Rudiger Simon
Barista
DemsCoffee'ye mail attım yarın olmazsa servise göndereceğim bi baksınlarArkadaşlar "0" noktasını doğru ayarladığınızdan eminseniz, dems'e ulaşın. K plus'ı öne geçiren; hız, ergonomi. Bunlara ters bir durum var sizde.
Türk kahvesinden Espresso'ya oradan V60'a çok hızlı ve pratik geçmek ve tüm bu aralıklarda hızlı ve istendik fincan kalitesinde sonuç vermek... Bu değirmenin alamet-i farikasi.Her gün bir tane kesin bazen iki Türk kahvesi yapıyorum. 2,5 - 2,8 -3,0 -3,2 gibi öğütüyorum genelde. Burada yazılan süreleri görünce şaşırdım gerçekten. Zaman tutma gereği duymadım ama yine bu konu altında olması lazım yazmıştım. 30-35 saniye civarı diye hatırlıyorum 8-8,5 gram kahve için.
3-4 dakika öğütüm yapsam kahve içme isteğim kaybolur büyük ihtimalle
Bu arada Türk kahvesi için pudra kıvamı pek tercih edilmiyor, forumda konusu ve videoları vardı.
Öğütüm nasıldı?Durumu DemsCoffee'ye mail ile ilettim Yusuf bey direk aradı sağolsun değirmenimde herhangi bir sorun olmadığını Türk kahvesi için 3.0 - 3.2 ayarda öğütmemi tavsiye etti 3.2 ayarda cascavel verde yi tekrar öğüttüm ortalama 30-40 saniye arasında yine biraz güç uygulayarak öğütebildim kendisi bir kaç deneme yapmamı daha tavsiye etti
Demlemedim ama fena görünmüyorÖğütüm nasıldı?
Bir sorun olmadığını, normal olduğunu duymak sevindiriciDurumu DemsCoffee'ye mail ile ilettim Yusuf bey direk aradı sağolsun değirmenimde herhangi bir sorun olmadığını Türk kahvesi için 3.0 - 3.2 ayarda öğütmemi tavsiye etti 3.2 ayarda cascavel verde yi tekrar öğüttüm ortalama 30-40 saniye arasında yine biraz güç uygulayarak öğütebildim kendisi bir kaç deneme yapmamı daha tavsiye etti
Uzun bir süre tekrar kampanya olmayacağı söylenmişti maalesef.Merhabalar
Jx pro almaya karar verene kadar indirimi kaçırdım. Benim gibi geç karar veren bir on kişi daha toplarmıyız yeni indirim talep edelim