• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurtdışı Niche Alımı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arda

Barista
İsim
Arda
Daha fazla  
İsim
Arda
Arkadaşlar haftaya ispanyaya gideceğim ve niche zero almak istiyorum.Orada fiziki satan bir yer bulabilir miyim yoksa orada bir yere sipariş mi vermeliyim?Nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum
 
kendi web sitelerinden sipariş alarak gönderim sağlıyorlar. ben aldıktan sonra değişmediyse bayi vs. gibi bir olayları yoktu.

1.5 sene önce aldım ben. italyadaki yakınıma göndertmiştim. ürün italyaya girdiğinde vergisini ödemiştim.

mail atarak kafandaki soruları sorabilirsin. bana sorularımla alakalı yardımcı olmuşlardı.
 
Ben modası geçmiş e61 grupla modası geçmiş koyu kavrum espressoları sevdiğim için bu fiyat bandında en iyi değirmen.

Lance hedrick de sevmiyor nicheyi. E61 gruplu makinalara da pek çok kez çöp iması yapmışlığı var. Çünkü 3 barla ultra light roast çekirdekten 20 saniyede 1:5 çıktı alıp soup dediği bir içeceği içiyor. Tatlı gövdesiz, bitişi kısa ve pour overa daha yakın bir içecek. Böyle bir beklenti varsa konik değirmen almak mantıklı değil

Niche duo ise 600 sterline hem flat hem konik değirmen sunuyor. Rpm ayarı ve knocker harici bir eksik göremiyorum.
 
Modası mı geçmiş? Milleti kazıklamak için tekstil sektörü moda diye bir şey saçmaladı sesimizi çıkarmadık da kahveye de geldiyse işimiz var. Cümleten geçmiş olsun.
 
Evet geçmiştir. Bir çok ekipmanı mesajlara bakıp etkilenip almışızdır. Sonra zaman aşımı gibi bir şey oluyor daha iyisi çıkıyor. 2 yıldır niche zero kullanan hala başka değirmen almayan varsa yazsın bilgilenelim. sıkıntı var. ciddiyim. Detay nedir şuan hatırlamıyorum. Kullananlara sormak gerek. Az kalsın bende alacaktım. bit yeniği var. hissettim. commandante nin modası gibi elektrikli değirmende niche zero modası vardır. eskimiştir. daha iyisine layıksınız :)
2 senedir kullanıyorum. almayın pişman olmanız kuvvetle muhtemel.
Ne aldığını bilen için 500 dolar bandında en iyi konik single dose espresso odaklı değirmen (light ve ultra light roast için flat kullanın)

1000 dolar bütçesi olan da bence 1000 dolar ve üzeri Değirmenler’e baksın. Hem malzeme kalitesi artıyor hem de burr çapı olarak çok daha güzel yerlere erişim oluyor.
 
Son düzenleme:
Şunu merak ediyorum niche zero ile Kinu Comandante ve j ultra gibi Değirmenler’i kıyaslarsak nasıl bir sonuç çıkar deneyiminiz oldu mu otomatik ve manuel olması dışında çıktı kalitesi açısından. @etozlu
 
Şunu merak ediyorum niche zero ile Kinu Comandante ve j ultra gibi Değirmenler’i kıyaslarsak nasıl bir sonuç çıkar deneyiminiz oldu mu otomatik ve manuel olması dışında çıktı kalitesi açısından. @etozlu
Comandante ve jx pro kullandım. Öğütümleri farklı. Commandante çok az fine üretiyor. Konik gibi değil çıkardığı espresso ancak jx pro biraz daha fine üretiyor ( comandanteden iki kat hızlı öğütüyor) bu da daha gövdeli ama daha asiditenin daha az olduğu tatların biraz daha birbirine karıştığı bir sonuç veriyor.

El değirmeni ile espressonun tekrar edilebilirliği düşük. Rpm, tuttuğunuz açı hep değişiyor ve parçacık dağılımları da değişiyor.
Buna karşın niche hep aynı sonucu verebiliyor. Hatta yeni bir çekirdeğe hangi ayarda başlayacağınızı çoğu zaman çok rahat tutturuyorsunuz. Çünkü bu değirmen size çekirdeğin potansiyelinin en iyi sonucu yerine belki yüzde 80ini veriyor ve hata payınızı çok geniş tutuyor. Ürettiği finelar, parçacık dağılımının böyle oluşu size kolay kullanım sunarken çayımsı kahvelerden hoşlanıyorsanız da aradığınızı veremiyor, tatları ayrıştıramıyor.

Özetle el değirmeniniz istediğiniz aralıklarda öğütüm verecek hassasiyetteyse yavaş öğütüm avantajı ile size tat ayrımı, asiditeyi çok daha iyi verecektir. Niche ise çok güzel bir iş akışı, keyifli kullanım, medium dark roastlarda ve sütlü içecekler için çok iyi espressolar verecek.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst