• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Vitus Coffee İzmir/Çiğli

Yeni premium seride washed passion fruit harika bir çekirdek. Düz taban demleyici ile demlemelere çok iyi yanıt verdi. Gayet dengeli asidite ve tatlılık sunuyor öncelikle ellerinize sağlık✌️
La loma çekirdeğine ise uygun bir reçete bulamadım henüz. Sizin bir tavsiyeniz var mı?
@vitusgökçen

Colombia El Mirador Nectar Yellow Fruits tekrar gelir mi? veya benzer bir kahve var mi acaba? Bu kahvenin detaylarini da goremiyorum stokta kalmadigi icin. Inanilmaz begendigim bir kahveydi, forumda bir arkadas haylayf kokusu var demisti. Kesinlikle katiliyorum :)

Colombia El Mirador Nectar Yellow Fruits tekrar gelir mi? veya benzer bir kahve var mi acaba? Bu kahvenin detaylarini da goremiyorum stokta kalmadigi icin. Inanilmaz begendigim bir kahveydi, forumda bir arkadas haylayf kokusu var demisti. Kesinlikle katiliyorum :)
Geçen hafta 7 aylık nectar demledim buzlukta durmamasına rağmen tüm mutfak çok güzel koktu özledik

Bugün ben de ziyaret ettim deniz manzaralı guzel bi yer bulmuşlar konseptleri de fena değildi cold brew gayet başarılı hayırlı olsun diyelim.balcova urla arası bölgede nitelikli kahveci yoktu benim icin cok guzel oldu evde v60 demlemem artik😀

Herkese merhaba,

Aralık ayında kahve stoklarını yenilemek isteyenler için güzel bir kampanya başlattık. 8–31 Aralık tarihleri arasında sadece kahvelerde geçerli olmak üzere sepet tutarına göre katlanan bir indirim sistemimiz bulunuyor:

• 1.000 – 1.500 TL arası sepetlerde → %15 indirim
  • 1.500 – 2.500 TL arası sepetlerde → %20 indirim
  • 2.500 TL ve üzeri sepetlerde → %25 indirim

İndirimin sadece kahvelerde geçerlidir. Ayrıca mevcutta bulunan %10 kilogramlık kahve indirimleriyle de birleştirilebilir. Merak ettiğiniz bir kahve demleme önerisi olursa memnuniyetle yardımcı oluruz.

Keyifli demlemeler! ☕✨

Bugün uzun bir aradan sonra Vitus Coffee den Colombia Valparaiso kahvesini aldım. Bildiğim şeyleri almak biraz sıktığı için, ve denemek için aldığım SanalBaharat kahvelerinin hep benzeri bir çıktı vermesinden sonra tekrar ilk evde demlemelere başladığım günlere döndüm.
Henüz 7 günlük çekirdek, biraz daha beklemesi gerekiyor ama evde konuşuldu. Uzun zamandır bir iki kelime konuşmak dışında kahveleri konuşmak çok içimizden gelmiyordu.
Demleme Reçetesi:

Kavurucu:
Vitus Coffee
Çekirdek: Colombia Valparaiso - Washed
Demleme Yöntem ve Detayları: V60 02 - Cafec Abaca kağıt
Öğütüm Detayları: DF64 - Stock burr - Slow feeder 4 delik / 50 klik
Su Detayları: 92° Kuzeyden
Toplam Süre: 2:00
Oran: 1/16 oran; 15 gr çekirdek/240 su

Demleme Basamakları: 40 sn 60 ml bloom, ardından yavaş tek döküşte 1.25 civarı 240gr, 2:00 da bitiş

Tadım Detayları: Kahvenin tadım notlarında bulunan kakao ve kırmızı meyveler çok güzel bir şekilde hissediyor. Kakao bildiğin damağı kaplıyor, soğudukça da narenciye ve kırmızı meyveleri çok daha net alıyorsun. Aromada tatlılık çok baskın. Ellerinize sağlık!
2.jpeg1.jpeg

Urlada yer acmislardi gecenlerde yolum dustu kapatmislar mekani ama kavrumlar baska yerde yapiliyordu zaten insallah iyilerdir

sitede satışta hiç çekirdek yok :( en son leone'de premium kutu çekirdeklerini görüyordum bilgisi olan var mı çekirdek satışlarına devam edecekler mi

Geri