• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌Sonuç Eylül 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bugün 2 Ekim kavrum tarihli Bombe Dry ve Villa Clabelina çekirdeklerini denedim. İkisini de C3 14 click de öğütüp, 91 derece Buzdağı su ile demledim. Bombe Dry gerçekten çok keyifli bir bardak oldu, fakat Villa Clabelina bu reçete ile oldukça yüksek asiditeli fakat pek de beğenmediğim bir sonuç verdi; öğütüm ve sıcaklık parametrelerini değiştireceğim bakalım.🙂 Elinize sağlık Yavuz Bey, herkese afiyet olsun.

Kampanya 3-5 gün daha uzatılabilirdi aslında, öyle değilmi @S.Yavuz bey. :)
Bildiğim kadarıyla bu kod yeni gelenlere değil de, Birlikte Deneyelim kategorisinde ki kahveler için herkese açık.
Ben alımı uzattım! Siparişlerimi vermeye devam ediyorum. Kiloluklarda ki indirim oranı aynı, beklentileri karşılıyor. F/P olarak değişen bir şey yok. Ben işyerlerinde de arkadaşlarla kahve tüketen biriyim.
1 çuval almayı bile düşünüyorum!
Sezy nin kahveleri 10 numara.
İlgi alaka, hız 10 numara.
Teşekkürler
Bencede uzatılabilirdi :)
Herkese merhaba. Birkaç günlüğüne kendime kafa izni vermiştim. O nedenle sorularınız biraz geç cevaplayabiliyorum. Lütfen kusura bakmayın. Epeyce yoğun bir ay oldu, kısa bir süre kafamı işten uzaklaştırmak istedim.

Kampanyanın biraz daha uzamasına birkaç sebepten ötürü pek sıcak bakmadık. Öncelikle belirtilen süre içinde alan arkadaşlara haksızlık olurdu. Ayrıca yeni seçilen kavurmacı arkadaştan da rol çalmak anlamına gelirdi ki bu da hoş bir davranış olmazdı. Ayrıca bizi uzun yıllardır tanıyan arkadaşlar bilirler, biz pek indirim kampanya vs kavramları sevmeyiz :) Daha önce bu konuda uzun uzun çok konuşmuştuk, o nedenle neden böyle kavramları pek sevmediğimizi kısaca belirteyim.

Biz bir kahve fiyat belirlerken zaten elimizden gelen en uygun fiyatı belirliyoruz. Kiloluk fiyatlarımızı ise 3x250gram olarak uyguluyoruz. Yani aslında tüm kahveler zaten herkese her zaman kiloluk aldıkları takdirde %25 indirimli oluyor. Bir süre sonra kiloluk ambalajlarda saklama zorluğu, tüm kahvenin her demlemede hava alması, kahvenin bir kısmının evde bir kısmının iş yerinde vs kullanılması gibi çeşitli nedenlerle 4x250 gram seçeneği ekledik. 4x250 gram seçeneğimiz de kilo fiyatı+ekstra ambalaj, etiket vb sarf malzemelerin eklenmesiyle oluşuyor. Yani aslında kahveyi yine %25 indirimli kilo fiyatından almış oluyorsunuz. Bu fiyat politikamız nedeniyle de sene içinde bayram indirimi, seyran indirimi, süper ağustos şahane şubat falan gibi kampanyalar yapacak kar marjımız olmuyor.

Bunun dışında yeni eklenen kahveler eklendikleri ay boyunca %10 indirimli olarak beğeninize sunuluyor. Bu kategoriye "birlikte deneyelim" kategorisi diyoruz ve yeni kahveleri denemek isteyen arkadaşlara böyle bir fırsat sunmaya çalışıyoruz. Kampanyanın son iki haftasına yetişen kahvelerimiz de şu an bu kategoride yer alıyor. Normalde Eylül onların da bu kategoriden çıkması gerekiyordu ama toplamda yedi yeni kahve olması nedeniyle süreyi uzattık. Bu kategoride herhangi bir alt limit üst limit, gramaj ayrımı yok. İstediğiniz kahveyi istediğiniz kadar alabilir ve %10 indirimden hala faydalanabilirsiniz. Kiloluk fiyatlarda %25 indirim üzerine artı bir %10 daha eklendiği için tam matematiği yapmadım ama galiba 250 gram fiyatı kampanya fiyatından bile uyguna geliyor olabilir.

Kahvelerimize ve bize göstermiş olduğunuz ilgi için bir kez daha teşekkür eder, herkese güzel günler dilerim :)

@S.Yavuz "Birlikte deneyelim" kodu ne zamana dek geçerli olacak?

@S.Yavuz "Birlikte deneyelim" kodu ne zamana dek geçerli olacak?
Selamlar. Birlikte deneyelim kodu bütün sene geçerli ancak bu kategoride yer alan kahveler sürekli değişiyor. Zaman zaman çok kahve olabiliyor zaman zaman hiç olmayabiliyor. Hangi kahvenin ne zaman bu kategoride yer alacağına dair net bir kuralımız yok.

Geri