• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

Kronotrop'tan espresso için çekirdek tavsiyesi olan var mı? Hep filtre, hep filtre olmuyor böyle😀

Peru huabal, delter press icin reçete.
27 click comandante
14 gr kahve 220 ml su
50 ml on demleme 30 sn. 30 saniye bekleme.
1. Dakikada 75 ml basıyoruz 30 saniye. 15 sn bekleme, 1.45 geri kalan tüm suyu basıyoruz 2.30 da bitecek şekilde.
Tatlı bir kahve içmek için ideal reçete

Null'un Wolichu Wachu'sunu çok beğenince Kronotrop'dan da aldım. Cmd 22 click ile 16:256 gr ile v60'da demledim. Gayet güzel kahve limonotu tadı baskın, ama nedense akış sonlara doğru hafiften tıkanıyor, süzülmenin bitmesi 3 dk'yı buldu. Benzer durumu yaşayan var mı?

Benim yanlış siparişimi düzelttiler, bugün yolluycaklar espresso kavrumu, bunun dışında filtre versiyonunuda istemediler geri bende şimdi bir demleme yaptım @cemix in uyarılarınıda göz önüne alarak

Comandante de herzamankinden bir 3 4 click geri çektim sanırım 20 lere falan denk geliyor suyuda 95 dereceye getirdim ilk döküş blooming di orda değilde 2. döküşte sağlam bir spinning yaptım toplamda blooming dahil 4 döküş ve 3.40 larda bitti demleme

beklediğimden iyi çıktı kahve çok hoştu, degassing evresini tamamlamadığı için biraz o buruk tat vardı ama çok temiz ve tatlı bir kahve oldu, ekşilik nerdeyse yok bunun espresso versiyonunu merak ediyorum açıkcası şuan,

Selamlar arkadaşlar. Bu toplu alımda önerdiğiniz bir çekirdek var mıdır? Sipariş edeceğim de şimdi. Teşekkürler şimdiden.

Selamlar arkadaşlar. Bu toplu alımda önerdiğiniz bir çekirdek var mıdır? Sipariş edeceğim de şimdi. Teşekkürler şimdiden.
Lakto fermenteyi beğendim ben, tekrar sipariş verebilirim. Yüksek ve canlı bir asiditesi var

Kenya'yı önerenler kaç klikte demleme yapıyorlar acaba? Gövdesi yüksek diye yüksek kliklerde demleme yapmayı sevmiyorum. Bu yüzden kenyalara bi uzağım.

Kenya'yı önerenler kaç klikte demleme yapıyorlar acaba? Gövdesi yüksek diye yüksek kliklerde demleme yapmayı sevmiyorum. Bu yüzden kenyalara bi uzağım.
Kenya Moka potta cmd 25 klik, V Dripper da 34 klik civarı öğğüttüm, diğer çekirdeklere göre daha kalın oldu öğütüm.

Ben iki farklı çekirdek alacak olsam Kenya yanında Ethipopia'lardan birini alırdım. Hatta ay sonunda 500gr Kenya ,250 Gr Wolichu Wachu, 500 Gr da Gualme almayı düşünüyorum.

Wolichu wachu v60 demleyenler , demleme süreniz uzun mu bu çekirdeğe özel olarak? Bende 3dkyı buluyor.

Kronotrop'tan espresso için çekirdek tavsiyesi olan var mı? Hep filtre, hep filtre olmuyor böyle😀

Dediğiniz gibi kavrum filtre olarak söylense de doğru demlendiğinde espressoda güzel sonuçlar çıkıyor. Tabi bunu Kronotrop'un her kahvesi ve her kavrumu için söylemiyorum. Asidik tatlar beni rahatsız etmediği için mevcut filtre kavrumlarının espressoda da beni üzmediğini söyleyebilirim. Gerba ve Gakuyu-ini bu açıdan hoşuma giden kahveler oldu. Bu nedenle bu ayki alımın kıyısından katılıp Gerba, Gakuyu-ini ve La Rivera sipariş geçtim. Kavurma parametrelerinde değişiklik olmamışsa üçünü de büyük ölçüde espressoda kullanıyor olacağım.

Geri