Hound da Ankaralı diye biliyorum.merhaba Tetra ve A4 dışında Ankara'da olan firma bulunuyor muydu?
Affınıza sığınarak belki de artık bilmediğimiz firmaları da arada bir seçmeliyiz. En son ne zaman hiç seçilmemiş bir firma oylama kazandı hatırlıyor musunuz? Toplu alım, sürekli güvenli ve ucuz alım mantığı altında amacından sapıyor gibi. Bu toplu alımların amacı, firmalar için kendini kanıtlamak, tüketiciler için ise farklı seçkileri deneyebilmek olmalı. Sadece güven ve fiyatlandırma ekseninde bakmak tabii ki normal kahve alımlarında tercih etmeniz gereken parametreler. Ama bir sonraki güven ve fiyat konusunda tatmin olacağınız firma, henüz seçilmemiş bir toplu alım firması da olabilir. Kimseyi yönlendirmek için yazmıyorum. Sadece köşeye bir perspektif bırakıp çıkıyorum.coffe department olarak oyumu revize ettim. hem fiyat politikası hem de bildiğim firma olduğu için.
ben sadece yeni firmaları buradaki aylık alımlar üzerinden yapmıyorum hocam. her yıl, her ay sürekli farklı firmalardan alırım, sabit bir firmadan devam etmem. yeni firmaları her zaman da takip ederim. son zamanlarda yeni firmalarda hep hayal kırıklığı yaşadım. toplu alımlarda ciddi bir sipariş yükü oluşuyor, çok iyi firmalar bile bunu kaldıramıyor, kavrumlar tutarsız oluyor falan filan. Daha açık konuşmak gerekirse: sipariş yükünü yönetemiyorlar. Daha önce 6 kere seçilmiş, bildiğim bir firmadan yana kullanmak istedim. Ayrıca, seçkisi de tam istediğim çekirdeklerden ve fiyatlar da makul geldi. Ben yeni firmalara güvenemiyorum, o güveni oluşturmaları gerekiyor.Affınıza sığınarak belki de artık bilmediğimiz firmaları da arada bir seçmeliyiz. En son ne zaman hiç seçilmemiş bir firma oylama kazandı hatırlıyor musunuz? Toplu alım, sürekli güvenli ve ucuz alım mantığı altında amacından sapıyor gibi. Bu toplu alımların amacı, firmalar için kendini kanıtlamak, tüketiciler için ise farklı seçkileri deneyebilmek olmalı. Sadece güven ve fiyatlandırma ekseninde bakmak tabii ki normal kahve alımlarında tercih etmeniz gereken parametreler. Ama bir sonraki güven ve fiyat konusunda tatmin olacağınız firma, henüz seçilmemiş bir toplu alım firması da olabilir. Kimseyi yönlendirmek için yazmıyorum. Sadece köşeye bir perspektif bırakıp çıkıyorum.
ben sadece yeni firmaları buradaki aylık alımlar üzerinden yapmıyorum hocam. her yıl, her ay sürekli farklı firmalardan alırım, sabit bir firmadan devam etmem. yeni firmaları her zaman da takip ederim. son zamanlarda yeni firmalarda hep hayal kırıklığı yaşadım. toplu alımlarda ciddi bir sipariş yükü oluşuyor, çok iyi firmalar bile bunu kaldıramıyor, kavrumlar tutarsız oluyor falan filan. Daha açık konuşmak gerekirse: sipariş yükünü yönetemiyorlar. Daha önce 6 kere seçilmiş, bildiğim bir firmadan yana kullanmak istedim. Ayrıca, seçkisi de tam istediğim çekirdeklerden ve fiyatlar da makul geldi. Ben yeni firmalara güvenemiyorum, o güveni oluşturmaları gerekiyor.