cemocamm
Barista
- İsim
- Cem Ali
Daha fazla
- İsim
- Cem Ali
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
Kronolojik olarak özellikle bu sıralamayı forum için yaptığınızı belirtmeniz çok saldırgan bir tavır bunu hak edecek bir durum olmadı neden böyle davrandığınızı bilmiyorum.
Elbette eksiğimizi tamamlayacağız ve durum anlaşılıp mağduriyetiniz giderilecektir.
Ömer Bey, iki turda da attığınız talihsiz mesajlarınızdaki ince iğnelemelerinizi ısrarla yok sayarak iletişimimize devam etmeye uğraşıyorum. Saldırgan tavırlı olarak öngördüğünüz müşteriniz firmanızın çözüm üretmesi için yaklaşık bir ay bekleyip üç kez sizle iletişime geçmiş farkında mısınız acaba tam olarak?
Benim açımdan en büyük eksiğiniz taleplerimi dikkate almamanız. Bakın yazmışım herhangi bir gönderim istemiyorum diye yukarıda. Artık herhangi bir mağduriyet giderebilecek pozisyonda da değilsiniz.
Ayrıca bana ne forumdaki daha önce yaşadıklarınızdan? Bana ne benim yazdıklarımı saldırgan bulup bulmamanızdan? Neler oluyor yahu? Para vermişim bir aydır hizmet alamıyorum bir de rahatlama noktasıydı bilmem neydi derken trip yiyorum. Klasik türk esnafı işte bire birde derdini söylersin çözüm üretmez, kibarlığını yanlış anlar zayıflık olarak yorumlar, sosyal medyadan duyurunca da mağdur olur ama asla mahcup olmaz. Gideceksin hiç muhattap olmadan mastercarddan şüpheli işlem başlatacaksın ödemesini yaptığım hizmeti alamadım diye bakın bu kargo fişi bakın bu desisi bu desiye iki kilo kahvenin sığması mümkün mü diyeceksin açtıracaksın sayfayı ondan sonra o senin peşinde koşacak ne uğraşıyorum ki ben ayın dokuzundan beri.
Nasıl güzel rahatlama noktalarına değindim mi? Ayrıca demeyim demeyim diyorum da nasılsa saldırgan tavırlıya çıktı adımız bunu da söyleyeyim sabah 07:30’da müşteri aranıp da müsait misiniz diye sorulmaz spoiler vereyim müsait olmuyorlar!
Son düzenleme: