Öncelikle hoşgeldiniz. Ben bütçeniz elverdiği ölçüde elektrikli kettle almanızı tavsiye ederim ocak üstündense. Zira daha pratik bir kullanım sağladığını düşünüyorum. Fiyatı elbette biraz daha yüksek olacaktır fakat her hafta kettle değiştirmediğimizden sonuçta 1 kez alacağınız bir ürün olma ihtimali yüksek.Herkese hayırlı günler dilerim.Aranıza yeni katıldım.V60 demleme için kettle alma konusunda yardımcı olurmusunuz.Pahalı olmayan elektrikli yada gazlı ateş üstünde kullanabileceğim ve su akışı ideal bir ürün tavsiye ederseniz çok memnun olurum.
Çok teşekkür ederim bilgilerin için tchibo yu bursa şubelerinden araştıracam.Ben de daha işin başındayım, çok öneri sunma konumunda değilimdir belki ama forumda çok şey okudum. İlk olarak ocak üstü ile başlamak istedim bütçemden ötürü fakat termometre olayı biraz zor geldi bana, ondan daha yeni olarak ısı ayarlı kettle’a geçtim. Tchibo’nunkini kullanıyorum -internet stoğu yok ama bazı mağazalarında mevcut- akışı biraz hızlı bu sebeple kirpi süzgeç taktım, onunla devam ediyorum.
Forumda okuduklarım üzerinden şunu diyebilirim: bütçenizin ne olduğu gerçekten önemli, ona göre hareket etmeniz daha kolay olur.
Teşekkür ederim bilgilerin için.Bahsettiğiniz kettle baktım amazon üzerinden alacaktım yoktu.Bir kahve sitesinde gördüm site yada firma ile ilgili bilgim olmadığı için güvenmedim. Ürünün fiyatı 3149 tl .Bahsettiğim sitenin linkini yazıyorum tekrar teşekkürlerÖncelikle hoşgeldiniz. Ben bütçeniz elverdiği ölçüde elektrikli kettle almanızı tavsiye ederim ocak üstündense. Zira daha pratik bir kullanım sağladığını düşünüyorum. Fiyatı elbette biraz daha yüksek olacaktır fakat her hafta kettle değiştirmediğimizden sonuçta 1 kez alacağınız bir ürün olma ihtimali yüksek.
Ben yaklaşık 2 yıl önce Konchero'nun AS-21235 modelini aldım, bir sorun yaşamadım. Akışı biraz hızlı olsa da çaydanlık süzgeciyle yapacağınız ufak bir oynama buna da çözüm buluyor. Ekonomimiz malum, ucuz bir ürün bulmak güç ama diğer ürünlere göre düşük fiyatıyla biraz evvel bahsettiğim kettle'ı kesinlikle tavsiye ederim.
Siteyle alakalı bir bilgim yok maalesef. Bu model bendekinden sonra çıkan 1 üst model diye biliyorum, fiyatı ben aldığımda da daha yüksekti. Kullananlardan olumlu geri dönüşler olduğunu hatırlıyorumTeşekkür ederim bilgilerin için.Bahsettiğiniz kettle baktım amazon üzerinden alacaktım yoktu.Bir kahve sitesinde gördüm site yada firma ile ilgili bilgim olmadığı için güvenmedim. Ürünün fiyatı 3149 tl .Bahsettiğim sitenin linkini yazıyorum tekrar teşekkürler
![]()
Konchero AS-21267A Isı Ayarlı Kettle, 1 L, Elektrikli, Siyah Fiyat
Konchero AS-21267A Isı Ayarlı Kettle, 1 L, Elektrikli, Siyah en uygun fiyatla cafemarkt güvencesiyle hemen al!www.cafemarkt.com
Teşekkür ederim bilgilerin için.Bahsettiğiniz kettle baktım amazon üzerinden alacaktım yoktu.Bir kahve sitesinde gördüm site yada firma ile ilgili bilgim olmadığı için güvenmedim. Ürünün fiyatı 3149 tl .Bahsettiğim sitenin linkini yazıyorum tekrar teşekkürler
![]()
Konchero AS-21267A Isı Ayarlı Kettle, 1 L, Elektrikli, Siyah en uygun fiyatla cafemarkt güvencesiyle hemen al!www.cafemarkt.com
o halde hiç gerek yok hayvanlara merhamet etmeyen birinden alışveriş yapmaya![]()
cafemarkt
ortaklarindan biri kemal dağhan akdağ' dir. kendisi bahcesehir' de anne kedi ve yavru kedilerini kurekle parcalamistir. (bkz: esine saldirdi diye yavru kedileri kurekle ezmek) (bkz: #123604541) …eksisozluk.com
Merhabalar, Bursada ikamet ettiğinizi anlıyorum, iyi bir kettle önerisinden önce size karşılaştırma yapmak amacıyla bu kettlerı deneyebileceğiniz mekana davet etmek isterim ve gerekli detaylı aktarabilirim. Ayrıca Bursa içi barista,home barista, kahve sever arkadaşlarla oluşturduğumuz kahve grubuna da sizi davet etmek isterim.Herkese hayırlı günler dilerim.Aranıza yeni katıldım.V60 demleme için kettle alma konusunda yardımcı olurmusunuz.Pahalı olmayan elektrikli yada gazlı ateş üstünde kullanabileceğim ve su akışı ideal bir ürün tavsiye ederseniz çok memnun olurum.
Çok geç ısıtıyor ben önermem..Teşekkür ederim bilgilerin için.Bahsettiğiniz kettle baktım amazon üzerinden alacaktım yoktu.Bir kahve sitesinde gördüm site yada firma ile ilgili bilgim olmadığı için güvenmedim. Ürünün fiyatı 3149 tl .Bahsettiğim sitenin linkini yazıyorum tekrar teşekkürler
![]()
Uygun fiyatlı bir şey kalmadı malesefhttps://www.hepsiburada.com/epinox-...k-secenekli-siyah-inox-800-ml-pm-HB00001AYDOA
şunu önermeye gelmiştim kullanıyorum memnunum diye. Uygun fiyatlıydı aslında ama şimdiki fiyatını görünce ağzım açık kaldı.2021 nisanda 150 liraya almıştım.
![]()
Size de merhabalar.Nazik davetiniz için teşekkür ederim.Çok memnun oldum. Sizin bu davetinize karşılık sizi ziyaret edip tanışmaktan mutluluk duyarım ayrıca tecrübelerinizden yararlanmak benim için büyük bir fırsat.İnşallah yakın zamanda görüşmek dileği ile.Gurubuna ekleyebilirsiniz severek katılırım.
Bülent bey kusura bakmayın hastalandım çarşamba dan beri elime telefonu almadım neredeyse şimdi gördüm mesajınızı.Kettle için kararsızım şuan. Tartıya gelince; Model ve fiyat iletirseniz sevinirim tabi hala satılıksaMrb @1071ccn
Elimde kullanmadığım elektrikli konchero mevcut çelik renk görünümlü olan model siyahı değil. Sıfır ayarında az kullanıldı. Bursada'yım. İlan vs. koymadım aradığınızı görünce bir de Bursa olunca o yüzden yazdım. Tartı da var kullanmadığım![]()
Benim bir yılı geçti kullanıyorum. gayet güzel fiyatları biraz artmış ama, geç ısıtma ölçmedim ama gayet iyi.Teşekkür ederim bilgilerin için.Bahsettiğiniz kettle baktım amazon üzerinden alacaktım yoktu.Bir kahve sitesinde gördüm site yada firma ile ilgili bilgim olmadığı için güvenmedim. Ürünün fiyatı 3149 tl .Bahsettiğim sitenin linkini yazıyorum tekrar teşekkürler
![]()