• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Santa rosa paketi buram buram kokuyor degasing beklemeden iciyorum

Surekli 300 ml demlerim 20 gr ile ama buna fazla geliyor,kesinlikle aci degil ama sert oluyor 13-14 gr demledigimde daha cok begendim aromalari geliyor,cok lezzetli ama ben ne oldugunu hicbir kahvede aayirt edemiyorum ,gr azalinca da ekonomik oldu daha da begendim :)

Bu eski Santa Rosa değil... Güzelim Santa Rosa gitmiş yerine ne gelmiş...
Bunlara alışık olunca şaşırdım doğrusu :)
Örnekler...
Worka (Null)
Lakto Fermante (Kronotrop)
El Boqueron (Probador)
Ana Sora (Kahve Fabrikası)
...
Size katiliyorum , bildiğimiz Santa Rosa gitmiş , yerine gövdeli bir kolombia gelmiş .kendi adıma yazık olmuş diyebilirim

Arkadaşlar clean cup ta indirim kodu var mı. Bilginiz var mı

İndirim kodları yokmuş, ama yine de listemde deneneceklerde ilk sırada ve genel olarak beğenilen bir kavurucu olunca, üç paketlik bir sipariş oluşturdum. Zaten hiç kahvem kalmadı. :)

Hermanos
De Cabal
Circassia

Üçü de Kolombiya çekirdeği... Bakalım bizi neler bekliyor. :)

Aslında bir nevi deneme paketi gibi oldu, dileyen olursa Adana'da yarısını paylaşabilirim.

Son düzenleme:
Daha farklı kombinasyonlarda ve daha az miktarlarda deneme paketi oluşturabilirler. Deneme paketi , tek çeşit ve 1, 250 gram . Deneme diyince insanın aklına 3x150 , 5x100 gramlık deneme paketleri geliyor.

Son düzenleme:
yine erken davrandım yine indirimi kaçırdım. :sleep:

Sayın hocam bir evvelki gönderiye yazmadım, ama yazayım:
Hanımı Bianca almaya ikna etmiş, indirim takip etmeden çekirdek alan @CoFFeePaTh , İskenderun'a mı gelemeyecek.Hehheeeyy 😀
Ya aslında indirim severim ben, sordum Batu Bey'e de Instagram üzerinden; halihazırda indirim yok dedi. :) Eyvallah dedim kaptım üç paket ama keşke planlarda var mı diye de sorsaydım. :)
Yollar ya İskenderun'a da; belki beraber de gelebiliriz, Mavi Köşe'de döner de yeriz. ;)

Geri