• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
696TX2844M numaralı siparişimi az önce teslim aldım. Yeni paketler, çıkartmalar ve bilgi kartları ile her şey göz alıcı olmuş. Sabırsızlıkla degass süresinin bitmesini bekleyeceğim. @metin Bey ve ekibine, ayrıca alımda emek harcayan forum ekibine teşekkürler.

1 haftalık kahveler için çok kesin bir hüküm olmamış mı sizce? Önerilen degass süresi ne kadar bilmiyorum ama sonradan fikriniz değişirse güncellemeniz gerekir diye düşünüyorum.
Yorumları, kahveler hakkında hiç fikri olmayan arkadaşlar için yaptım. El Borbollon 9. gününde, Caramanta ise 8. gününde; evet, biraz erken olabilir ama fermente kahve olmadığı için profillerin çok değişeceğini düşünmüyorum. Los Duran içinse erken yorumladığımı ve 20-30 gün içinde tekrar denemem gerektiğini belirttim. Zaten 20-30 gün sonra toplu alım sona ereceği için amacımın bir anlamı kalmayacağını düşündüm ve bu yüzden biraz erken paylaşmak istedim. Eğer fikrim değişirse, elbette güncellerim. Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yorumları, kahveler hakkında hiç fikri olmayan arkadaşlar için yaptım. El Borbollon 9. gününde, Caramanta ise 8. gününde; evet, biraz erken olabilir ama fermente kahve olmadığı için profillerin çok değişeceğini düşünmüyorum. Los Duran içinse erken yorumladığımı ve 20-30 gün içinde tekrar denemem gerektiğini belirttim. Zaten 20-30 gün sonra toplu alım sona ereceği için amacımın bir anlamı kalmayacağını düşündüm ve bu yüzden biraz erken paylaşmak istedim. Eğer fikrim değişirse, elbette güncellerim. Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.
Bence faydalı oldu. Teşekkür ederim

Herkese Merhaba

Kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz.
İstanbul kahve festivali programı ve aynı zamanda siparişlerin doğru çıkması için çaba sarf ettik.
Festival sonrası kahveler ile ilgili daha fazla paylaşım yapmaya çalışacağım

Festivale gelecekleri standımıza bekliyorum
herkese iyi hafta sonları,

Herkese Merhaba

Kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz.
İstanbul kahve festivali programı ve aynı zamanda siparişlerin doğru çıkması için çaba sarf ettik.
Festival sonrası kahveler ile ilgili daha fazla paylaşım yapmaya çalışacağım

Festivale gelecekleri standımıza bekliyorum
herkese iyi hafta sonları,
Metin bey çok verimli bir festivali bitirdiniz,dinlenmeyi de fazlasıyla hekediyorsunuz elbette ama bizler de yeni kahveleri bekliyoruz merakla. Affınıza sığınarak satışa ne zaman sunacaginizi ögrenebilir miyiz?

Herkese selamlar, Hem sütlü kahveler için hem de americano için espresso için öneriniz nedir?

Merhaba Metin bey, 5 çeşit kahve almıştım ancak 2 tanesini yanlışlıkla öğütülmüş almışım, bugün farkettim.

Çekirdek olarak değişim ya da iade yapabiliyor muyuz?

@metin , Yeni kahveleriniz siteye ne zaman eklenir? Sipariş vermek için bekliyorum.Etiyopya ve diğer yenileri merak ettim.

Bu soruya cevap vermiyor birkaç kez daha sorulmuştu

Tabi ki,

El Salvador Los Pirineos SL28 Black Honey
El Salvador Los Pirineos Pacamara Black Honey

Burundi Nyagishuru Red Bourbon Washed
Colombia La Cinta Caturra Natural

Colombia El Mirador Yellow Fruits Nectar Washed
Colombia Finca Milan Bioreactor Nitro Washed
Ethiopia Aricha G1 Heirloom Natural
Ethiopia Gera Farm G1 Heirloom Washed

şeklinde bir seçki olacak

eklenme sırası ile yazdım listeyi

Bugün ilk ikisi ekleniyor
7 si haftası diğer ikisi
14ü haftası ise son 4 kahve eklenecek şekilde planlama yaptık.

Tatlı, ferah ve sanırım 2 sene önceki Aricha yı anımsatan net özlenen güzel bir yıkanmış: El Obraje. (8. gününde açtım acılık sıfır)

Son düzenleme:
Eklenecek kaç adet kahve kaldı acaba? Sipariş vermek için bekliyorum. Bugün yarın başka eklenecek kaldı mı?

54.sekmedeki mesaja göre bunlar kaldı.

Tabi ki,

El Salvador Los Pirineos SL28 Black Honey
El Salvador Los Pirineos Pacamara Black Honey

Burundi Nyagishuru Red Bourbon Washed
Colombia La Cinta Caturra Natural

şeklinde bir seçki olacak
Finca milan için gergin bekleyiş sürüyor. Son 4 de yüklensede versek artık siparişi.

Geri