• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Anket Ekim 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• ☕ Cho Coffee · hiç seçilmedi · —

• ☕ Hound Coffee · hiç seçilmedi · —

• ☕ Pangea Coffee · hiç seçilmedi · —

• ☕ Clean Cup · Şubat 2021 · —

• ☕ Gordion Coffee Roastery · Aralık 2021 · —

• ☕ Kernel Coffee · Temmuz 2022 · —

• ☕ Williams Roastery · Mayıs 2023 · —

• ☕ Tetra N Caffeine · Haziran 2024 · —

• ☕ Lot Coffee Roastery · Ağustos 2024 · —

• ☕ A4 Kahve · Mart 2025 · —

• ☕ Grizzly Coffee Roasters · Ağustos 2025 · —

• ☕ Coffee Department · Ekim 2025 · —

• ☕ Whole bean coffee · hiç seçilmedi · —

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben teker teker sitelere baktım. Ya seçkiler az. Ya da o bildiğimiz cok işlenmiş kahveler yer alıyor.

Bugun tekrar cho sitesine baktım, kahve segmente basınca 5 tane çıkıyor sadece. Meğersem aşağıda daha var. Tekrar bakayım dedim, böyle hızlıca processi anlamak zor buldum, detaylı detaylı paragrafları okumak gerek. SANTA MONICA JAIRO ARCILA & CHERRY CHERY LADY mesela. Resimde kıraz görünce baktım. Acaba co-fermente mi. İşleminden bir şey anlamadım. Yoksa oyum Cho'ya verirdim

Kullanıcılara önümüzdeki ay sadece editörler arasında oylama yapılması şoku.

Var mı isteyen? Artık her an her şey olabilir. 🙃
Bence oylama ikiye ayrılmalı. Bir ay daha önce seçilmiş firmalar arasında oylama yapılmalı, diğer ay hiç seçilmemiş firmalar arasında. Böylece firmalar boşu boşuna toplu alıma giriyor gibi olmazlar en azından. Ayrıca güven meselesini de anlamış değilim. Konuyu açan, ilgilenen arkadaşlar zannetmiyorum ki güven sorunu oluşturanilecek bir kavurucuyu ankete kabul etsinler.

Bence oylama sistemi kalkmalı. Her kavurucu firmadan bir temsilci seçip yarıştırılmalı. Yarışı kazanan seçimi kazanmış sayılmalı. Yarış konseptini de editörler belirlemeli. Hatta turnuva sistemi de yapılabilir daha heyecanlı olur. Final falan izleriz. ☺️

Hiç seçilmeyeni denemek istiyorum o yüzden oyum Cho coffee, her ay kazanacak gibi oluyor hem😄

pangea ya verdim, umarım ilk defa seçilecek bir firma seçilir diyecektim 6 defa seçilmiş kavurucu açık ara önde gidiyor. Spada, Niji, Sezy gibi bir döngüdür gidiyor...

Geri