• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Bende 20 çok ince ve tozlu oluyor ya, hep 24-26 gibi geziyorum. Yarın sabah kahve yapacağınız zaman yakından çekilmiş bir örnek paylaşır mısınız 20. adımda? Ben de atayım karşılaştıralım.
Açıkçası ben incelikten ziyade demleme süresini esas alıyorum. 23-24 klik öğütümlerde kahve hiç su tutmuyor ve demleme çok hızlı bitiyor. O sebepten azalta azalta 19-21 arasının kendimce daha ideal olduğuna kanaat getirdim.

Comandante de 23 klik ile öğütüyorum, öğütümleri yan yana koyarak JX de 2 tam 1 yarım tur yani 2,5 tur ile öğütüyorum şu an için kaç kliğe denk geliyorsa artık 🤔
Comandante varsa karşılaştırmalarınızı bekleriz, bizim için de çok yardımı olur aslında. JX 2.5 tur tam 25 oluyor işte. Ben de tam o ayarlarda yapıyorum. Nasıl sizce comandanteye göre daha mı tozlu ?

Comandante varsa karşılaştırmalarınızı bekleriz, bizim için de çok yardımı olur aslında. JX 2.5 tur tam 25 oluyor işte. Ben de tam o ayarlarda yapıyorum. Nasıl sizce comandanteye göre daha mı tozlu ?
Comandante ve JX ile aynı anda aynı kahve ile bir demleme yapıp videoya alıp paylaşıcam, öğütüm boyutlarınıda fotoğraflayacağım ama zaman sıkıntım var uğraşamıyorum,gözleme dayalı toz oranı iyi görünüyor.

1zpresso Jx - 21 numara (2 tam tur + 1 numara = 23 click)

Nasıl sizce? bana biraz tozlu gibi geldi, Natural işlenmiş kahve ama.

IMG_20210216_132928.jpgIMG_20210216_132953~2.jpg

Özel mesaj ile çok fazla talep geliyor üyelerimizden. Genel bir bilgilendirme yapayım. Mart ayında yeni modeller ve yeni stoklar ile birlikte kahve kulübüne özel bir kampanya yapacağız. Lütfen biraz daha bekleyelim.

Selamlar arkadaşlar, firma ile konuştum.

Anladığım kadarıyla şu anda satışta olan modeller dışında yeni modeller de gelecek. K-plus ve JE-Plus gibi. Tabii, bunlar biraz daha üst seviye ve fiyatları farklı olacaktır.

Mart ayında ürünlerin gelmesi bekleniyormuş ve fiyatlar netleşince bizimle paylaşacaklar. Malum, bu aralar pandemi kaynaklı gümrüklerde gecikmeler olabiliyormuş.

Bilginiz olsun.

Firmanın web sitesi:

Anladığım kadarıyla şu anda satışta olan modeller dışında yeni modeller de gelecek. K-plus ve JE-Plus gibi. Tabii, bunlar biraz daha üst seviye ve fiyatları farklı olacaktır.

Mart ayında ürünlerin gelmesi bekleniyormuş ve fiyatlar netleşince bizimle paylaşacaklar. Malum, bu aralar pandemi kaynaklı gümrüklerde gecikmeler olabiliyormuş.

Bilginiz olsun.

Firmanın web sitesi:
Tahmini olarak ne kadarlık bir indirim sunarlar forum için sizce?Aklımda aslında comandante var ancak bu markanın k-pro modelide çok şık ve heybetli görünüyor

Tahmini olarak ne kadarlık bir indirim sunarlar forum için sizce?Aklımda aslında comandante var ancak bu markanın k-pro modelide çok şık ve heybetli görünüyor
İndirim detayları whatsapp grupları aracılığı ile açıklanıyor ve forumda paylaşılması yasak.

Ayrıca, indirim oranları ve stok miktarı tamamen firmalar tarafından belirleniyor. Sürece biz doğrudan müdahil olmuyoruz.

Bilginiz olsun.

Firmanın web sitesi:
@schiele tahminlerimiz doğruymuş 😄

Geri