• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Başlayan için Kettle Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1071ccn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1071ccn

Yeni Üye
İsim
burak
Daha fazla  
İsim
burak
Herkese hayırlı günler dilerim.Aranıza yeni katıldım.V60 demleme için kettle alma konusunda yardımcı olurmusunuz.Pahalı olmayan elektrikli yada gazlı ateş üstünde kullanabileceğim ve su akışı ideal bir ürün tavsiye ederseniz çok memnun olurum.

Ben de daha işin başındayım, çok öneri sunma konumunda değilimdir belki ama forumda çok şey okudum. İlk olarak ocak üstü ile başlamak istedim bütçemden ötürü fakat termometre olayı biraz zor geldi bana, ondan daha yeni olarak ısı ayarlı kettle’a geçtim. Tchibo’nunkini kullanıyorum -internet stoğu yok ama bazı mağazalarında mevcut- akışı biraz hızlı bu sebeple kirpi süzgeç taktım, onunla devam ediyorum.

Forumda okuduklarım üzerinden şunu diyebilirim: bütçenizin ne olduğu gerçekten önemli, ona göre hareket etmeniz daha kolay olur.

Herkese hayırlı günler dilerim.Aranıza yeni katıldım.V60 demleme için kettle alma konusunda yardımcı olurmusunuz.Pahalı olmayan elektrikli yada gazlı ateş üstünde kullanabileceğim ve su akışı ideal bir ürün tavsiye ederseniz çok memnun olurum.
Öncelikle hoşgeldiniz. Ben bütçeniz elverdiği ölçüde elektrikli kettle almanızı tavsiye ederim ocak üstündense. Zira daha pratik bir kullanım sağladığını düşünüyorum. Fiyatı elbette biraz daha yüksek olacaktır fakat her hafta kettle değiştirmediğimizden sonuçta 1 kez alacağınız bir ürün olma ihtimali yüksek.

Ben yaklaşık 2 yıl önce Konchero'nun AS-21235 modelini aldım, bir sorun yaşamadım. Akışı biraz hızlı olsa da çaydanlık süzgeciyle yapacağınız ufak bir oynama buna da çözüm buluyor. Ekonomimiz malum, ucuz bir ürün bulmak güç ama diğer ürünlere göre düşük fiyatıyla biraz evvel bahsettiğim kettle'ı kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de daha işin başındayım, çok öneri sunma konumunda değilimdir belki ama forumda çok şey okudum. İlk olarak ocak üstü ile başlamak istedim bütçemden ötürü fakat termometre olayı biraz zor geldi bana, ondan daha yeni olarak ısı ayarlı kettle’a geçtim. Tchibo’nunkini kullanıyorum -internet stoğu yok ama bazı mağazalarında mevcut- akışı biraz hızlı bu sebeple kirpi süzgeç taktım, onunla devam ediyorum.

Forumda okuduklarım üzerinden şunu diyebilirim: bütçenizin ne olduğu gerçekten önemli, ona göre hareket etmeniz daha kolay olur.
Çok teşekkür ederim bilgilerin için tchibo yu bursa şubelerinden araştıracam.

Öncelikle hoşgeldiniz. Ben bütçeniz elverdiği ölçüde elektrikli kettle almanızı tavsiye ederim ocak üstündense. Zira daha pratik bir kullanım sağladığını düşünüyorum. Fiyatı elbette biraz daha yüksek olacaktır fakat her hafta kettle değiştirmediğimizden sonuçta 1 kez alacağınız bir ürün olma ihtimali yüksek.

Ben yaklaşık 2 yıl önce Konchero'nun AS-21235 modelini aldım, bir sorun yaşamadım. Akışı biraz hızlı olsa da çaydanlık süzgeciyle yapacağınız ufak bir oynama buna da çözüm buluyor. Ekonomimiz malum, ucuz bir ürün bulmak güç ama diğer ürünlere göre düşük fiyatıyla biraz evvel bahsettiğim kettle'ı kesinlikle tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bilgilerin için.Bahsettiğiniz kettle baktım amazon üzerinden alacaktım yoktu.Bir kahve sitesinde gördüm site yada firma ile ilgili bilgim olmadığı için güvenmedim. Ürünün fiyatı 3149 tl .Bahsettiğim sitenin linkini yazıyorum tekrar teşekkürler

Teşekkür ederim bilgilerin için.Bahsettiğiniz kettle baktım amazon üzerinden alacaktım yoktu.Bir kahve sitesinde gördüm site yada firma ile ilgili bilgim olmadığı için güvenmedim. Ürünün fiyatı 3149 tl .Bahsettiğim sitenin linkini yazıyorum tekrar teşekkürler
Siteyle alakalı bir bilgim yok maalesef. Bu model bendekinden sonra çıkan 1 üst model diye biliyorum, fiyatı ben aldığımda da daha yüksekti. Kullananlardan olumlu geri dönüşler olduğunu hatırlıyorum

o halde hiç gerek yok hayvanlara merhamet etmeyen birinden alışveriş yapmaya

Kocnhero kettle uzun süredir kullanıyorum. F/P olarak çok iyi ancak her daim bir derece üstüne kaynatıyor ve oldukça yavaş 😅

Ben daha yeni başlıyorum bu hobiye aromalı kahveler çok hoşuma gittiği için artık kendim yapmalıyım dedim ve ekipmanları toplamaya başladım.Bir tek kettle birde terazim eksik kaldı.Bir halt bildiğim de yok hadi hayırlısı😂

Merhabalar, Bursada ikamet ettiğinizi anlıyorum, iyi bir kettle önerisinden önce size karşılaştırma yapmak amacıyla bu kettlerı deneyebileceğiniz mekana davet etmek isterim ve gerekli detaylı aktarabilirim. Ayrıca Bursa içi barista,home barista, kahve sever arkadaşlarla oluşturduğumuz kahve grubuna da sizi davet etmek isterim.

Size de merhabalar.Nazik davetiniz için teşekkür ederim.Çok memnun oldum. Sizin bu davetinize karşılık sizi ziyaret edip tanışmaktan mutluluk duyarım ayrıca tecrübelerinizden yararlanmak benim için büyük bir fırsat.İnşallah yakın zamanda görüşmek dileği ile.Gurubuna ekleyebilirsiniz severek katılırım.

Çok geç ısıtıyor ben önermem..

Size de merhabalar.Nazik davetiniz için teşekkür ederim.Çok memnun oldum. Sizin bu davetinize karşılık sizi ziyaret edip tanışmaktan mutluluk duyarım ayrıca tecrübelerinizden yararlanmak benim için büyük bir fırsat.İnşallah yakın zamanda görüşmek dileği ile.Gurubuna ekleyebilirsiniz severek katılırım.

Mrb @1071ccn
Elimde kullanmadığım elektrikli konchero mevcut çelik renk görünümlü olan model siyahı değil. Sıfır ayarında az kullanıldı. Bursada'yım. İlan vs. koymadım aradığınızı görünce bir de Bursa olunca o yüzden yazdım. Tartı da var kullanmadığım😀

Mrb @1071ccn
Elimde kullanmadığım elektrikli konchero mevcut çelik renk görünümlü olan model siyahı değil. Sıfır ayarında az kullanıldı. Bursada'yım. İlan vs. koymadım aradığınızı görünce bir de Bursa olunca o yüzden yazdım. Tartı da var kullanmadığım😀
Bülent bey kusura bakmayın hastalandım çarşamba dan beri elime telefonu almadım neredeyse şimdi gördüm mesajınızı.Kettle için kararsızım şuan. Tartıya gelince; Model ve fiyat iletirseniz sevinirim tabi hala satılıksa😀teşekkürler

Benim bir yılı geçti kullanıyorum. gayet güzel fiyatları biraz artmış ama, geç ısıtma ölçmedim ama gayet iyi.

Geri