• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Vitus Coffee İzmir/Çiğli

@vitusgökçen 2365 Nolu sipariş XOX kavrum tarihleri nedir acaba üstüne baktım herhangi bir tarih bulamadımda ona göre demlemeye başlayacagım

Merhabalar 23 Temmuz'da sipariş oluşturmuştum, sipariş numaram 2475. Şu an siparişim, "sipariş kargoya hazır" diye bekliyor. Kargo günleriniz ne zaman acaba? Teşekkürler, kolay gelsin
Merhaba, siparişiniz hazır kargoya teslim edildi. Muhtemelen bugün bilgilendirme mesajı gelir. 🙏
@vitusgökçen 2365 Nolu sipariş XOX kavrum tarihleri nedir acaba üstüne baktım herhangi bir tarih bulamadımda ona göre demlemeye başlayacagım
Selamlar, XoX kavrum tarihi 22 Temmuz sizin. Bazen unutuyoruz etiketleri.

Nectar Yellow Fruits Kaldırılmış 😢 yeni premiumlarla beraber bir miktar da ondan alırım diyordum

Merhaba ay sonuna doğru Etkin özelinde bir indirim olabilir :)

Selamlar son kalan 4 kgyu festivalde cold brew olarak demledik. O şekilde tükendi maalesef 😔 Yolunuz düşerse cold brew halini ikram etmek isteriz 💛
Teşekkür ederim yolum düşerse kesinlikle uğrayacağım 😁💛

Bu yeni premiumlar bugün elime ulaştı degass süresi ne kadar acaba?

@vitusgökçen merhaba, daha önce alıp çok beğendiğim için tekrar aldığım 1kglık espresso special blend kahvenin arkasında %100 arabica ibaresi var. Ben aslında %10 robusta karışımlı halini çok sevmiştim, acaba karışımdaki reçete mi değişti yoksa ibare mi yanlış?

@vitusgökçen merhaba, daha önce alıp çok beğendiğim için tekrar aldığım 1kglık espresso special blend kahvenin arkasında %100 arabica ibaresi var. Ben aslında %10 robusta karışımlı halini çok sevmiştim, acaba karışımdaki reçete mi değişti yoksa ibare mi yanlış?
Merhaba, arkadaki üretim tarihi tarafında yazan bilgi yanlış. Web sitesinde yazdığı gibi %10 oranında robusta bulunuyor içinde. (y)
Teşekkür ederim yolum düşerse kesinlikle uğrayacağım 😁💛

Bu yeni premiumlar bugün elime ulaştı degass süresi ne kadar acaba?
Selamlar, 10-12 gün civarı beklemenizi tavsiye ederim :)

Geri