• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

Alım aşamasındaki indirim kodunu girebileceğimiz sekme nerede acaba? Göremedim.
Kod yokmuş gibi sonuna kadar devam edin hocam, en son aşamalarda karşılaşırsınız muhakkak 😄
Şaka bir yana kredi kart bilgilerinden de sonra yer alıyor kod kısmı

Kolombiya La Rivera Lakto Fermente - içtiğim en iyi kahveler arasında yerini aldı
Kenya Gakuyu-ini AB - daha önce de keyifle içtiğim kahvelerdendi

tekrar sipariş geçtim, emeği geçenlere teşekkürlerimle 🙏

Ekli dosyalar

• KRONORTOP.JPG
    KRONORTOP.JPG
    26.6 KB · Görüntüleme: 84
  • Like
Tepkiler: ckn
Elimde 700+ gr çekirdek olmasına rağmen (evde sadece ben kahve içiyorum😔) dayanamadım aşağıdaki gibi siparişi kod ile geçtim. Kod sağlayanların emeği için teşekkürler.
Ekran Alıntısı_2.JPG

La Reivera 14. günde ekşilik çok çok azaldı ve baştan sonra vişneni çikolata ve ayva burukluğu olan bir kahveye dönüştü. Bunu yanında Kenya almıştım probador tabiriyle lıkır lıkır bir kahve çıktı. Tatlı, asiditesi yerinde dengeli ve baştan sona hiç yormadan her yudumda mutlu eden bir kahve. Hala düşünen varsa bu iki kahveyi gönül rahatlığı ile öneririm.

23E4EDA3-F970-4B89-B8A1-BFE4AA851231.png
2 çekirdeği de espresso için beğendim. Ama Guatemala daha çok hoşuma gitti.
Espressoyu modifiye Kipa su ile denedim çok güzel oldu.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 🙏

Kenya'yı ben de keyifle içiyorum. Orkun Bey'in tavsiye mesajını görünce denemeye karar verdim. En son deneyip de beğenmediğim keskin Kenya'lardan olsa gerek uzun bir süredir elim gitmiyordu almaya. Tavsiye ederim, fiyatı da oldukça uygun.

La Rivera'yı kronotrop'ta v60 demletmiştim ve çok da beğenmemiştim. Bu kadar övülünce ikinci bir şans vermeye karar verdim :-D

tamam tamam... :P aldık lakto fermente :D

Geri