Mantıklı, destekliyorumKullanıcılara önümüzdeki ay sadece editörler arasında oylama yapılması şoku.
Var mı isteyen? Artık her an her şey olabilir.![]()
Rezalet olurduKullanıcılara önümüzdeki ay sadece editörler arasında oylama yapılması şoku.
Kullanıcılara önümüzdeki ay sadece editörler arasında oylama yapılması şoku.
Kabul. @ExtremeResponse 'un fikridir diye özellikle belirteceğiz ama.Biz editörleri oylayalım, kıyasıya yarışta birinci olan da firmayı seçsin.
Bence oylama ikiye ayrılmalı. Bir ay daha önce seçilmiş firmalar arasında oylama yapılmalı, diğer ay hiç seçilmemiş firmalar arasında. Böylece firmalar boşu boşuna toplu alıma giriyor gibi olmazlar en azından. Ayrıca güven meselesini de anlamış değilim. Konuyu açan, ilgilenen arkadaşlar zannetmiyorum ki güven sorunu oluşturanilecek bir kavurucuyu ankete kabul etsinler.Kullanıcılara önümüzdeki ay sadece editörler arasında oylama yapılması şoku.
Seçilenler artık listeye 12 ay boyunca giremiyor olacak.pangea ya verdim, umarım ilk defa seçilecek bir firma seçilir diyecektim 6 defa seçilmiş kavurucu açık ara önde gidiyor. Spada, Niji, Sezy gibi bir döngüdür gidiyor...