KahveKulubu201202Kodu tekrar paylaşabilir misiniz? Konunun sayfaları arasında kaybolmuş bulunuyorum...
@mvscoffee detayları ilk mesaja kopyalamanız mümkün mü?
indirim kodu, geçerli olmayanlar vs..
Ayarladım hocam@mvscoffee detayları ilk mesaja kopyalamanız mümkün mü?
indirim kodu, geçerli olmayanlar vs..
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum ama bulamadım. Deneyen veya cevabı öğrenen oldu mu? Kargosunu beklmeden şubeden almak çok daha cazip oluyor benim için de.Can alıcı soruyu soruyorum. Dükkandan bu indirimle almamız mümkün mü?
Maalesef arkadaşlar kampanya sadece internet alışverişi için fakat sipariş notunuza yakın olduğunuz şubeden teslim alabileceğinizi iletebilirseniz belki yardımcı olurlarBen de bu sorunun cevabını arıyorum ama bulamadım. Deneyen veya cevabı öğrenen oldu mu? Kargosunu beklmeden şubeden almak çok daha cazip oluyor benim için de.
Teşekkürler. Deneyeceğim bu şekilde.Maalesef arkadaşlar kampanya sadece internet alışverişi için fakat sipariş notunuza yakın olduğunuz şubeden teslim alabileceğinizi iletebilirseniz belki yardımcı olurlar
Kahvetrip incelemiş, o fiyata değmediğini belirtiyor.
Ben de bütün gün eklenecek diye bekledim ya@Yucelbrs Telefonla sordum, bugün yetişmezse en kötü yarın kargoya vereceklermiş. Colombia Lacto Fermente ise haftaya siteye eklenecekmiş
Aynısı bende de olmuştu , 10-15 dakika sonra tekrar denedim oldu .bugün alımımı yapacakken karttan çekmede bir sorun yaşandı dedi ki, kartta limit sorunu vs... yok. tekrar deneyeceğim yarın, umarım çözülür.
Ben de heyecanla bekledim ama kavuşmamız haftaya kaldıBen de bütün gün eklenecek diye bekledim ya