• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Yukarda birisi yazmıştı cmd yi bekleyemeyeceğim için alıyorum diye. Acaba cmd ile kıyaslandığında başa baş bir durumda mı? Hangi modelini kıyaslarsınız ya da? Yoksa durumu olanlara cmd mi önerirsiniz? Yoksa pro modeli alıp rahat eder miyiz? Teşekkürler
Comandante ile kıyaslanan K-Pro ve K-Plus. Burr yapıları Comandante C40'taki yedigen 'kesici' burr'ün yapısına çok benzer. Burrde normalde mantık giderek daralan bir alana çekirdekleri zorlayarak 'ufalanmasını' sağlamaktır, ama C40, K-Pro, Kinu M47 gibi değirmenin burrleri dişlerin açısından dolayı daha çok çekirdeklere ufak kesikler atıyor gibi düşünülebilir. Öğütüm daha kolay oluyor ve homojenlik artıyor fakat hız açısından dezavantajlı oluyor. Eğer Comandante gibi bir değirmen düşünüyorsanız 1Zpresso K-Pro veya K-Plus'ı düşünmelisiniz. K-Plus'ın kavanozu manyetik ve espresso kullanımında portafiltreye direkt aktarım yapabilmek için küçük bir kavanoz eklentisiyle geliyor.

Espresso için elektrikli bir değirmen, filtre kahve pour over gibi espresso dışındaki öğütümler için el değirmeni düşünüyorum. Geçiş daha kolay olur diye. Espressodan ziyade diğer öğütüm dereceleri işin kullanacağım.

Bu kampanya ile verdiğimiz siparişler ne zaman kargoya verilir acaba, heyecanla yeni değirmenlermizi bekliyoruz.. :cool: :rolleyes:

Yukarda birisi yazmıştı cmd yi bekleyemeyeceğim için alıyorum diye. Acaba cmd ile kıyaslandığında başa baş bir durumda mı? Hangi modelini kıyaslarsınız ya da? Yoksa durumu olanlara cmd mi önerirsiniz? Yoksa pro modeli alıp rahat eder miyiz? Teşekkürler
@teyyaredenkahve Levent Bey’in youtube kahve masası kanalında K-pro için güzel bir incelemesi var, yeryer de comandante ile karşılaştırıyor. Ben bu videoyu izleyerek karar verdim.sizede fikir vermesi için izlemenizi tavsiye ederim

Seramik öğütücüden her türlü geçmeye değer. Fark fincana ciddi yansıyacaktır. Ben seramik öğütücüden Timemore'a geçince bile çağ atlamıştım. JX ya da JX Pro uygun gibi gözüküyor(burr çapı ve TK tüketiminize istinaden söylüyorum), kullanan arkadaşlar daha iyi tavsiye verecektir.
Merhaba,

Bilgi için teşekkür ederim. Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum Türk kahvesi için JX Pro mu K-Pro mu daha uygundur. Zaten Aeropress için ikisi de uygundur diye düşünüyorum.

Sağlıcakla

Merhaba,

Bilgi için teşekkür ederim. Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum Türk kahvesi için JX Pro mu K-Pro mu daha uygundur. Zaten Aeropress için ikisi de uygundur diye düşünüyorum.

Sağlıcakla

Ben olsam sadece Aeropress ve Türk kahvesi için JX Pro tercih ederdim. K-Pro'nun fiyat farkının geri dönüşünü en belirgin filtre demlemelerde alırsınız.

Ben olsam sadece Aeropress ve Türk kahvesi için JX Pro tercih ederdim. K-Pro'nun fiyat farkının geri dönüşünü en belirgin filtre demlemelerde alırsınız.
Merhaba,

Lütfen acemiliğimi hoş görün. Filtre demlemeden kastınız filtre makinaları için olanlar mı? Ben elimde olanları bir yazayım:
Pour-over için aldığım CoffeeGator, Aeropress ,Bialetti Moka Express (hiç kullanmadım) ve Türk kahvesi bunlar için yeterliyse JX Pro alayım. Zaten K-pro da biraz bütçeyi aşıyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim

sağlıcakla

​

Merhaba,

Lütfen acemiliğimi hoş görün. Filtre demlemeden kastınız filtre makinaları için olanlar mı? Ben elimde olanları bir yazayım:
Pour-over için aldığım CoffeeGator, Aeropress ,Bialetti Moka Express (hiç kullanmadım) ve Türk kahvesi bunlar için yeterliyse JX Pro alayım. Zaten K-pro da biraz bütçeyi aşıyor.

sağlıcakla

​

@mnazmi Selamlar,

Güzel seçim,bende mokapot kullanıyorum ve bir sonraki hedefim cafelat robot yada flair espresso olduğu için bende aynı değirmeni temin ettim.Ben bir kaç sorun yaşamıştım fakat acemiliğimden kaynaklı sorunlardı ve DemsCoffee nin güçlü desteği ile çözdüm.Güle güle güzel günlerde kullamanı dilerim.

@mnazmi Selamlar,

Güzel seçim,bende mokapot kullanıyorum ve bir sonraki hedefim cafelat robot yada flair espresso olduğu için bende aynı değirmeni temin ettim.Ben bir kaç sorun yaşamıştım fakat acemiliğimden kaynaklı sorunlardı ve DemsCoffee nin güçlü desteği ile çözdüm.Güle güle güzel günlerde kullamanı dilerim.
Merhaba,

Sanırım JX Pro modelini kastettiniz, değil mi?
sağlıcakla

Tekrar Selamlar @mnazmi

Doğrudur bende JX PRO aldım.

Merhaba,

sağlıcakla

​

Bütçenizi aşıyorsa hiç düşünmeye gerek yok zaten. JX Pro ile o bahsettiğiniz bütün demleme yöntemleriyle çok iyi sonuçlar alırsınız. Filtre derken aklımda "pour over" yöntemler vardı. K-Pro ile CoffeeGator'ınızda marjinal seviyede daha iyi fincanlar alabilirsiniz ama bu demek değil ki JX-Pro pour over yönteminde kötü sonuçlar veriyor.

Merhaba,

JxPro satına almaya çalıştığımda "Uyarı: Kupon kodunuz geçersiz, süresi ya da kullanım limiti dolmuş!" hatası alıyorum. Kampanya bitti mi acaba?

sağlıcakla

Merhaba,

JxPro satına almaya çalıştığımda "Uyarı: Kupon kodunuz geçersiz, süresi ya da kullanım limiti dolmuş!" hatası alıyorum. Kampanya bitti mi acaba?

sağlıcakla

Size özel 1 adet stok açtı firma

Geri