• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Ben de 14 gram 2.5 ile denedim az önce, 107 saniye sürdü. İnceliği yeterli gözüktü bana, kahveyi de içiyorum, lezzetli oldu herhangi bir şikayetim yok, bu kez süre de kabul edilebilir geldi.

Neyse değirmenleri tanıdıkça ve herkesin öğütme aralıklarına hakim olmasıyla taşlar yavaş yavaş yerine oturdu. Demek ki bende mesela 2 klik sizlerde 2.5 - 3 gibi bir aralığa denk geliyor. Türk kahvesinde bir memnuniyet oluştuysa diğerleri zaten yağ gibi akıp gidiyor. Herkese güzel öğütümler dilerim.

3.2 ile espresso öğütüyorum ben K-pro'da. Türk kahvesi için biraz kalın değil mi?

c40'a verdigim paraya yanarim, gozunu sevdigim k plus
Neredesiniz? Benle aldınız, ses yok . Tek başıma anlatıyorum millete, ben k plus' tan önce el değirmeni değil başka bi şey kullanıyormuşum diye.

7FFE1DB6-C28D-4865-B3FC-7534ADE85E47.jpegTemizlik yapayım dedim sıkıntıya kaldım bunu bir türlü sökemedim videodan da baktım doğru yöne açmaya çalışıyorum :).
İlk geldiğinde sıfır noktasını ayarlamaya çalışırken çok döndürünce ayar kısmını takılıp kalıyordu, ayar kısmı değil başka bir kısım dönüyordu zor kurtarmıştım o durumdan bir iki kere olmuştu o yüzden mi sıkıştı acaba.

Son düzenleme:
Neredesiniz? Benle aldınız, ses yok . Tek başıma anlatıyorum millete, ben k plus' tan önce el değirmeni değil başka bi şey kullanıyormuşum diye.
:LOL: aldiktan sonra 1 ay boyunca evde olmadigim icin pek sik kullanamadim. o yuzden geribildirim gecikti.

her seferinde oguttukten sonra sasirtiyor beni;

-hayir, bu kadar cabuk ogutmus olamaz.
-shaka? 20 gr cekirdek bu kadar erken bitmis olamaz...

her seferinde degirmeni sallamaktan yoruldum ama itiraf etmem lazim icerisinde cekirdek kalmis midir, yok kalmiyor. mokapot, tk, filtre. dunya varmis be!

Bende uzun zamandır açamıyordum. Gecen gün sonunda açabildim
Ekli dosyayı görüntüle 14123Temizlik yapayım dedim sıkıntıya kaldım bunu bir türlü sökemedim videodan da baktım doğru yöne açmaya çalışıyorum :).
İlk geldiğinde sıfır noktasını ayarlamaya çalışırken çok döndürünce ayar kısmını takılıp kalıyordu, ayar kısmı değil başka bir kısım dönüyordu zor kurtarmıştım o durumdan bir iki kere olmuştu o yüzden mi sıkıştı acaba.

K-plus’ta bir somun var. Yaya basan. O somunun düz tarafı mı yaya gelecek diğer tarafı mı? Unuttum :) sanki mantıken düz taraf gelmeli. Neden sordum çünkü ben ters monte etmişim düz taraf yukarı gelmiş ama öğütümde bir fark hissetmedim.

Geri