Yorumları, kahveler hakkında hiç fikri olmayan arkadaşlar için yaptım. El Borbollon 9. gününde, Caramanta ise 8. gününde; evet, biraz erken olabilir ama fermente kahve olmadığı için profillerin çok değişeceğini düşünmüyorum. Los Duran içinse erken yorumladığımı ve 20-30 gün içinde tekrar denemem gerektiğini belirttim. Zaten 20-30 gün sonra toplu alım sona ereceği için amacımın bir anlamı kalmayacağını düşündüm ve bu yüzden biraz erken paylaşmak istedim. Eğer fikrim değişirse, elbette güncellerim. Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.1 haftalık kahveler için çok kesin bir hüküm olmamış mı sizce? Önerilen degass süresi ne kadar bilmiyorum ama sonradan fikriniz değişirse güncellemeniz gerekir diye düşünüyorum.
Bence faydalı oldu. Teşekkür ederimYorumları, kahveler hakkında hiç fikri olmayan arkadaşlar için yaptım. El Borbollon 9. gününde, Caramanta ise 8. gününde; evet, biraz erken olabilir ama fermente kahve olmadığı için profillerin çok değişeceğini düşünmüyorum. Los Duran içinse erken yorumladığımı ve 20-30 gün içinde tekrar denemem gerektiğini belirttim. Zaten 20-30 gün sonra toplu alım sona ereceği için amacımın bir anlamı kalmayacağını düşündüm ve bu yüzden biraz erken paylaşmak istedim. Eğer fikrim değişirse, elbette güncellerim. Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.
Metin bey çok verimli bir festivali bitirdiniz,dinlenmeyi de fazlasıyla hekediyorsunuz elbette ama bizler de yeni kahveleri bekliyoruz merakla. Affınıza sığınarak satışa ne zaman sunacaginizi ögrenebilir miyiz?Herkese Merhaba
Kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz.
İstanbul kahve festivali programı ve aynı zamanda siparişlerin doğru çıkması için çaba sarf ettik.
Festival sonrası kahveler ile ilgili daha fazla paylaşım yapmaya çalışacağım
Festivale gelecekleri standımıza bekliyorum
herkese iyi hafta sonları,
Kargom geldi az önce.@metin
Merhabalar, 964FK4118F numaralı siparişim için kargo takip numarası alabilir miyim? Kargoya verildi maili geldi ama takip nosu yok. İyi çalışmalar dilerim.
Bu soruya cevap vermiyor birkaç kez daha sorulmuştu
Tabi ki,
El Salvador Los Pirineos SL28 Black Honey
El Salvador Los Pirineos Pacamara Black Honey
Burundi Nyagishuru Red Bourbon Washed
Colombia La Cinta Caturra Natural
Colombia El Mirador Yellow Fruits Nectar Washed
Colombia Finca Milan Bioreactor Nitro Washed
Ethiopia Aricha G1 Heirloom Natural
Ethiopia Gera Farm G1 Heirloom Washed
şeklinde bir seçki olacak
eklenme sırası ile yazdım listeyi
Bugün ilk ikisi ekleniyor
7 si haftası diğer ikisi
14ü haftası ise son 4 kahve eklenecek şekilde planlama yaptık.
Biz sipariş verdikten sonra eklenmesi hoş olmadı Metin beyMerhaba arkadaşlar
Siteye 2 yeni kahve eklenmiştir;
Burundi / Nyagishiru / Washed
Colombia / La Cinta / Natural
Yeni kahveler için takipte kalın, herkese şimdiden afiyet olsun...![]()
Eklenecek kaç adet kahve kaldı acaba? Sipariş vermek için bekliyorum. Bugün yarın başka eklenecek kaldı mı?B
Biz sipariş verdikten sonra eklenmesi hoş olmadı Metin bey![]()
Colombia El Mirador Yellow Fruits Nectar WashedEklenecek kaç adet kahve kaldı acaba? Sipariş vermek için bekliyorum. Bugün yarın başka eklenecek kaldı mı?
Finca milan için gergin bekleyiş sürüyor. Son 4 de yüklensede versek artık siparişi.Tabi ki,
El Salvador Los Pirineos SL28 Black Honey
El Salvador Los Pirineos Pacamara Black Honey
Burundi Nyagishuru Red Bourbon Washed
Colombia La Cinta Caturra Natural
Colombia El Mirador Yellow Fruits Nectar Washed
Colombia Finca Milan Bioreactor Nitro Washed
Ethiopia Aricha G1 Heirloom Natural
Ethiopia Gera Farm G1 Heirloom Washed
şeklinde bir seçki olacak