• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yılbaşı indirimi olacak diye duydum, her zaman CD kahveleri tutarlı ve lezzetli 🤤

Az önce bir Kenya Rui Ruiru demledim, içtiğim en iyi kahvelerden biri olarak tarihe not düşmek istiyorum.

21 gr/350ml olarak demledim. 92 derece abant su.

Ekşilik çok az, olgun meyve tatları hakim kahveye. 48h anayrobik natürel olması kahveyi biraz kompleks ve karmaşık hale getirmiş ama ne olduğunu seçemediğiniz inanılmaz güzel tatlar geziyor damağınızda. Damakta vişne ve fındığımsı hafif kavruk hissiyat en büyük yeri kaplıyor. Kenya kahvelerini zaten severim, bunu da sevdim.

Yok mu bir yılbaşı indirimi falan ya, doldursak depoları. :)
Bu kahve benim bu sene en severek içtiğim kahve olmaya aday(Normalde hiç huyum değildir ama dayanamadım ikinci paketi aldım, 5-6 senede olsa olsa 6-7 kere yaşanmıştır) ama burda size katılmadığım bir nokta var, o da kahvede hiçbir şekilde ne fındığımsı ne de kavruk kötü(siz kötü demeseniz de normalde baya kötü özellikler bence) bir hissiyat/tat olmadığı. Tam tersine her türlü demlemede oldukça tatlı kıpkırmızı bir bardak sunuyor.

Bu kahve benim bu sene en severek içtiğim kahve olmaya aday(Normalde hiç huyum değildir ama dayanamadım ikinci paketi aldım, 5-6 senede olsa olsa 6-7 kere yaşanmıştır) ama burda size katılmadığım bir nokta var, o da kahvede hiçbir şekilde ne fındığımsı ne de kavruk kötü(siz kötü demeseniz de normalde baya kötü özellikler bence) bir hissiyat/tat olmadığı. Tam tersine her türlü demlemede oldukça tatlı kıpkırmızı bir bardak sunuyor.
Belki demlemede sorun yaşadığımdan olmuştur. Kötü diyemem ama tadımda öyle bir hissiyat aldım.

Belki demlemede sorun yaşadığımdan olmuştur. Kötü diyemem ama tadımda öyle bir hissiyat aldım.
CD seckisine yeni eklendiğinde deneme şansı yakaladigim bir cekirdekti ve ben de severek tuketmistim.Kipkirmizi fincanlar sunduğuna kesinlikle katılıyorum ve kavruk ya da findigimsi nuanslar ben de yakalayamamistim ancak kahve anaerobik fermente tatları fazla barındırıyor gibi gelmişti.

CD seckisine yeni eklendiğinde deneme şansı yakaladigim bir cekirdekti ve ben de severek tuketmistim.Kipkirmizi fincanlar sunduğuna kesinlikle katılıyorum ve kavruk ya da findigimsi nuanslar ben de yakalayamamistim ancak kahve anaerobik fermente tatları fazla barındırıyor gibi gelmişti.
Ben de tam tersi hiç fermente tatlar alamadım hatta tam damağıma göre hem fermente hem Kenya uçan kaçan bir şey buldum derken iyi anlamda fazlasıyla ters köşe olmuştum. Normalde tatlı tarafta dediğim çekirdeklerden bile fazla bi tatlılık elde ettim genelde. Olabildiğince fermente tatlar seven biri olduğumdan bana sakin gelmiş olabilir ama.

Son düzenleme:
Ben de tam tersi hiç fermente tatlar alamadım hatta tam damağıma göre hem fermente hem Kenya uçan kaçan bir şey buldum derken iyi anlamda fazlasıyla ters köşe olmuştum. Normalde tatlı tarafta dediğim çekirdeklerden bile fazla bi tatlılık elde ettim genelde. Olabildiğince fermente tatlar seven biri olduğumdan bana sakin gelmiş olabilir ama.
Çekirdekten üst seviye bir performans alıp çok memnun kalmanıza sevindim.Afiyetler olsun keyifli fincanlar 😊☕

Nasıl yani, sitenin yeniden açılışına özel indirim mi gelmiş acaba? 🙃😅 Şaka bir yana hayırlı olsun @metin Beyciğim, kahve önerisi istendiğinde gözüm kapalı yönlendirdiğim sitenin taze bir arayüz ile gelmesi ve daha da kapalı kalmaması beni ayrı sevindirdi. (y)(y)

Hocam likelarınızı esirgemeyin! Metin bey belki bu vesileyle bir indirim yapar hem benim gibi firmayla tanışmamış kişiler için faydalı bir olur😂

Sitenin eski versyonunda direk bir tablo çıkıyordu. Çekirdek hakkında hiç bir bilgi kalmamış: rakım, hasat yılı, veryete, bölge, vs. Hatta reçete de vardı.

Hasat yılı yazmıyor ama diğer bilgiler aşağıda.

Ekli dosyalar

• 20231208_133434.jpg
    20231208_133434.jpg
    137.6 KB · Görüntüleme: 41
Geri