• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Anket Ekim 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Kullanılan toplam oy
    261
  • Anket kapatılmış .
cho merak ediyorum daha önce denemediğim için oyumu ona verdim

Cho Coffee +1

Cho hakkında iyi şeyler duyuyordum da denemek nasip olmamıştı. Cho dedik bakalım.

Coffee Departmant 👍

Departmant dedim. Epeydir alma fırsatım olmamıştı.

5-6 sene önceki alımlarda cupping score ve tadım notları olmayan kavurucuların yüzüne bakılmazdı. Ama listede çok oy alan kavuculara baktım birinde tadım notu dahi yok kahvelerinde . Bir soru Malkins toptancısının kahvelerini satan yer var mı ? Eski üyeyim epeydir pek katılmıyordum buranın peru nuwa kahvesini satan yer var mı bildiğiniz kako nibi notalı, eskiden bu tarz bir kahveyi Kafein Kültür satıyordu çok iyiydi taze hasat zamanı .

coffe department olarak oyumu revize ettim. hem fiyat politikası hem de bildiğim firma olduğu için.
Affınıza sığınarak belki de artık bilmediğimiz firmaları da arada bir seçmeliyiz. En son ne zaman hiç seçilmemiş bir firma oylama kazandı hatırlıyor musunuz? Toplu alım, sürekli güvenli ve ucuz alım mantığı altında amacından sapıyor gibi. Bu toplu alımların amacı, firmalar için kendini kanıtlamak, tüketiciler için ise farklı seçkileri deneyebilmek olmalı. Sadece güven ve fiyatlandırma ekseninde bakmak tabii ki normal kahve alımlarında tercih etmeniz gereken parametreler. Ama bir sonraki güven ve fiyat konusunda tatmin olacağınız firma, henüz seçilmemiş bir toplu alım firması da olabilir. Kimseyi yönlendirmek için yazmıyorum. Sadece köşeye bir perspektif bırakıp çıkıyorum.

Affınıza sığınarak belki de artık bilmediğimiz firmaları da arada bir seçmeliyiz. En son ne zaman hiç seçilmemiş bir firma oylama kazandı hatırlıyor musunuz? Toplu alım, sürekli güvenli ve ucuz alım mantığı altında amacından sapıyor gibi. Bu toplu alımların amacı, firmalar için kendini kanıtlamak, tüketiciler için ise farklı seçkileri deneyebilmek olmalı. Sadece güven ve fiyatlandırma ekseninde bakmak tabii ki normal kahve alımlarında tercih etmeniz gereken parametreler. Ama bir sonraki güven ve fiyat konusunda tatmin olacağınız firma, henüz seçilmemiş bir toplu alım firması da olabilir. Kimseyi yönlendirmek için yazmıyorum. Sadece köşeye bir perspektif bırakıp çıkıyorum.
ben sadece yeni firmaları buradaki aylık alımlar üzerinden yapmıyorum hocam. her yıl, her ay sürekli farklı firmalardan alırım, sabit bir firmadan devam etmem. yeni firmaları her zaman da takip ederim. son zamanlarda yeni firmalarda hep hayal kırıklığı yaşadım. toplu alımlarda ciddi bir sipariş yükü oluşuyor, çok iyi firmalar bile bunu kaldıramıyor, kavrumlar tutarsız oluyor falan filan. Daha açık konuşmak gerekirse: sipariş yükünü yönetemiyorlar. Daha önce 6 kere seçilmiş, bildiğim bir firmadan yana kullanmak istedim. Ayrıca, seçkisi de tam istediğim çekirdeklerden ve fiyatlar da makul geldi. Ben yeni firmalara güvenemiyorum, o güveni oluşturmaları gerekiyor.

ben sadece yeni firmaları buradaki aylık alımlar üzerinden yapmıyorum hocam. her yıl, her ay sürekli farklı firmalardan alırım, sabit bir firmadan devam etmem. yeni firmaları her zaman da takip ederim. son zamanlarda yeni firmalarda hep hayal kırıklığı yaşadım. toplu alımlarda ciddi bir sipariş yükü oluşuyor, çok iyi firmalar bile bunu kaldıramıyor, kavrumlar tutarsız oluyor falan filan. Daha açık konuşmak gerekirse: sipariş yükünü yönetemiyorlar. Daha önce 6 kere seçilmiş, bildiğim bir firmadan yana kullanmak istedim. Ayrıca, seçkisi de tam istediğim çekirdeklerden ve fiyatlar da makul geldi. Ben yeni firmalara güvenemiyorum, o güveni oluşturmaları gerekiyor.

Bundan beş-altı sene önce bir Coffee Department alımı olmuştu. 50 sayfa mesaj atılmıştı sadece aylık alım sayfasında. Bazı kişilerin kahveleri 7-10 gün gecikmişti.

Bunu şunun için yazdım: Coffee Department'ın güveni oluşmadan önce de bu firmayla ilgili çokça şikayet olmuştu. Dediğiniz gibi "sipariş yükünü yönetememişti". Fikrinize saygı duyuyorum ve mantıklı buluyorum ancak güvenin oluşması için de şans vermek lazım sanırım. (Diamantina da o alımda ilk kez satışa sunulmuştu yanlış hatırlamıyorsam, hala satılıyor. )

Geri