• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Santa rose de cabal yine efsane 👌 Yoğun gövde, orta asidite. Geçen senekine göre şarabımsı aroma biraz daha zayıf ama asla eksikliğini hissetmedim içerken. Lakin %22 indirim nasıl oldu ya, ben 1 kg aldım ama indirim uygulanmadı 🥺

Selam @batugen. 1.11 kavrumlu Santa Rosa sipariş etmiştim, degas süresi geçince demlemeye başladım ancak sizden aldığım açık ara en koyu görünümlü çekirdek. Filtre kavrumu bu şekilde midir yoksa bir karışıklık oldu da espresso kavruma mı denk geldim diye sormak istedim.

IMG_20211110_155122.png

@batugen muhtemelen yoktur ama kıyıda köşede önceki kavrum varsa birini eski gönderebilirsin 😋

Th1 filtreyi de ilk defa kullanacağım santa rosa ile uyumu iyi olur umarım

Son düzenleme:
Santa rose de cabal yine efsane 👌 Yoğun gövde, orta asidite. Geçen senekine göre şarabımsı aroma biraz daha zayıf ama asla eksikliğini hissetmedim içerken. Lakin %22 indirim nasıl oldu ya, ben 1 kg aldım ama indirim uygulanmadı 🥺

Beğenmenize sevindim. 1kg olanlarda kuponsuz %15 indirim her zaman var. %22 indirim bugün başladı kahve kulübü 2.yıl şerefine. Yararlanamadıysanız bir sonraki siparişinizde belirtin ek kahve göndereyim. 🙏

Selam @batugen. 1.11 kavrumlu Santa Rosa sipariş etmiştim, degas süresi geçince demlemeye başladım ancak sizden aldığım açık ara en koyu görünümlü çekirdek. Filtre kavrumu bu şekilde midir yoksa bir karışıklık oldu da espresso kavruma mı denk geldim diye sormak istedim.

Tat nasıl? Keyif alabildiniz mi? Karışıklık yok, bu hasat eskisinden farklı ve potansiyeli için hiç istemesemde her zamanki kavrumumdan biraz daha koyuya gitmek durumunda kaldım. Ancak bu şekilde keyifli bir sonuç çıktı. Geri bildirimler de olumlu. Açık kavrumda çilek, yaban mersini gibi notalar çok sönük ve sizdeki hali gibi kalıcı bir aftertaste de yoktu. Mümkünse buzdağı su ile demleyin. Dilerseniz 89-90 derecelerle de demleyebilirsiniz.

01.11 kavrum lighttels agtron renk ölçüm sonuçları: çekirdek medium light 63.2 - öğütülmüş light 73.7

Ekli dosyayı görüntüle 16700@batugen muhtemelen yoktur ama kıyıda köşede önceki kavrum varsa birini eski gönderebilirsin 😋

Th1 filtreyi de ilk defa kullanacağım santa rosa ile uyumu iyi olur umarım
Sipariş için teşekkürler. Maalesef stok yok. Yarın kavurup cuma kargoluyor olacağım. TH1 ile güzel onuçlar alırsınız. Çok ince öğütmeyelim.

Geçen seneki gibi çilek kokuları geliyor mu buram buram :)
Colombia Santa Rosa de Cabal'ı (espresso kavrum) degassing süresi dolmadan V60 ta Cafec TH1 filtre ile demledim denemek için ilk defa bir tadım notunu bu kadar net aldım çilekli 9 kat yer gibiydim.
Geçen seneki yorumum bu şekildeydi bu sene aynı hevesle 21.10 kavrum aldım ama 3 farklı ekipman ve 8 farklı tarifle denedim maalesef verim alamadım.

Geçen seneki gibi çilek kokuları geliyor mu buram buram :)
Geçen sene ki Sana rosayı içmedim o yüzden bilemiyorum. V60, tm crystal eye ve aeropresste kokular türüm türüm geliyor ama acılığı bir türlü giderememiştim (belki ben becerememişimdir) dün french presste demledim onunla da güzel sonuç aldım ama en güzel clever dripper ile demlendi meyvemsilik biraz geriden gelse de acımsılık gitti tertemiz clean bir cup kahve içtim 😁
(Santa Rosa güzel çekirdek)

Ben de az önce trendyol üzerinden 3x250 Santa Rosa çekirdek siparişi oluşturdum. Yorumların üzerine acemi bir damak olarak merakla bekliyorum. :)

Geri