• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Anket Ekim 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Kullanılan toplam oy
    261
  • Anket kapatılmış .
Bundan beş-altı sene önce bir Coffee Department alımı olmuştu. 50 sayfa mesaj atılmıştı sadece aylık alım sayfasında. Bazı kişilerin kahveleri 7-10 gün gecikmişti.

Bunu şunun için yazdım: Coffee Department'ın güveni oluşmadan önce de bu firmayla ilgili çokça şikayet olmuştu. Dediğiniz gibi "sipariş yükünü yönetememişti". Fikrinize saygı duyuyorum ve mantıklı buluyorum ancak güvenin oluşması için de şans vermek lazım sanırım. (Diamantina da o alımda ilk kez satışa sunulmuştu yanlış hatırlamıyorsam, hala satılıyor. )
Bu tarz toplu alımlarda gecikme gayet normal. bu konuda bir eleştirim kahveseverlere: hangi kahveyi sipariş geçtiniz de elinize ulaşmadı ? kahve kavurucuları ''amazon prime'' gibi bir hizmet sunamaz. Bu şekilde firmaları darlamanın, daha sipariş sisteme düşmeden; forumdan, maile, telefonlara kadar her yerden rahatsız etmenin anlamı nedir ? 2 gün 3 gün geciksin ne olacak ?

Belki ilk haftadan 100-150 kalem, her kalemin içinde 3-4 çeşit kahveyle uğraşıyor adamlar, sipariş yükünü bir düşünün ? Burada gecikme olması gayet doğal. İnsanları bu şekilde darladıkları için kavurucular kaliteden ödün vermek durumunda kalıyor. İnsanları buna mecbur bırakıyoruz. Bir çok kahve kavurucusu bu durumdan şikayetçi; belki dile getirmiyorlar, çünkü çok şımarık bir kitle var. ''Hızlı bir şekilde kahveye ulaşmak mı, kaliteli bir kahveye ulaşmak mı?'' istiyor insanlar hala çözemedim. Yıllardır kahve alırım, bir firmayı siparişim nerede kaldı diye aradığımı hatırlamam, mutlaka gelir, sakin olun :)

Son düzenleme:
Yeni firmaya şans verme noktasında sadece sipariş yükü olarak bakmıyorum, bu listedeki çoğu firmayı zaten denedim. Kendimce bir çok sebebi var. oylama zamanı şimdi tek tek isim verip kimseyi etkilemenin tartışma açmanın manası yok.

Yeni firmaya şans verme noktasında sadece sipariş yükü olarak bakmıyorum, bu listedeki çoğu firmayı zaten denedim. Kendimce bir çok sebebi var. oylama zamanı şimdi tek tek isim verip kimseyi etkilemenin tartışma açmanın manası yok.
merhaba olumsuz durumlarla karşılaştıysanız veya belirtilen özellik ve kalitede ürün gönderilmediyse bence bu durumları belirteceğiniz -daha önce konusunu açtıysanız yönlendirmeniz için- en uygun yer burası. Çünkü o durumla okumamış veya alışveriş yapmamış kişiler bu durumlardan habersiz oy kullanmış olacaklar.

Forumda pek kimse yeni firmaya şans vermek istemiyor bu toplu alımlarda genellikle amaç uygun fiyata kahve stoğu yapmak gibi görünüyor maalesef.

Coffee Department fav diyorum. Umarım burası seçilir.

Cho Coffee 100gramlık paket fiyatlarını yansıtmış. Fiyatlar için kahvelere tıklayarak görebilirsiniz.
Aynen, fiyatlar bayağı yüksek!

henüz seçilmemiş, deneme ve kendini tanıtma fırsatı için yeni kahvecilere oyumu kullanıyorum.
Cho +1

Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Ekonomik koşulların da farkındayım. Fakat mevzu sadece ekonomi ise çok ucuza içilebilecek hatta gayet iyi kahve satan yerler mevcut bildiğimiz üzere. Dönüp dolaşıp sürekli aynı kavurucuların seçilmesi halinde toplu alımlara katılmaktan vazgeçeceğim. Zira toplu alımın amacının bu olmadığı kanısındayım.

Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Ekonomik koşulların da farkındayım. Fakat mevzu sadece ekonomi ise çok ucuza içilebilecek hatta gayet iyi kahve satan yerler mevcut bildiğimiz üzere. Dönüp dolaşıp sürekli aynı kavurucuların seçilmesi halinde toplu alımlara katılmaktan vazgeçeceğim. Zira toplu alımın amacının bu olmadığı kanısındayım.
Ben bilgi verdim sadece herhangi bir yorumum yok. Cho seçilse dahi 1-2 paket alım yaparım.

Ben bilgi verdim sadece herhangi bir yorumum yok. Cho seçilse dahi 1-2 paket alım yaparım.
😀 Hocam size cevaben yazmadım üstünüze alınmayın. Cevaben yazsam alıntılardım mesajınızı. Genel olarak böyle bir kanı hakim olduğu için fikrimi belirttim. Yoksa şu seçilsin bu seçilmesin derdinde değilim.

Güvenli liman her zaman tercih olmuştur. Oylarda demokratik olarak kullanıldığına göre tek yapacağımız şey saygı duymaktır.

Farklı bir bakış açısı getireyim: Nitelikli kahveden beklenti bile maalesef memleketin ekonomik şartlarından dolayı değişti. Bir çok kişi artık fincandaki sonuca bakıyor. İyi ve keyifli bir blend'se, saçma bir geisha'ya tercih edebiliyor. Forumdaki anketin amacı değişmiş, pek kimsenin umurunda değil. Daha da büyük bir kitlenin tepki gösterdiği "toplu alıma seçilince kavurma tutarsızlığı" üzerine bir de bu tutarsız ürünü gereksiz paralara satın almak sadece iyi gelir sahibi olanların sürdürebileceği bir hobi haline geliyor.

Bu ay yeni bir kavurucu seçilmezse sonraki 2 ay milestone ve coffenutz varken Bi başkasının seçilme ihtimali dahada düşük. Bu ay beğendiğim kavurucular olmasına rağmen cho nun seçkisi fena değil ve yeni seçilecek diye ona oy verdim ancak sonraki 2 ayın isimlerini görünce yeni kavurucu gözüm görmez herhalde. En azından bilindik kavurucu olsada ürünleri değiştiği için yeni ürünleri sevdiğimiz milestones ve coffenutz tan denemek yinede yeni bir deneyim olacaktır

Arkadaşlar naçizane tavsiyem amacım provakasyon değil yanlış anlaşımasın bence şu andan itibaren hem de güzel bir kapışma olur son günler nazarında cho ve department harici oy verenlerin hepsi cho veya departmenttan birine değiştirirse oyunu güzel bi son çıkış olur . Neticede ikisinden biri alacak gibi gözüküyor. Herkese iyi akşamlar diliyorum 🙂

Oylama bölümüne tıkladığımızda, kimin hangi kavurucuya oy verdiğinin görüntülenebilmesi bence güzel bir ayrıntı olmamış.

Oylama bölümüne tıkladığımızda, kimin hangi kavurucuya oy verdiğinin görüntülenebilmesi bence güzel bir ayrıntı olmamış.
Bu yeni sistemle birlikte seçkisi en ucuz kavurucu hangisiyse o seçilecek - gibi görünüyor.

Muhtemelen bir noktada eski sisteme geri dönülecek, zira sürpriz bir tercih ihtimalini kaldırıyor bu sistem. Önümüzdeki 2-3 ayın kavurucusu daha oylama dahi yapılmadan belli şu an...

Bu yeni sistemle birlikte seçkisi en ucuz kavurucu hangisiyse o seçilecek - gibi görünüyor.

Muhtemelen bir noktada eski sisteme geri dönülecek, zira sürpriz bir tercih ihtimalini kaldırıyor bu sistem. Önümüzdeki 2-3 ayın kavurucusu daha oylama dahi yapılmadan belli şu an...
bence sadece fiyat etkili değil, eski firmalara güveniyor insanlar.benim genel olarak gördüğüm bu. yeni firmalar forumlarda kahve tanıtımı dışında bir şey yapmıyorlar, daha farklı şeyler lazım gibi. Farklıdan kast ettiğim kesinlikle indirim ve fiyat değil.

Geri