27 Euro’yu geçtiği için gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor. Burada değirmenin fiyatı 1000 Euro’yu geçiyor zatendirek türkiyeye sipariş versek gümrük vergisi ne kadar tutuyor acaba
Bilgi için teşekkürler, İngiltere’ye sipariş etsek dahi 550 sterlinden ucuza gelmiyor sitesine göre,en uygun şekilde almanın yolu nedir bu cihazı ?27 Euro’yu geçtiği için gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor. Burada değirmenin fiyatı 1000 Euro’yu geçiyor zaten
2 senedir kullanıyorum. almayın pişman olmanız kuvvetle muhtemel.Evet geçmiştir. Bir çok ekipmanı mesajlara bakıp etkilenip almışızdır. Sonra zaman aşımı gibi bir şey oluyor daha iyisi çıkıyor. 2 yıldır niche zero kullanan hala başka değirmen almayan varsa yazsın bilgilenelim. sıkıntı var. ciddiyim. Detay nedir şuan hatırlamıyorum. Kullananlara sormak gerek. Az kalsın bende alacaktım. bit yeniği var. hissettim. commandante nin modası gibi elektrikli değirmende niche zero modası vardır. eskimiştir. daha iyisine layıksınız![]()
niche zero modası geçmiştir. Çok da iyi olmadığını hissettim. Kullananların yorumu.
Comandante ve jx pro kullandım. Öğütümleri farklı. Commandante çok az fine üretiyor. Konik gibi değil çıkardığı espresso ancak jx pro biraz daha fine üretiyor ( comandanteden iki kat hızlı öğütüyor) bu da daha gövdeli ama daha asiditenin daha az olduğu tatların biraz daha birbirine karıştığı bir sonuç veriyor.Şunu merak ediyorum niche zero ile Kinu Comandante ve j ultra gibi Değirmenler’i kıyaslarsak nasıl bir sonuç çıkar deneyiminiz oldu mu otomatik ve manuel olması dışında çıktı kalitesi açısından. @etozlu