DaleCooper
Barista
Ben de 14 gram 2.5 ile denedim az önce, 107 saniye sürdü. İnceliği yeterli gözüktü bana, kahveyi de içiyorum, lezzetli oldu herhangi bir şikayetim yok, bu kez süre de kabul edilebilir geldi.
Neredesiniz? Benle aldınız, ses yok . Tek başıma anlatıyorum millete, ben k plus' tan önce el değirmeni değil başka bi şey kullanıyormuşum diye.c40'a verdigim paraya yanarim, gozunu sevdigim k plus
Temizlik yapayım dedim sıkıntıya kaldım bunu bir türlü sökemedim videodan da baktım doğru yöne açmaya çalışıyorum Neredesiniz? Benle aldınız, ses yok . Tek başıma anlatıyorum millete, ben k plus' tan önce el değirmeni değil başka bi şey kullanıyormuşum diye.
Saat yönünde kuvvetlice çevir korkma. Ben de ilkinde zor açmıştım.Ekli dosyayı görüntüle 14123Temizlik yapayım dedim sıkıntıya kaldım bunu bir türlü sökemedim videodan da baktım doğru yöne açmaya çalışıyorum.
Zorladım baya acımadım hiç ama ellerim ağırdı artık bıraktım denemeyi.Saat yönünde kuvvetlice çevir korkma. Ben de ilkinde zor açmıştım.
Değirmen çok sıkılmış geliyor dene bence. Bezle falan dene. Bir kere gevşetsen yetecek. Geri sıkarken çok sıkma ama aynı şeyleri yaşamaZorladım baya acımadım hiç ama ellerim ağırdı artık bıraktım denemeyi.
Bir dahaki temizlikte denerim artık bezle de denedim hatta dinlendim tekrar denedim olmadı bir türlüDeğirmen çok sıkılmış geliyor dene bence. Bezle falan dene. Bir kere gevşetsen yetecek. Geri sıkarken çok sıkma ama aynı şeyleri yaşama![]()
Ekli dosyayı görüntüle 14123Temizlik yapayım dedim sıkıntıya kaldım bunu bir türlü sökemedim videodan da baktım doğru yöne açmaya çalışıyorum.
İlk geldiğinde sıfır noktasını ayarlamaya çalışırken çok döndürünce ayar kısmını takılıp kalıyordu, ayar kısmı değil başka bir kısım dönüyordu zor kurtarmıştım o durumdan bir iki kere olmuştu o yüzden mi sıkıştı acaba.
Düz taraf yaya çıkıntılı taraf yukarıya gelmesi lazım.K-plus’ta bir somun var. Yaya basan. O somunun düz tarafı mı yaya gelecek diğer tarafı mı? Unuttumsanki mantıken düz taraf gelmeli. Neden sordum çünkü ben ters monte etmişim düz taraf yukarı gelmiş ama öğütümde bir fark hissetmedim.
Ameliyat eldiveni ile deneyin bir dahaki sefere isterseniz, ben o şekilde açabilmiştimZorladım baya acımadım hiç ama ellerim ağırdı artık bıraktım denemeyi.