Doğal)
Kavurma Tarihi: 20.06.21
Demleme Metodu: V60
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Perfetto Drip: 4-3
Su Markası ve Sıcaklık: Pınar (Madran) 88'
Demleme Süresi: 2.10
Tadım Notları: Parlak, kompleks kırmızı meyveler, üzüm, çilek, tatlı, tertemiz.

Reçete: 13/220g, 30sn 40g blooming, 2 parçalı döküş, sonda rao spin.

Güzel dostumla vedalaşma vakti, bu yaptığım son demlemeydi. Birazdan vakumlanıp dolaba gidecek.

Her seferinde beni şaşırtan bir kahve oldu açıkçası, gün geçtikçe tat profili değişiyor. İlk yudumda yıkanmış bir Etiyopya misali pasparlaktı sonrasında kompleks egzotik diye tanımlayacağım kırmızı meyve notaları ve aftertaste'de ufak tatlı bir bitiş. Sıcakken üzüm daha baskınken soğudukça çilek baskınlaştı. Soğudukça asidite artıyor, gövde düşüyor. Yıkanmış bir Etiyopya'ya benzemeye başlıyor kısacası.

Demlerken yüksek sıcaklıktan, yüksek debili döküşten olabildiğince kaçınmak gerek. Çok narin ve demlemede yaptığınız en ufak değişikliği fincanda hissettiren bir çekirdek. Herkese hitap etmeyeceği kesin ancak 100g'lık deneme paketinde alınıp denenmesi gereken bir çekirdek diye düşünüyorum.

Gelecek ay Nutz a en az 200 oy cikmasini bekliyorum.. 150 tane bu ay veren var altrrnatif alim pesindeyiz:), 50 tane de disaridan gelse 200 oyla garanti 1. Olur..Benim nacizhane önerim hem Ömer Bey’in etik yaklaşımı nedeniyle bütün stoklarını tamamlayıp gelecek aya süper bir hazırlık ve planlamayla girmesi ha gelecek ay 200 oyun altında kalırsak da tek tek yoklama alırım ona göre:)
240 oy.. hesap doğru :)

Merhaba,

Nohemy Díaz için stok yenilenecek mi?

@Ömer Aydın

Merhaba @Go_Master, çıkma potansiyeli gördüğüm bir iki çekirdek var göz kırpıyorlar;)
Manuel değil profesyonel cihazda denedik fakat planımızda manuelde test var. Özellikle cafelat robot performanslarını çok merak ediyorum henüz test eden bir müşterimiz bildiğimiz kadarıyla yok.
gecen ay cafelat robotta denedim aldigim butun çekirdekleri, espresso icin Burundi-honey ve keramo-espresso denemiştim. ikisinin de performansından gayet memnun kaldım. özellikle burundi favorilerime girdi, kiloluk alim yapabilirim :D . bu ay da deneyecektim ancak robotun basıncı gösteren kısmında ufak bir problem yaşayınca robotu teknik servise gönderdim. coffeenutz siparişimi ay ortası gibi yapıp fotoğraflı, videolu bir yanıt verebilirim.

@Ömer Aydın merhaba Ömer bey,
Benim geçen hafta verdiğim #24709 nolu bir sipariş vardı.Bu sipariş öncelikli olarak gönderilir değil mi? Ben geçen hafta kavrum olur diye düşünmüştüm ama bu hafta olacak sanırım
Merhaba @bitlogic siparişinizdeki 2 paket de “Sonraki kavrulma tarihi” olarak 4 ağustos gönderimli seçilmiş. Kampanyadan faydalanamadığınız için size 1 paket eklenecek şekilde notlarımıza ekliyorum;)

@Ömer Aydın merhaba
Google'da İzmir şubeniz açık görünüyor. Ama geldiğimizde kapalıydı. Kahve başka zamana artık ama insanlar Google 'a bakarak geliyor düzeltmek isteyebilirsiniz diye yazıyorum :)
Merhaba @ekşibirazsanki Karataş Şubemiz’in açılışını henüz yapmadık, bu ay sonuna kadar mekanın son düzenlemeleri ile birlikte sizleri de ağırlayacağımız bir etkinlikle açılmayı düşünüyoruz.
O zamana kadar bize 0 (232) 234 29 12 üzerinden ulaşabilirsiniz.
Google konusundaki düzeltmeleri bu akşam yapacağız. Uyarı için teşekkürler.

Stokları az olan kahveleri tek bir yorumda toplu halde yazabilir misiniz acaba Ömer Bey? Yazdıysanız da eğer benim gözümden kaçmış olabilir tekrar yazabilirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba @ekşibirazsanki Karataş Şubemiz’in açılışını henüz yapmadık, bu ay sonuna kadar mekanın son düzenlemeleri ile birlikte sizleri de ağırlayacağımız bir etkinlikle açılmayı düşünüyoruz.
O zamana kadar bize 0 (232) 234 29 12 üzerinden ulaşabilirsiniz.
Google konusundaki düzeltmeleri bu akşam yapacağız. Uyarı için teşekkürler.
Ömer Bey merhabalar, olur da Google'daki bilgiler güncel değilse sorayım dedim: CoffeeNutz Kozyatağı şubesi hangi saat aralığında çalışmakta? Yarın aşı olacağım ve ardından duruma göre en yakın zamanda uğramayı düşünüyorum.

Stokları az olan kahveleri tek bir yorumda toplu halde yazabilir misiniz acaba Ömer Bey? Yazdıysanız da eğer benim gözümden kaçmış olabilir tekrar yazabilirseniz sevinirim
Cafe imports kahvelerinden el salvador bitti, kenya oldukça az kaldı, yirgacheffe biraz daha idare edebilir gibi görünüyor. Bunun dışında bir stok sıkıntımız yok @Zireael

Ömer Bey merhabalar, olur da Google'daki bilgiler güncel değilse sorayım dedim: CoffeeNutz Kozyatağı şubesi hangi saat aralığında çalışmakta? Yarın aşı olacağım ve ardından duruma göre en yakın zamanda uğramayı düşünüyorum.
Kozyatağı şubemiz 10:00 - 22:00 her gün açıktır.
🙏

Geri